Micralite, Seed Pli, Mutsy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
21.3.10 20:19

Jojo,díky holky za tipy a rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewelyna
24.3.10 11:00

Mám Seed Pli, je to úžasný kočárek jak do terénu tak i do města. Nic na něm nerachotí, paní, o které se níže mluví nejspíš zapomněla „zaklapnout“ podvozek, a proto jí to hrnčelo. Je to nejbytelnější kočárek na trhu, žádný plast, žádná levná Čína, což se o ostatních níže zmíněných říct nedá! Má navíc obrovskou korbu i sporťák a úžasně se ovládá. Co vím, všechny majitelky, se kterými jsem dosud mluvila byly nadšené a žádná si na nic nestěžovala. A košík, kam se na něj hrabou jiné kočárky. Tento uveze i velký nákup - je do něj vložná taška, ale já osobně tam hodím na nákup přepravku, a pak ji dám do auta. Co se týče Micralite, těch už jezdí asi více, ale přeci jen, nedá se to se Seed srovnat. Co do kvality, tak funkčnosti, ovladatelnosti i praktičnosti. Přeji šťastnou ruku při výběru… :wink:

• Citovat
  • Upravit
13376
24.3.10 20:01

Ewi děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
25.3.10 08:01

AHoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jde u kočárku Seed otočit sportovní sedačka i proti směru jízdy a jestli je dostatečně velká (sport. sedačka) i v porovnání s jinými kočárky. Ještě se mi líbí Teutonia Mistral S, ale ta cena :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewelyna
25.3.10 09:00

Dobré ráno,

ano, sedačka jde otočit i proti směru, jednoduše se vycvakne a otočí a zase nacvakne. Sedačka sporťáku je jedna z největších, co jsme ji měřili, tak zhruba o 10 cm delší opěrka zad. I sedadlo je dost hluboké. Záda jsdou navíc dopolohovat páskem (nahoře) do úplně kolmého sedu.....

• Citovat
  • Upravit
3900
25.3.10 09:58

S tím polohováním mě napadá ještě jeden dotaz: jde to i do úplného lehu? Moc díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewelyna
26.3.10 13:05

Ano :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4181
27.3.10 10:49
Ewelyna píše:
Mám Seed Pli, je to úžasný kočárek jak do terénu tak i do města. Nic na něm nerachotí, paní, o které se níže mluví nejspíš zapomněla „zaklapnout“ podvozek, a proto jí to hrnčelo. Je to nejbytelnější kočárek na trhu, žádný plast, žádná levná Čína, což se o ostatních níže zmíněných říct nedá! Má navíc obrovskou korbu i sporťák a úžasně se ovládá. Co vím, všechny majitelky, se kterými jsem dosud mluvila byly nadšené a žádná si na nic nestěžovala. A košík, kam se na něj hrabou jiné kočárky. Tento uveze i velký nákup - je do něj vložná taška, ale já osobně tam hodím na nákup přepravku, a pak ji dám do auta. Co se týče Micralite, těch už jezdí asi více, ale přeci jen, nedá se to se Seed srovnat. Co do kvality, tak funkčnosti, ovladatelnosti i praktičnosti. Přeji šťastnou ruku při výběru… :wink:

O te vlozne tasce pod kocarek jsem nevedela, takze to je dobre reseni, jinak jsem totiz ten placaty plech dole vubec nepochopila, jak si na nej jako mam neco odlozit (mikinu, PETku s vodou apod …) je to zvlastni vymysl. Nevim, jestli ta pani mela neco nepricvaknute, ale vzhledem k tomu, ze kocarek je dole plechovy 8-o a ona jela po dlazeb.kostakch v centru mesta, tak nevim nevim … :wink:
Ale dobry, je to o vkusu, nehanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
29.3.10 14:10

Ahoj holky, nevíte prosím někdo z Prahy, ve kterém obchodě se na seed pli dá přímo podívat? Moc o něm uvažuju, ale nechce se mi kupovat bez toho, abych viděla „na živo“. Pokud bude někdo vědět, pak děkuji :)))) :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.3.10 11:44

Kenjo - maji ho v „My“ - na Narodni, byvaly Tesco (a uplne puvodne Maj :-) ) urcite znas. Je to tam ted nove predelany, a ve 2.patre je veliky detsky oddeleni, kde maji ruzne kocarky, a spise tyto mene obvykle znacky. Tenhle jsem tam zrovna videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
30.3.10 14:19

nakukovatelko, jee děkuji moc za tip, ještě dnes se tam stavím, a to jsem tam nedávno byla, asi jsem přehlídla, už se nemůžu dočkat až ho omrknu :))))) díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.3.10 22:11

Rado se stalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewelyna
4.4.10 11:04

Jde o to, že ty „plechy“ nejsou přímo na sobě, ale jsou odizolované, takže nemůžou o sebe klapat. Ta paní asi opravdu zapomněla zacvaknout podvozek. Dokonce to na některých prodejnách tak mají i vystavené (nezacvaknuté).....

• Citovat
  • Upravit
41
16.7.10 13:07

ahoj, Zaujal mě tvůj postřeh ohledně Seed-pli. Chtěla jsem se zaptat jak je to s kolečkama? Na některých obrázcích jsou v předu malá a najiných velká? Radši bych všchny vleká. A jaký terén zvládá? Hledám právě kombinci město + terén, ale ne jen štěrkové cestičky. Budu ráda za tvůj kometář. jinak termín mám v prosinci, takže korbička je an tom jak? díky J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daysinka
23.1.11 20:57

Seed pli

ewelino prosím chci se zeptat jsem před objednáním seeda přes net a potřebovala bych vědět zda sportovní verze má nějak zpevněná záda nebo jen látkový potah a zda je do toho nutná vložná taška díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4