Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, prosím potřebuji asi podpořit a poradit
nevím kam s nervama. Zda se některá nesetkala také s nízkou hladinou hormonů při triple testech. Prodělala sem v minulém těhotenství vyvolaný porod, jelikož mělo miminko indukovaný edwardsův syndrom a vadu na srdíčku. Proto jsem automaticky musela i teď podstoupit triple testy. Doktorka mi řekla že výsledky jsou atypické, ale mám nízkou hladinu hormonů. Total Hcg mám 0,44 mom, PAPP-A 0,38 mom a freeb-hcg 1 mám 0,36 mom. Prosím měla ste některá taky takové hodnoty a miminko bylo zcela v pořádku? Děkuji vám mockrát ❤️????????
@Lejla93 píše:
Ahojky, prosím potřebuji asi podpořit a poraditnevím kam s nervama. Zda se některá nesetkala také s nízkou hladinou hormonů při triple testech. Prodělala sem v minulém těhotenství vyvolaný porod, jelikož mělo miminko indukovaný edwardsův syndrom a vadu na srdíčku. Proto jsem automaticky musela i teď podstoupit triple testy. Doktorka mi řekla že výsledky jsou atypické, ale mám nízkou hladinu hormonů. Total Hcg mám 0,44 mom, PAPP-A 0,38 mom a freeb-hcg 1 mám 0,36 mom. Prosím měla ste některá taky takové hodnoty a miminko bylo zcela v pořádku? Děkuji vám mockrát ❤️️????????
Hodnoty nevim co znamenaji, ale pokud byl potvrzen Edwardsuv syndrom, proc jsi nepodstoupila odber plodove vody? Vedela bys 100%, jak na tom miminko je. Ja mela na Edwardse zvysene riziko a plodovka to nastesti nepotvrdila.
@luci.no předtím sem to samozřejmě měla potvrzené i plodovou vodou
@Lejla93 píše:
@luci.no předtím sem to samozřejmě měla potvrzené i plodovou vodou
Ja mam ale myslim soucasne tehotenstvi.
Momentálně nemám potvrzený žádný syndrom ani riziko. Jde jen o ty hodnoty že jsou níže prý