Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer,
napadlo me, jestli by neslo udelat neco podobneho jako je na servru Modnipeklo.cz. Moznost oznamkovat uzitecnost, pravdivost, nepravdivost kazdeho prispevku v diskuzi. Myslim, ze by to hodne pomohlo, kdyby ostatni uzivatelky mely moznost souhlasit/nesouhlasit s urcitou odpovedi. Na Pekle maji cervena a zelena raminka, tady by stacilo treba jen cervene minus a zelene plus??? nebo nejaky jiny symbol. mozna by to stalo aspon za zamysleni ![]()
martek
@martek01 a ty se těmi ramínky na pekle řídíš? Já teda ne, přijde mi to jako zbytečnost, názor na lidi si dělám sama, né podle toho jak je ohodnotili ostatní.. Takže pro mě je to zbytečná práce navíc pro adminy ale jestli se nudí tak je to dobrý nápad jak je zabavit ![]()
Jsem proti. Pak bude každý druhý příspěvek - proč mám červený ramínkoooooo? Za cooooooooo?
A že něco odkýve většina ještě neznamená, že to bude pravda. Si to umím zhodnotit sama, nepotřebuju koukat na nějaký hlasování.
Jéééé, za tohle bych měla ramínek
Červených samo ![]()
No kolikrat vidim prispevek, se kterym jenom souhlasim/souhlasim, ale sem lina to napsat. takhle bych jen dala raminko a byl by klid ![]()
@martek01 píše:
No kolikrat vidim prispevek, se kterym jenom souhlasim/souhlasim, ale sem lina to napsat. takhle bych jen dala raminko a byl by klid
Ramínko? Když už teda, tak bych zavedla třeba těhutest s jednou nebo se dvěma čárkama ![]()
@helenkka píše:
Já se jimi neřídím, ale baví mě je dávat, když s někým nesouhlasím nebo souhlasím.
presne tak! ted bych jen dala zeleny a nemusela bych nic zbytecne psat ![]()
@Baba píše:
Ramínko? Když už teda, tak bych zavedla třeba těhutest s jednou nebo se dvěma čárkama
vsak ja dala raminko jako priklad, symbol tady by musel byt jinej
@martek01 píše:
No kolikrat vidim prispevek, se kterym jenom souhlasim/souhlasim, ale sem lina to napsat. takhle bych jen dala raminko a byl by klid
No však to, že s někým souhlasíš nemusíš psát, pokud nechceš dodávat nic jiného..
![]()
@martek01 píše:
presne tak! ted bych jen dala zeleny a nemusela bych nic zbytecne psat
No vidíš a kdyby si třeba na tento příspěvek dala jen „ramínko“ a pak ještě na pět dalších, tak by se další debata vedla v duchu „zakladatelka založí diskuzi a neumí se už ani ozvat, tak jak si to teda myslela zakladatelko…a bla.. bla…“ ![]()
Prijde mi to naprosto zbytecne.To pak budu v diskusi dva prispevky jeden s triceti,,raminky" druhej s minus triceti.Tzv.diskuse o hovnu. ![]()
Jsme pro a taky by to mohlo bejt něco jako líbí se mi, někdy mám tendenci to olajknout
Nějakej příspěvěk, ale pak mi dojde, že nejsem na Fb ![]()
Tak bylo by to asi rychlejší, než se blemcat s reakcí, že někdo píše krávoviny. Ale že bych se tím řídila, že někdo má 10tis červených ramínek, tak mu nevěřím ![]()
Zdravíme,
připravujeme možnost ohodnocení, ale trochu na jiném principu. Jeho účelem by bylo ohodnotit kvalitu příspěvků především v informačních tématech (tedy hodnocení typu „Souhlasím“, nikoliv „Líbí se mi“). Co na to říkáte?
Jsme ale rádi za vaše připomínky. Pište dál, abychom mohli vytvořit co nejlepší systém. ![]()
Monika
Já jsem proti, to by bylo samé plus a mínus a diskuse veškerá žádná ![]()
Přesně jsem chtěla napsat něco podobnýho, takže na tohle bych dala „Like“ ![]()
Jinak bych byla taky pro ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Jsme pro a taky by to mohlo bejt něco jako líbí se mi, někdy mám tendenci to olajknoutNějakej příspěvěk, ale pak mi dojde, že nejsem na Fb