Mikcni protokol mleko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.3.22 07:36

Mikcni protokol mleko

Ahoj,
Musime pres vikend psat do mikcniho protokolu vse co dite vypije nebo sni (polevka), ke snidani miva krupky s mlekem a nevim, zda tam pocitat i to mleko, nevite?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8623
26.3.22 07:40

Ano, píšou se tam všechny tekutiny. Mléko je přece taky tekutina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 07:43
@Midaku píše:
Ano, píšou se tam všechny tekutiny. Mléko je přece taky tekutina.

Prave, ze je v zasade potravina, ne tekutina, proto nevim.

• Citovat
  • Upravit
8623
26.3.22 07:54
@Anonymní píše:
Prave, ze je v zasade potravina, ne tekutina, proto nevim.

Tak jasně, ale ono se neresi nějaký oficiální dělení, ale prostě je potřeba zapsat všechno tekutý, co do sebe dítě dostane. Mliko tekutý prostě je. Doktorka mě ještě upozorňovala, ať píšu fakt všechno, například i to mliko a polivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.3.22 07:54
@Anonymní píše:

A polívka je podle tebe co? Jasně, že je mlíko tekutina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.3.22 08:02
@Anonymní píše:

Mléko je sice jídlo, ale je to tekutina. V trackeru na pitný režim se mi počítá na 80 %. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.3.22 08:09
@JancaS84 píše:
A polívka je podle tebe co? Jasně, že je mlíko tekutina.

Neni tekutina, ja js. kdysi musela donest prijem tekutin a bylo mi sdeleno, ze do pitného režimu se počítá vše, co teče, kromě alkoholu
Výjimkou je jen mléko, ktere se do pitneho rezimu nepocita.

Ale to byl pitny rezim ne mikcni protokol..

To tam zapis a dej do zavorky a vypocitej to na 2× s i bez mleka a zeltej se lekarky az tam s tim pujdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41752
26.3.22 08:45

@astoret Můžu se zeptat, kde se nepočítá do tekutin mléko? Když vypiju litr mléka (pro syna v pubertě žádný problém) přeci mám v sobě dost vody. Stejně tak, jako když sním půl litru polévky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.3.22 09:28
@Anonymní píše:

Do mikčního se to ale píše, protože kdybys dala dítěti hrnek mléka třeba před spaním a počůralo se, tak vidíš důvod. Stejně by se tam měl uvést třeba vodní meloun i když je to vlastně zelenina… je v tom hodně vody. Oni si to kdyžtak mohou odmyslet, kdyby to tam nechtěli. Naopak když to nenapíšeš, už si to nebudeš pamatovat, kdy co dítě mělo. Jestli se ti to takhle nezdá a neřekli ti to, tak bych si klidně psala někam na papír a při odevzdání se zeptala, jak to chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.3.22 11:19
@Havlova píše:
@astoret Můžu se zeptat, kde se nepočítá do tekutin mléko? Když vypiju litr mléka (pro syna v pubertě žádný problém) přeci mám v sobě dost vody. Stejně tak, jako když sním půl litru polévky.

Nevim, tohke mam id doktorky, co mi to tenkrat rikala a kdyz ted hledam na netu, pise se to take, ze mleko a mlecne vyrobky se do pitneho rezimu nepocitaji, u deti do 6 let pry ano. Mleko je povazovano za tekutou stranu, ale za potravinu, takze kdyz si chces psat pitny rezim, mleko se obvykle vynechava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41752
26.3.22 11:23
@astoret píše:
Nevim, tohke mam id doktorky, co mi to tenkrat rikala a kdyz ted hledam na netu, pise se to take, ze mleko a mlecne vyrobky se do pitneho rezimu nepocitaji, u deti do 6 let pry ano. Mleko je povazovano za tekutou stranu, ale za potravinu, takze kdyz si chces psat pitny rezim, mleko se obvykle vynechava.

Mě zase doktor tvrdil, že mléko je na pomezí tekutiny a potraviny, stejně jako polévka. Nemůžeš přeci počítat vhodný příjem tekutin u někoho, kdo sní dva talíře polévky a vypije litr mléka, stejně jako u toho, kdo si dá dva krajíce chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.3.22 11:28
@Havlova píše:
Mě zase doktor tvrdil, že mléko je na pomezí tekutiny a potraviny, stejně jako polévka. Nemůžeš přeci počítat vhodný příjem tekutin u někoho, kdo sní dva talíře polévky a vypije litr mléka, stejně jako u toho, kdo si dá dva krajíce chleba.

Nevim, ptala jsem se ted manzela, je sportovec a jeho trener mu taky rikal, ze mleko se nepocita do pitneho rezimu, ja bych to tam napsala a doktorky se na to konkretne zeptala, zda to tam ma byt, ta ji rekne..

Respektive rikal, ze se mleko pokud se pije ve vetsim mnozstvi da pocitat, ale jen z urcite casti, ale to je neco jineho u dospeleho a pitneho rezimu sportovce, u ditete a mikcniho protokolu to bude asi jine. Chce se to zeptat primo lekarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí