do kolika let golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35313
16.4.07 23:33

do kolika let golfky?

Ahoj,
chtela jsem se zeptat, do kolika let vase deticky jezdily v golfkach? Lepe receno - mam kupce na nas Quinny Zapp, ktery o nej moc stoji. Ja si ale nejsem jista, ze ho nebudeme jeste nekdy potrebovat. J. bude 2,5 roku a vlastne vsude chodime pesky, kocarek uz jsme nepotrebovali tak nejmene tri mesice, mozna dele. Bylo to ale v zime, nejsem si jista, ze ho nekdy nebudu potrebovat na nejakou delsi cestu, na cely den. Ale na druhou stranu, kdyz pojedeme na nejaky vylet, stejne pojedeme autem, po meste dojedem v pohode bez kocaru,v Zappkach se stejne moc dobre nespi. Manzel je pro, ja vaham. Co myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
17.4.07 08:03

Ahoj, se svou zkusenosti bych je klidne prodala. Syn se vezl v golfkach naposled v cerstvych dvou letech, pak uz jen chodil, nebo venku jezdil na motorce. Pres den mi od dvou taky nespal, takze kocar na spani jsme nepotrebovali. Kdyz bylo nejhur, tak jsme ho poponesli. Kocarek nam v tomhle veku kazdopadne odmitnul, ale je fakt, ze se v kocare nikdy nevozil nijak zvlast rad (a to mel postupne ctyri, porad jsem si myslela, ze mu bude nejaky vyhovovat lip :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
17.4.07 08:43

Ja zas mam zkusenost opacnou :lol:

golfky jsem prodala, az bylo Fijkovi cca tri a pul- nepouzivali jsme je moc casto, ale vetsinou jsem je s sebou brala do mesta na nakupy a tak- mlady pan totiz nesnasi nakupovani a tak mi zdrhal- takze jsem ho vzdycky zapla do kocaru a bylo- sice nadaval- vety typu Mamo, okamzite me pust z toho kocaru! byly bezne , ale dalo se to prezit- rozhodne lepsi nez nahanet po obchode dite :lol:

ale fakt zalezi na ditku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.4.07 10:29

My jsme zase opacny extrem - dcera byla v ZAPPkach jeste ve trech a pul letech - na Stedry den jsme se po nadilce vyrazili projit ke stromu na Staromak a jeste v lednu jsem ji nemocnou nalozila na golfky a odvezla k doktorce.
Ted ZAPPky slouzi neterince jako podvozek pod MaxiCosi autosedacku a kdyby bylo na mne, tak klidne vozim dceru jeste ted :lol: 8O :roll:

• Citovat
  • Upravit
2649
17.4.07 11:20

Syn má skoro 2,5 roku, kdy byl naposledy v kočárku si nepamatuju. Snad před 2 měsíci, kdy se s ním pokusil jet na procházku děda :-) Neuspěl, vyhrálo odrážedlo … Golfky ale zatím necháváme, určitě je vezmem na celodenní výlety - např. do ZOO. Tam by to všechno neušlapal a byl by protiva. A nosit ho celé odpoledne za krkem, nic moc …
Martina a Filip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
17.4.07 12:22

Pokud je nepouzivate, tak bych je klidne prodala. My jsme opacny extrem, dcera bude mit 2 roky a bez kocaru se nehneme. Pri prochazce se po par metrech rozhodne, ze uz dal nepujde a sedne si a zem a uz s ni nepohnu. Na odrazedle jezdi akorat tak po obyvaku, venku to odmita. Takze mam pocit, ze my budeme golface budeme pouzivat az do skoly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.4.07 13:25

Tak my ve dvou a půl letech gofky taky ještě využijeme, sice jen tak asi jednou týdně, ale bez nich bych se ještě neobešla. Jednak na popojíždění po nákupech a pak když jedeme na vzdálenější hřiště nebo daleko do parku. Někdy to ujede na motorce, ale někdy se mu nechce a já v současném stavu nechci riskovat, že mi dva kilometry od domu řekne, že už nemůže.
Jinak ty golfky vozíme v autě a občas se hodí.
Kdyžtak můžeš Zappky prodat a koupit nějaké úplně obyč golfky za pár stovek. Ale jde o to, jestli se to vyplatí.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.4.07 14:39

Ahoj,

tak nasi Lize budou 2 roky a zappky jsem teprve ted poridila z druhe ruky :), vymenila za nase polohovaci golfky. Zapp je pro ni pohodlnejsi, kdyz jsme nekde cely den, tak tam i po „O“ usne, kdyz je cas, tak ji opru o „lavicku“ a vyspi se tak v leze …, takhle jsme treba minuly vikend jeli vlakem :). Od te doby co ho mame, tak se chce zase vic vozit, je v nem moc spokojena. A je fakt, ze si zatim nedovedu predstavit vyrazit s ni na dele bez kocaru, na to je zapp idealni … Ale co bude za pul roku nevim? Radi bychom jeste jednoho prcka, tak se urcite jeste uzijou, ikdyz az na sedici, protoze autosedacku mame jinou a nechce se mi to menit a stejne to nevyuziju, protoze autosedacku tak do auta a na nakupy, ale tam prece nepotahnu kosik a kocar …, ale mela jsem predstavu, ze kdyz je zapp do 20kg, ze treba mrnouse do satku a Elu pripoutat do kocaru? :))

Jestli zappika nepouzivate a mate doma zdatneho chodce, nemate zadne dalsi plany, tak bych klidne prodala … a chapu, ze vahas, u nas se hromadi alibisticky kramy, ze to schovavame na druhe … a pak si dovedu predstavit jak se s leccims budu nerada loucit :))).

tak at se rozhodnete dobre,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4