Microsoft office

63
20.9.13 17:37

microsoft office

Dobry den, chtela jsem se zeptat co potrebuji k tomu abych mohla otevrit prezentaci
v emailu kdyz mi ji nekdo posle v microsoft office power point.to si mam koupit ten power..?aby me to slo otevrit? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
20.9.13 17:41

No asi určitě budeš potřebovat program, v jakém ti to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.9.13 17:45

Na otevreni prezentace bud power point od MS office. A nebo si stahni a nainstaluj Open office (http://www.openoffice.cz/), v tom jdou prezentace taky otevirat a je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.9.13 17:47

Moc dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.9.13 20:13

Já teda nemám důvod používat Open office, ale četla jsem, že jeho vývoj byl ukončen, proto je teď lepší mít program LibreOffice. Je to to samé, jen můžete očekávat nové doplňky a úpravy programu, chybějících funkcionalit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 03:07

Microsoft word- aktualizace

Dobrý večer, potřebuji poradit s MW. Chci si koupit do svého PC SW microsoft word. Údajně se musí každoročně platit licence na tento SW, je to pravda? Vzhledem k tomu, že mám v plánu uložit max dva jednostránkové soubory za rok, nemyslím si, že je to pro mě moc výhodné. Neexistuje nějaká verze, která mi bude sloužit i po uplynutí doby zakoupené licence, popř. si ji zaktualizuji podle svého uvážení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
10.7.19 06:31

@nevím.skoro.nic na dva dokumenty ročně je zbytečné kupovat MS Word. Nejjednodušší jsou Google docs:
 https://www.google.com/…/docs/about/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 10:28

@Titty díky za odkaz, určitě využiji :palec: ale zpět k mému dotazu. Lze ofiko stáhnout MS word, aniž bych musel každoročně kupovat licenci? Nevadilo by mi, že bych neměl aktualizace, jde mi o to, aby mi fungovalo pár fontů písma. Ten odkaz na google je dobrý, ale pracuje se s ním na online netu, když budu oflajn, mám smůlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
10.7.19 12:53

@nevím.skoro.nic jde zaplatit plnou licenci za nejakych 3,5t office 2017 napr. Blby je z proste se nedá koupit word. Vždycky mas cely balik.
Co openoffice? Libreoffice? Pokud ty fonty nejsou moc specifické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 13:30

@Ornwen

Jojo, mám stáhlý ty office, ale už jsem z práce zvyklý na MS word, no :zed: když mi budou sloužit wordy i bez aktualizace, tak si je zaplatím, ale vystrašil mě příbuzný tím obnovováním licence. Na starém PC jsem měl taky oficiální verzi MS, nikdy jsem nic neaktualizoval a šlapaly x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
10.7.19 13:34

@nevím.skoro.nic jeste existuje starter verze, ta je hodne osekana a nevim, jestli se da koupit (byva předinstalovaná na novych pc).
Ta verze 2017 by mela byt „na furt“ ted jsem porizovala ze stejneho dvodu rodicum.
Nedesit se, stale se tam vyskytuje popis office 365" coz je ta, co se musí platit kazdy rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová