Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se zeptat, ms jsem mela minulí mesic 22.6, je mozne ze sice,,mikrospicky" duch ale duch pred ms by mohl znamenat tehu nebo neni mozne? Delala jsem si prvni test cca 14.7 a tam uz byl malinkej,,mikroskopickej" dusik a dnes jsem si delala druhy test cili 3 dny pred ms a je tam zase, malinkej,,mikroskopickej " dusik ale uplne stejny jako toho 14teho. To znamena ze pred ms se muze dusik objevit a neznamena to nic, nebo neni realna sane ze i kdyby to tehu bylo ze by ta hladina hormonu stoupala takhle brzo pred ms jeste? Porad je stejne mikroskopicky jako pred tema 4 dny. nebo to tak nekdo mel a zacala mu silit az treba po ocekavane ms a do te doby se nehla z dusiku?
@Penny91 nehledej mikro duchy, neznamenají vesměs vůbec nic.. test až po termínu ms, pokud váháš, jdi na krev.. mi duchy dělaly cysty ![]()
@martina.se dobře. ja myslela ze by mohli znamenat neco, ale kdyz to rikas
takze testovat jedine az 23ho jo?
@Penny91 píše:
@martina.se dobře. ja myslela ze by mohli znamenat neco, ale kdyz to rikastakze testovat jedine az 23ho jo?
a tak jako jsou výjimky, které viděly duchy a cosi to znamenalo, ale je jich málo
jj, i v testech máš napsáno, že testovat ideálně až v době očekávané ms, ještě lépe při zpoždění.
@martina.se kdyby ty testy nebyly bylo by to lepsi
takhle je clovek jen zbytecne zvedavej
Buď a nebo u kluků jsem měla test pozitivní až dlouho po zmeškané MS, zato teď u holčičky pozitivní týden před MS. Pokaždé je to indiviuální. Samozřejmě nejlíp testovat až po vynechání, pak se vyhneš stresu, že pozitivní těhu odejde s MS.
Já měla ducha uz 10dpo, druhy den nic, další opět duch a pak uz jen sílil
takhle ze zacatku je to vždy loterie, malé se ani nemusí udržet
@Penny91 Záleží také na tom jaký si děláš test. Třeba mamatest dělá mikroskopického ducha téměř pokaždé.
Jako zadnej priznak nemam, ani nic na sobe nepozoruju jen mam poslední dny pocit jak kdyby me nekdo natahoval naskripec co se tyce bricha… jako jak kdyby svaly, dost to bolí teda ale jsou to narazovy bolesti no a obcas mi tam v brichu pichne tak nevim zda se pripravuje spise na ms
@pajisek90 jojo no ja mela od dr maxe jeden a druhej od neceho jinyho zase ale mamatest to nebyl
Duch tam byt muze a „tehotna“ byt muzes, ale taky je mozny, ze to s MS odejde. Proto z toho nelze vyvozovat vubec nic a lepsi je pockat a testovat az v terminu MS nebo pokud nedorazi.