Michael vs Michal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.12.15 19:39

Michael!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.12.15 19:40

Taky jsem za to nechat Michael.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.12.15 19:53

Jméno bych mu určitě neměnila, ať se jmenuje jak chce. Jednou dostal nějaké jméno, tak proč ho měnit :nevim:. Mimochodem Michael je krásné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.12.15 19:55

Určitě nech Michael :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.12.15 20:11

Nech to být, ono to stejně nebude mít vliv na to, jak mu budou říkat ostatní.

A gratuluji a držím palce :kytka: Koukej to napsat i ostatním do skupinky :lol:

• Citovat
  • Upravit
381
8.12.15 20:25
@kajmi píše:
Syn se jmenuje Michael (má 2roky). Zítra mu jdu na Matriku měnit příjmení a přítel mě pořád přesvědčuje ať změním i jméno na Michal. Pořád se nemůžu rozhodnout :zed:

A proč to chce přítel měnit? Jestli je on sám Michal, nebo má třeba otce Michala, tak bych to jako argument zvážila. Ale jinak nech určitě Michael. Je to už jeho jméno a patří k němu. Navíc zní tak trochu zajímavěji, než Michal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.12.15 20:27
@slavuska1 píše:
Což mě se líbí víc Michal, ale ve 2,5 letech už bych to nechala.

Vidím to stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85249
8.12.15 20:52

Michael.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
9.12.15 06:54

Děkuji holky za názory. Většina z vás je pro Michael. Jsem ráda že jste mě utvrdili v tom, že jsem vybrala hezké jméno a není potřeba ho měnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
9.12.15 09:38

Mě se líbí Michal - ale to bude tím, že ho má můj chlapeček. :srdce: Obě jména jsou krásná, ale abych řekla pravdu, nad Michaelem jsme ani neuvažovali. Každopádně pokud jsi mu už takové jméno dala a líbí se ti, nevidím důvod jej měnit. Stejně mu říkáte zdrobnělinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.12.15 09:43

Mnohem lépe mi zní Michal, Michael mi přijde zženštělé. Ale když už jsi mu ho jednou dala, tak bych určo neměnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
9.12.15 14:33

Michael nechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.12.15 17:26

Archanděl Michael
Archandělé a bohové

(židokřesťanský, islámský)

Známý rovněž jako Bešter, Mika 'il, Sabbathiel, sv. Michal.

Jméno Michael znamená „ten, kdo je jako Bůh" nebo „ten, kdo vypadá jako Bůh." Archanděl Michael je vůdcem archandělů. Vede řád andělů, který je znám jako „Ctnostní„, a dohlíží na ži­vot nositelů světla. Jeho hlavním úkolem je zbavovat zemi a její obyvatele toxinů spojených se strachem. Lidé, kteří si zajistí jeho spolupráci, se nazývají „nositelé světla,“ a Michael po nich žádá, aby se zabývali duchovním vyučováním nebo léčbou, a to profe­sionálně nebo příležitostně.

Michael byl inspirací vůdců a nositelů světla již v dávné minu­losti, kdy v Ráji učil Adama, jak má obdělávat půdu a starat se o rodinu. Johanka z Arku řekla svým inkvizitorům, že to byl archanděl Michael, který jí dal impuls a odvahu k tomu, aby ved­la Francii ve Stoleté válce. V roce 1950 byl kanonizován jako sv. Michal, „patron policistů", protože pomáhá hrdinnými činy a statečností.

Archanděl Michael je neobyčejně vysoký a hezký a obvykle nosí meč, který používá k tomu, aby nás osvobodil od nástrah strachu. Když je nám nablízku, můžete vidět jiskry nebo záble­sky světle modrého nebo nafialovělého světla. Michael je ohnivá energie a v jeho přítomnosti se začnete potit.

Michael je rovněž neuvěřitelně dovedný při opravách elektri­ckých a mechanických přístrojů, včetně počítačů. Častokrát jsem ho přivolala, aby mně pomohl s nefunkčními telefony, faxy a vše­mi typy elektroniky, a vždy se dostavil.

Michael vede a řídí ty, kteří mají pocit, že bloudí nebo si neumí poradit se smyslem života či kariérou v práci. Dokáže stimulovat nemotivované nebo bázlivé, aby začali jednat. Michael vám rov­něž řekne, jaký další krok byste měli učinit.

Pomáhá
v obětavosti a oddanosti vlastním názorům
v nabytí odvahy
v navádění na správnou cestu
v nabytí energie a vitality
v nalezeni smyslu života, a to ve všech aspektech
v získání motivace
s ochranou
s vyčištěním prostoru
s uvolněním ducha
v získání sebevědomí

INVOKACE

Přivolejte Michaela kdykoliv se něčeho bojíte nebo se cítíte zra­nitelní. Okamžitě se objeví, dodá vám odvahu a zajistí vaši bez­pečnost, jak fyzicky, tak emocionálně. Pocítíte jeho bojovnou pří­tomnost. Bude se vám zdát, že vás chrání láskyplný tělesný strážce. Každý, kdo by měl v úmyslu vám ublížit, si to rozmyslí.

Michael nevyžaduje žádnou formální invokaci a přijde ke kaž­dému, kdo ho zavolá. Stačí, když si například pomyslíte:

„Archanděle Michaeli, přijď, prosím, ke mně. Potřebuji tvoji po­moc!"

Pak v duchu popište situaci, s kterou chcete pomoci. Jak jsem se již zmínila dříve, poznáte, že je u vás, když pocítíte jeho cha­rakteristickou teplou energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
9.12.15 17:31

Hezčí je Michal, ale jednou ses rozhodla pro variantu Michael, tak už to tak nech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.16 12:15

Já mám radši Michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat