Micralite, Seed Pli, Mutsy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13376
19.3.10 19:14

Micralite, Seed Pli, Mutsy

Byla jsem rozhodnutá pro Mutsy, ale na veletrhu jsem zahlídla Seed Pli, a Micralite Toro- tento mě obzvlášť zaujal. Jsou to kočárky nově na našem trhu, moc jsem o nich nenašla, proto se ptám:
Máte je?
Jak jste spokojené?
Který je z těchto 3 nej…a další vaše postřehy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13376
20.3.10 12:25

Nikdo neznáte tyto kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.3.10 22:03

Ja vim,ze na to se neptas,ale vcera jsem zahledla pani,ktera jela se Seed Pli,no mne prisel hroznej - rachotil kovove,celej ten spodek se klepal a na dlazebnich kostkach rachotil jak kdyz se sypou pribory. Kosik placatej,co do nej clovek muze nalozit?Mne se nelibi.
Preji stastnou ruku pri vyberu, ty ostatni neznam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 22:10

O mutsy je tady dloooooooooooooooooooouhá a stále aktuální diskuze, kecá se tam každý den. Záleží jaký podvozek sis vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 22:11

Jo a zbytek taky neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.3.10 22:25

Macinka85 - jeste me napada - asi chces neco exklizivnejsiho, tak videlas treba kocarek Joolz ?
Ja ho neznala, dokud si ho nekoupila Tereza Maxova na holcicku :-) , je to krasnej kocar.
Tady se probiraji kocarky porad dokola, ale o Joolzu jsem tu nezahlidla nikdy nic (ale mozna jsem prehlidla). Zkus na nej mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 22:42

Mi se třebas líbili ICOO kočárky, ale nikdo je pořádně neměl odzkoušené, tak jsem se bála investovat. Potřebovala jsem kočár do těžkého terénu a zároveň jsem chtěla aby trochu vypadal a něco vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.10 12:46

Jo,mutsy jsem chtěla hned,ale pak jsem zahlídla ty ostatní..
děkuji za postřeh se seed..aspon vypadává z kola:) Je vychvalovaný do nebes, tak mě teda zaráží,že je to takové rozhrkané.
Joolz jsem viděla na vlastní oči a už je ne mě moc extravagantní..a paní měla zrovna porouchané přední kolečka..člověk si asi s tou kvalitou nevybere 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.10 12:47

Micralite asi nikdo nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.10 12:50

Jé, já si spletla Joolz se Stokke- ten jsem viděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.10 12:51

Micralite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.10 12:53

Joolz..taky pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.10 12:56

Ted jsem se na emiminu dočetla, že Joolz nee, špatná přední kolečka.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.3.10 18:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.3.10 19:40

Macinka85 - rady a porady jsou dobra vec, ale je dobry se rozhodnout sama. Kazdymu vyhovuje neco jinyho, jinde bydli, jinak travi volny cas … Je jasny, ze kdyz se peti maminkam rozbije ten stejnej kocar, tak je neco spatne, ale jinak si myslim, ze spatnej kus muze byt u vseho.
Ja rada nahlizim a kdyz potrebuju, poradim se (zrovna ted tu resim slunecni clonu :-) ), ale kdybych dala vzdycky na uplne vsechny komentare, tak budu za chvili vahat i nad ockovanim ditete (napriklad).
A musim se priznat, ze obcas si tak nejak dovedu predstavit, co bych se dozvedela, tak tema ani nezalozim.
To jsem Ti jen chtela napsat, aby ses treba nenechala nahlodat nad necim, co se Ti opravdu libi a citis, ze je to proste Tvoje krevni skupina :wink:
Dobre o kocarcich Ti poradi hlavne Natasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí