mikado oxford-poradte prosim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
622
19.4.07 11:14

mikado oxford-poradte prosim

Ahoj holky, vím, že už tady proběhlo několik diskusí ohledně kočárku mikado ox ford, přesto prosím o rady mamky, které s ním mají zkušenost. Snažím se pomoci kamárdce s koupí toho nejvhodnějšího kočíku, tak mám pár dotazů: :)

1. jak velká je ložná plocha?
2.Je kočárek houpací?
3.Dá se koupit někde v Ostravě a okolí?
4.Jaké jsou brzdy?
5.Dá se přední kolečko zaaretovat? a jak je to s jízdou ve složitějším terénu…příroda, sníh…?
6.Jaká je manipulace? (skládání, výměna hluboké korby za sportovní nástavbu) potažmo jak se vejde do auta?
7. Jde použít i jiné autosedačky než přím originál?
8.Jsou alespon zadní kolečka nafukovací?
9. Jaké jsou bezpečností pásy, jsou dostatečně nastavitelné?Ptam se proto,že sama mám kočárek Roan Hugo a ten bych nikomu nedoporučila, mimo jiné proto,že právě bezp.kšíry, jsou takřka nepoužitelné…

No určo jsem na něco zabudla…:) ale i tak je otázek myslím moooho. 8O ..snad mi některá pomůžete a poradíte, jestli to je správná volba

Kamarádka bydlí ve 4.patře bez výtahu, tak potřebuje sundavací korbu, at nemusí táhnout celý kočár do schodů a cenový limit je 10tis.

Díky moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
19.4.07 12:38

mikado ox-ford

ahoj, kočárek se dá koupit v Ostravě-Hrabůvce, v obchodňáku za poliklinikou. Dole, vedle banky je dětský obchůdek, kde ho mají, ale vystavený tam není, mají ho v katalogu a cena je cca 10.000,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.4.07 12:46

My jsme ho s manželem „studovali“ v Polsku a korba se nám zdála celkem velká, nejde ale polohovat. Houpat se myslím moc nedá, přední kolečka (ty dvě u sebe) se dájí zaaretovat a jsou umělé, další dvě jsou nafukovací. Manipulace je celkem jednoduchá a dá se korba i sporťák otočit i naopak.
Ta cena cca 10.000,– Kč je i s autosedačkou, která musí být přímo ox-ford, jiná na něj nepasuje. V ceně je ta autosedačka, pláštěnka, síťka proti hmyzu a taška na kočárek. Pumpičku si musíš koupit.
My jsme o něm hodně uvažovali a vybírali mezi ním a Volantem, ale nakonec si koupili jiný (Quinny), takže nevím jak se s ním jezdí, ale cojsem slyšela a četla, tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
19.4.07 16:12

Poslala jsem soukromou zprývu

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.4.07 19:39

chtěla bych se taky na ten zázrak podívat. Poradíte mě, prosím, kde bych ho mohla vidět, jsem z okolí Brna :D předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí