Micro ring metoda

512
5.7.16 07:10

Micro ring metoda

Zdravim, mate tu nektera vlasy prodlouzene metodou micro ring? Zajima me, jestli je to citit ve vlasech a videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Eve
5.7.16 08:27

Mela jsem. Citit to je a videt jak komu, na tmavych vlasech ne. Pokud si vyceses culik, videt to je.

• Citovat
  • Upravit
512
5.7.16 08:38

Takze je asi lepsi udelat si poradny haro na zpusob dredu… Copanky na plose hlavy a zaplest do nich vlas… Ono to ve vysledku ty vlasy neznici jako tyhle metody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
5.7.16 09:17

Metodu s copanky neznam. Kazdopadne vlasy jsem znicene nemela nikdy a ringy mu vyhovovaly. Nebavilo mne ale posouvani.

• Citovat
  • Upravit
5453
5.7.16 10:46

Mam… Citit to ba dotek samozrejme je… Ja mam vlasy melirovane a barvu ringu v barve mych vlasu, takze to videt opravdu neni. Kdyz si vycesu culik, tak samozrejme kdo to vi a zkouma to, uvidi to. Ja jsem spokojena vel mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.7.16 11:35

To si delaji cernosi.. Jak nodi ty copanky primo n hlave, ze nejsou volne, tak do nich se pak jackem vpletou vlasy.. Pak šje teda sranda to dostat dolu. Musi se ty vlasy ostrihat a rozplest copanky, takze vlastni vlas je neposkozen. Jen si to nedokazu predstavit kdyz to odroste, ale vlasu ma pak clovek mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí