Mezizubní prostor

Anonymní
18.10.19 12:26

Mezizubní prostor

Ahoj chci se zeptat zda neměl někdo stejný problém. Mezi předními zuby mám zacervenale dásno, když to čistím bolí to. Právě pod tím dasnem mám teď citlivý mezizubní prostor. Myslíte že to je od těch dásní nebo kaz? Zub ani jeden neboli, když čistím ten prostor tak také bez bolesti. Dásna mám citlivá všechna, dost mi i krvácí a bolí. Jsem těhotná, a zuby mám hnusný… Dost se stydím jít k DH.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28860
18.10.19 12:34

Tak ted ti rentgen neudělají podle mě. Můžeš zkusit zaléčit corsodylem, ale nevím teda, jak v těhotenství, nicméně se to nejí, tak by to nemuselo vadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
18.10.19 12:37

Bez teď, ať ti dá zuby do poradku. Až se mimčo narodí budeš mít spoustu starostí s lítat po zubarich nebo pohotovosti není úplně to nej.
Spíš to bude od dásní. Co používáš za pastu a kartáček.? Krvácení dásní není úplně sranda, jestli chceš mít svoje zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
18.10.19 12:40

@JancaS84 súhlas :palec:
Zakladateľko, v prvom rade bez na Dentalni hygienu, kde ti tie medzi zubné priestory kvalitne prečistia a dajú ti typy, ako o zuby správne pecovat ;) za prvú návštevu zaplatíš 1000-1500 ale stojí to zato, fakt. Inak sa v budúcnu nedoplatis, korunky aj implantáty sú moc drahé…

• Citovat
  • Upravit
1137
18.10.19 12:42

Rozhodně běž k DH. Jsou tam zvyklí na ledasco. Já chodila k DH asi desetkrát co tři měsíce, dokud se mi dásně nezpravily. A sranda to opravdu není. Profesionální zubař tě bez řádné DH ani neošetří. Tak šup :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.19 16:43

Zajdu tam… Ale už mě začal bolet zub i na poklep.. Achjo… A to mám spravovaný a vyplňovány kanálek v zimě :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky