Mikroskopický duch 3 dny před menstruací

92
19.7.16 08:44

mikroskopicky duch 3 dny pred ms

Dobrý den, chci se zeptat, ms jsem mela minulí mesic 22.6, je mozne ze sice,,mikrospicky" duch ale duch pred ms by mohl znamenat tehu nebo neni mozne? Delala jsem si prvni test cca 14.7 a tam uz byl malinkej,,mikroskopickej" dusik a dnes jsem si delala druhy test cili 3 dny pred ms a je tam zase, malinkej,,mikroskopickej " dusik ale uplne stejny jako toho 14teho. To znamena ze pred ms se muze dusik objevit a neznamena to nic, nebo neni realna sane ze i kdyby to tehu bylo ze by ta hladina hormonu stoupala takhle brzo pred ms jeste? Porad je stejne mikroskopicky jako pred tema 4 dny. nebo to tak nekdo mel a zacala mu silit az treba po ocekavane ms a do te doby se nehla z dusiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.7.16 08:53

@Penny91 nehledej mikro duchy, neznamenají vesměs vůbec nic.. test až po termínu ms, pokud váháš, jdi na krev.. mi duchy dělaly cysty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.7.16 08:55

@martina.se dobře. ja myslela ze by mohli znamenat neco, ale kdyz to rikas :-) takze testovat jedine az 23ho jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.7.16 08:56
@Penny91 píše:
@martina.se dobře. ja myslela ze by mohli znamenat neco, ale kdyz to rikas :-) takze testovat jedine az 23ho jo?

a tak jako jsou výjimky, které viděly duchy a cosi to znamenalo, ale je jich málo :think: jj, i v testech máš napsáno, že testovat ideálně až v době očekávané ms, ještě lépe při zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.7.16 08:58

@martina.se kdyby ty testy nebyly bylo by to lepsi :D takhle je clovek jen zbytecne zvedavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.7.16 09:03

Buď a nebo u kluků jsem měla test pozitivní až dlouho po zmeškané MS, zato teď u holčičky pozitivní týden před MS. Pokaždé je to indiviuální. Samozřejmě nejlíp testovat až po vynechání, pak se vyhneš stresu, že pozitivní těhu odejde s MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.7.16 09:05

Já měla ducha uz 10dpo, druhy den nic, další opět duch a pak uz jen sílil ;) takhle ze zacatku je to vždy loterie, malé se ani nemusí udržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
19.7.16 09:12

@Penny91 Záleží také na tom jaký si děláš test. Třeba mamatest dělá mikroskopického ducha téměř pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.7.16 09:13

Jako zadnej priznak nemam, ani nic na sobe nepozoruju jen mam poslední dny pocit jak kdyby me nekdo natahoval naskripec co se tyce bricha… jako jak kdyby svaly, dost to bolí teda ale jsou to narazovy bolesti no a obcas mi tam v brichu pichne tak nevim zda se pripravuje spise na ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.7.16 09:13

@pajisek90 jako kdyz nejses tehu jo? ja mela od dr maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
19.7.16 09:27

@Penny91 Jo, i když jsem nebyla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.7.16 09:29

@pajisek90 jojo no ja mela od dr maxe jeden a druhej od neceho jinyho zase ale mamatest to nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
19.7.16 09:42

Duch tam byt muze a „tehotna“ byt muzes, ale taky je mozny, ze to s MS odejde. Proto z toho nelze vyvozovat vubec nic a lepsi je pockat a testovat az v terminu MS nebo pokud nedorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí