Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Máte s ním někdo zkušenosti? Jaká je po něm jizva po případném odstranění a když ho máte na obličeji nevadí to když budete mít make-up?
Možná hloupé dotazy, ale pro mě důležité
a cca cena?
Jizva maličká, ale vždy záleží na konkrétním člověku, někdo se hojí dobře někdo ne
Makeup nevim, ale pokud používáš takový, který je v tónu tvé pleti a nedáváš si toho vrstvu, tak si myslím, že to problém nebude ![]()
@radkka píše:
Jizva maličká, ale vždy záleží na konkrétním člověku, někdo se hojí dobře někdo neMakeup nevim, ale pokud používáš takový, který je v tónu tvé pleti a nedáváš si toho vrstvu, tak si myslím, že to problém nebude
velkou vrstvu make-upu si nedavam ale davam si hodne tmavy
kryje mi pupinky a kruhy pod ocima :/
Jen bacha, že to většině lidí po čase začne zlobit a musí to ven.
@z-u-z-i píše:
Jen bacha, že to většině lidí po čase začne zlobit a musí to ven.
Proto se ptám kdo má s tím zkušenosti a nikdo tu nepíše ![]()
Já měla u ucha, zlobilo to a vylezlo. Kamarádka měla na obličeji a muselo to ven za pár měsíců. Jizvička moc velká není. Znovu bych do toho určitě nešla.
@z-u-z-i píše:
Já měla u ucha, zlobilo to a vylezlo. Kamarádka měla na obličeji a muselo to ven za pár měsíců. Jizvička moc velká není. Znovu bych do toho určitě nešla.
A jak tě to zlobilo jestli se můžu zeptat?
Bolelo a sem tam hnisalo, i přes důkladné zaléčení a hygienu. Tělo to prostě vypuzovalo ![]()
@z-u-z-i píše:
Bolelo a sem tam hnisalo, i přes důkladné zaléčení a hygienu. Tělo to prostě vypuzovalo
a jeje
dekuji