Mikrovlnka bez pípání

62
21.10.15 20:07

Mikrovlnka bez pípání

Ahoj,
měli byste prosím nějaký typ na nerezovou volně stojící mikrovlnku, která při nastavování a při ukončení ohřevu nepípá. Nebo se to pípání dá vypnout? Naše stará pípá na konci ohřevu 5× :zed:.Cena kolem 2 tisíc.
Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
21.10.15 20:20

@evelin12 no a co ji vzit do servisu, at fiknou dratky k repraku? Neco to pipani produkuje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.10.15 20:32
@Bibi239 píše:
@evelin12 no a co ji vzit do servisu, at fiknou dratky k repraku? Neco to pipani produkuje, ne?
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
62
21.10.15 20:42

@Bibi239 :lol: dobrý nápad, ale tu starou nechávám babičce, protože je bílá a my si chceme koupit novou nerezovou a do té se mi šťourat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.15 21:18

@Bibi239 asi tim clovek trosku porusi zarucni podminky, co :-) ale napadlo me to same.

ja teda jeste u hracek zalepuji repracky silnou vsrtvou izolacky, trochu to slyset je, ale je to pak snesitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.10.15 21:24

@evelin12 Tak pořiď starší a kuchej :lol:

• Citovat
  • Upravit
7009
21.10.15 22:18

@Pudloslava to jo, s novou bych to neudelala, mela jse obdobne zabrany kvuli zaruce u pekarny, protoze to pisteni bylo sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
21.10.15 22:25

Ja mam deset let starou mikrovlnku OK Line a ta na konci jen tak decentne cinkne. Tak snad se naka najde, ktera nepipa a taky jen cinkne, to neni nijak hrozny zvuk :nevim: jako predstava ze v noci ohrivam mliko a ta mrcha bude 5× pipat, tak ji okamzite hodim o okna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
21.10.15 22:27

Já jsem chtěla nerezovou bez čudlíků. Taky nadlidský výkon. Máme tuhle: https://www.mall.cz/…nje-mo-17-me?… a po ukončení jenom tiše cvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
21.10.15 22:30

Tak jsem se divala a myslim, ze ty s mechanickym ovladanim a ne elektronickym by taky nemusely vydavat nejaky hrozny kraval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.10.15 09:16

Ty jo, jak já ti rozumím. Já tu naši vypínám vteřinu před koncem, to pak nepípá. Naši si pořídili ještě chytřejší mikrovlnku - ta pípá tak dlouho, dokud z ní ten talíř nevyndáš. By mě kleplo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.10.15 09:19

Taky ji vypínám před koncem, aby to nepípalo. Ale ta naše je ještě unikátní tím, že když zavírám ty dvířka, tak to strašně nahlas „křápne“. Nejde to prostě zavřít potichu. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.10.15 11:06

Koukám, že by to byl vejvar sestrojit obyčejnou mikrovlnku bez pípání :mrgreen: V návodech se toho člověk dočte, ale pro mě nejpodstatnější věc o pípání nenapíšou nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
22.10.15 14:52
@evelin12 píše:
Koukám, že by to byl vejvar sestrojit obyčejnou mikrovlnku bez pípání :mrgreen: V návodech se toho člověk dočte, ale pro mě nejpodstatnější věc o pípání nenapíšou nic :?

přesně tak, asi ty návody píšou lidi, kteří to nepoužívají :nevim: já zase sháním varnou konvici, která mi uvaří i tři deci, přičemž většina konvic má minimum 5 deci. A v porovnávačích ani návodech to nikde není, max. že je vyfocená ta konvice s měrkou a všechny ty s fotkou mají zrovna ten půllitr :-( I u pračky jsem měla podobný problém, chtěla jsem, aby pračka uměla zvolit teplotu po stupních, nebo aspoň 5 nebo aspoň deseti stupních. Nic, všechny mají volbu 20°, 30°, 40°, 60° nebo 90° :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.10.15 09:53

Tak jsem zapátrala a zjistila jsem, že nejspíš většina mikrovlnek Samsung má funkci vypnutí signalizace. Od této jsem si stáhla návod a je to tam uvedené https://www.alza.cz/…d3023867.htm?…
Je teda dražší, ale pro pípání všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1