Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim, mate tu nektera vlasy prodlouzene metodou micro ring? Zajima me, jestli je to citit ve vlasech a videt
Mela jsem. Citit to je a videt jak komu, na tmavych vlasech ne. Pokud si vyceses culik, videt to je.
Takze je asi lepsi udelat si poradny haro na zpusob dredu… Copanky na plose hlavy a zaplest do nich vlas… Ono to ve vysledku ty vlasy neznici jako tyhle metody
Metodu s copanky neznam. Kazdopadne vlasy jsem znicene nemela nikdy a ringy mu vyhovovaly. Nebavilo mne ale posouvani.
Mam… Citit to ba dotek samozrejme je… Ja mam vlasy melirovane a barvu ringu v barve mych vlasu, takze to videt opravdu neni. Kdyz si vycesu culik, tak samozrejme kdo to vi a zkouma to, uvidi to. Ja jsem spokojena vel mi ![]()
To si delaji cernosi.. Jak nodi ty copanky primo n hlave, ze nejsou volne, tak do nich se pak jackem vpletou vlasy.. Pak šje teda sranda to dostat dolu. Musi se ty vlasy ostrihat a rozplest copanky, takze vlastni vlas je neposkozen. Jen si to nedokazu predstavit kdyz to odroste, ale vlasu ma pak clovek mraky