Dcera má neštovice. Můžu jít ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.3.22 15:43

Dcera, neštovice, můžu jít ven

Ahoj dcera má neštovice 8 den. Nové už nemá, pouze vysušené.. Teploty taky neměla. Můžu ji vzít venku na zahrádku?
Do ms ještě týden nepůjde. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ibi
4168
25.3.22 15:46

8.den bych ji ven vzala. Pozor na sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
25.3.22 16:09

Ven bych ji vzala, ale pozor na sluníčko a aby ji neofouklo studené. Po neštovicích je imunita dost nalomená a doktorka mě u dětí vždy varovala před prochladnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.3.22 16:49

Uz bych tam 8 dni byla :).

Zato s kolektivem bych pockala klidne dele, ta imunita je pak fakt v haji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
25.3.22 18:19

Já brala děti ven rozhodně dřív. Starší je měla jako mimino, takže jsem jí strčila do kočáru a ven jsme chodili normálně, měla velmi lehký průběh, bez teploty. Mladší je měla ve školce, prakticky se osypala krátce po zavření škol kvůli covidu. Teplotu měla lehce zvýšenou snad jeden den. Ale jak byla bez teploty, tak ven taky chodila. Ne do kolektivu, ale doma jsem jí nedržela. Jen bych teď dala pozor na sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
26.3.22 14:48

Děkuji za info, můžu dceru už taky dnes okoupat?? Je to 9 den a má už jen strupy děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.6.22 12:15

Neštovice

Dcera ma nejspis nestovice, řáděj nám ve školce. Já je ještě neměla je tam taky inkubační doba 3 týdny když jsem s dcerou v jedné domácnosti nebo je můžu chytit dřív? Teda spíš doufám že nechytnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.22 12:20
@agnes0405 píše:
Dcera ma nejspis nestovice, řáděj nám ve školce. Já je ještě neměla je tam taky inkubační doba 3 týdny když jsem s dcerou v jedné domácnosti nebo je můžu chytit dřív? Teda spíš doufám že nechytnu :roll:

Počítala bych tak ty 3 týdny. Dcera je přinesla ze školky a u syna se objevily až po třech týdnech. Pokud se u vás neobjeví, tak bych asi zvážila očkování proti neštovicím. U dospělých může být průběh horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
8.6.22 12:20
@agnes0405 píše:
Dcera ma nejspis nestovice, řáděj nám ve školce. Já je ještě neměla je tam taky inkubační doba 3 týdny když jsem s dcerou v jedné domácnosti nebo je můžu chytit dřív? Teda spíš doufám že nechytnu :roll:

Kdykoliv do těch 3 týdnu. Je to vysoce nakažlivé, jestli si je neměla tak je velká pravděpodobnost, že je mít budeš. Zjistila bych si jestli se můžeš ještě nechat naockovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.6.22 12:22

Koukám že neštovice řádej úplně všude potvory!

• Citovat
  • Upravit
5889
8.6.22 12:27
@ludmilaadamkova píše:

Ano, zrovna je má syn. Zítra to bude týden. Ve školce to koluje.

Příspěvek upraven 08.06.22 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
8.6.22 12:53
@ludmilaadamkova píše:

U dcery ve školce je promorena komplet třída včetně všech sourozenců. I naše 6 měsíční už to má za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.6.22 13:06

@JancaS84 Já se snažím nakazit dceru… ale nějak se mi to nedaří ve školce už je máme asi 2 mědíce a jede se 3 kolo… možná už 4.. vždycky pár nových. Ted měla pár pupínků… ale nakonec to bylo jen od komára na 99 procent. Byly jsme i chvilku u kamaráda opupínkovanýho 3. den. Tak snad.

• Citovat
  • Upravit
207
8.6.22 13:40

@Fiveone můžu chodit do práce? Když dceři začínající neštovice když jsem je neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.22 13:50
@agnes0405 píše:
@Fiveone můžu chodit do práce? Když dceři začínající neštovice když jsem je neměla?

Raději bych byla doma, přeci jen neštovice u dospělých sranda nejsou a být infekční (ač ještě bez příznaků) chodit do práce taky není ideál. Asi bych si nařídila takovou karanténu. Přeci jen neštovice oslabují imunitu a dospělého dokážou dostat do nemocnice. Takže bych prostě byla doma, tak nějak počítala, že neštovice mám, odpočívala bych. A čekala jestli je mít budu nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí