Mikrovlnka bez pípání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mikrovlnka bez pípání
Ahoj,
měli byste prosím nějaký typ na nerezovou volně stojící mikrovlnku, která při nastavování a při ukončení ohřevu nepípá. Nebo se to pípání dá vypnout? Naše stará pípá na konci ohřevu 5×
.Cena kolem 2 tisíc.
Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@evelin12 no a co ji vzit do servisu, at fiknou dratky k repraku? Neco to pipani produkuje, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239
dobrý nápad, ale tu starou nechávám babičce, protože je bílá a my si chceme koupit novou nerezovou a do té se mi šťourat nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 asi tim clovek trosku porusi zarucni podminky, co
ale napadlo me to same.
ja teda jeste u hracek zalepuji repracky silnou vsrtvou izolacky, trochu to slyset je, ale je to pak snesitelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava to jo, s novou bych to neudelala, mela jse obdobne zabrany kvuli zaruce u pekarny, protoze to pisteni bylo sileny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam deset let starou mikrovlnku OK Line a ta na konci jen tak decentne cinkne. Tak snad se naka najde, ktera nepipa a taky jen cinkne, to neni nijak hrozny zvuk
jako predstava ze v noci ohrivam mliko a ta mrcha bude 5× pipat, tak ji okamzite hodim o okna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem chtěla nerezovou bez čudlíků. Taky nadlidský výkon. Máme tuhle: https://www.mall.cz/…nje-mo-17-me?… a po ukončení jenom tiše cvakne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se divala a myslim, ze ty s mechanickym ovladanim a ne elektronickym by taky nemusely vydavat nejaky hrozny kraval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, jak já ti rozumím. Já tu naši vypínám vteřinu před koncem, to pak nepípá. Naši si pořídili ještě chytřejší mikrovlnku - ta pípá tak dlouho, dokud z ní ten talíř nevyndáš. By mě kleplo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ji vypínám před koncem, aby to nepípalo. Ale ta naše je ještě unikátní tím, že když zavírám ty dvířka, tak to strašně nahlas „křápne“. Nejde to prostě zavřít potichu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že by to byl vejvar sestrojit obyčejnou mikrovlnku bez pípání
V návodech se toho člověk dočte, ale pro mě nejpodstatnější věc o pípání nenapíšou nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evelin12 píše:
Koukám, že by to byl vejvar sestrojit obyčejnou mikrovlnku bez pípáníV návodech se toho člověk dočte, ale pro mě nejpodstatnější věc o pípání nenapíšou nic
přesně tak, asi ty návody píšou lidi, kteří to nepoužívají
já zase sháním varnou konvici, která mi uvaří i tři deci, přičemž většina konvic má minimum 5 deci. A v porovnávačích ani návodech to nikde není, max. že je vyfocená ta konvice s měrkou a všechny ty s fotkou mají zrovna ten půllitr
I u pračky jsem měla podobný problém, chtěla jsem, aby pračka uměla zvolit teplotu po stupních, nebo aspoň 5 nebo aspoň deseti stupních. Nic, všechny mají volbu 20°, 30°, 40°, 60° nebo 90° ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem zapátrala a zjistila jsem, že nejspíš většina mikrovlnek Samsung má funkci vypnutí signalizace. Od této jsem si stáhla návod a je to tam uvedené https://www.alza.cz/…d3023867.htm?…
Je teda dražší, ale pro pípání všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit