Nefunguje myčka

17.10.15 11:03

Nefunguje myčka

Dobrý den / ahoj, nefunguje mi bohužel myčka, po startu se nespustí a když podržím déle tlačítko start/restart, tak se spustí a pouze jakoby odčerpává vodu a za pár vteřin zase nejede. Ví tady někdo, prosím, jak přesně se dělá restart myčky? Drží se pouze tlačítko restart nebo ještě něco jiného? Mají být dvířka při restartu otevřená nebo zavřená? Co dále je třeba udělat? Děkuji mockrát za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kamikadze
17.10.15 11:05

Navod doma uz asi nemas co?

• Citovat
  • Upravit
7009
17.10.15 11:07

@mama.tata.mimi a hlasi mycka nejakou chybu? Pokud nema dispkej, muze blikat kontrolka urcitym poctem bliknuti.
To se mi stalo nedavno, taky nesla spustit, taky jen odcerpala vodu, kontrolka blikla vtdy 11×, pak pauza, vyhledala jsem si na internetu, ze to ma neco spolecneho s ucpanim, nakobec byl ucpany privod vody, je tam sitko a v nem byly usazeniny z vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.10.15 11:07

Zkusila bych najít návod přímo tvého typu myčky na netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
17.10.15 11:46

@mama.tata.mimi Něco podobného se mi taky stalo, musela jsem si nechat myčku vyčistit, stálo to asi litr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
17.10.15 12:55

Vsechny tyhle spotrebice se restartuji vytazenim ze zastrcky aspon na 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.10.15 13:31
@mama.tata.mimi píše:
Dobrý den / ahoj, nefunguje mi bohužel myčka, po startu se nespustí a když podržím déle tlačítko start/restart, tak se spustí a pouze jakoby odčerpává vodu a za pár vteřin zase nejede. Ví tady někdo, prosím, jak přesně se dělá restart myčky? Drží se pouze tlačítko restart nebo ještě něco jiného? Mají být dvířka při restartu otevřená nebo zavřená? Co dále je třeba udělat? Děkuji mockrát za odpovědi.

Podržíš tlačítko restart, dveře musí být zavřené.

Děláš proplach myčky? cca jednou za měsíc stačí, kup si přípravek na čištění myček, levnější mají v DM. Přípravek dej do myčky podle návodu-bez nádobí, dej na nejvyšší teplotu.
Také můžeš mít špinavé, mastné sítko, nebo zanešená ramena od vodního kamene.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.15 13:32

Zkus naklonit, jestli není pod myčkou voda, jestli jo, tak zafungoval aquastop a myčka někde teče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.10.15 14:55

@mama.tata.mimi To vypadá na ucaný odpad, taky nám něco podobného dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
17.10.15 17:01

Mně se to stalo, když jsem vyndala nádobí ještě, když myčka měla sušit, pak tam dala nové a chtěla spustit. Musela jsem dát vypnout, pak zapnout a taky držet dlouze to tlačítko spuštění. Napoprvé se mi to nezdrařilo, ale na poněkolikáte už jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
20.10.15 18:26

@mama.tata.mimi
co myčka, už myje :) tady je to jak klub instalatérů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 18:46

Myčka stále nemyje. Zkoušela jsem to restartovat. Bohužel neúspěšně. Volala jsem na opravu myček. Prý mají plno práce a je jich na to málo. Takže prý nestihnou přijet tento týden, asi přijedou další týden. Takže zatím myji nádobí ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 18:47

@Bibi239 Bliká dvakrát. Chyby nehlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.10.15 18:48

@mama.tata.mimi a co mas za znacku? Pocet bliknuti je chybova hlaska u mycek bez displeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.10.15 18:50

http://tomas.dobrovolny.eu/…ek-whirpool/

Treba tady jsou chybove hlasky whirlpoolek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...