Nefunguje myčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nefunguje myčka
Dobrý den / ahoj, nefunguje mi bohužel myčka, po startu se nespustí a když podržím déle tlačítko start/restart, tak se spustí a pouze jakoby odčerpává vodu a za pár vteřin zase nejede. Ví tady někdo, prosím, jak přesně se dělá restart myčky? Drží se pouze tlačítko restart nebo ještě něco jiného? Mají být dvířka při restartu otevřená nebo zavřená? Co dále je třeba udělat? Děkuji mockrát za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mama.tata.mimi a hlasi mycka nejakou chybu? Pokud nema dispkej, muze blikat kontrolka urcitym poctem bliknuti.
To se mi stalo nedavno, taky nesla spustit, taky jen odcerpala vodu, kontrolka blikla vtdy 11×, pak pauza, vyhledala jsem si na internetu, ze to ma neco spolecneho s ucpanim, nakobec byl ucpany privod vody, je tam sitko a v nem byly usazeniny z vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mama.tata.mimi Něco podobného se mi taky stalo, musela jsem si nechat myčku vyčistit, stálo to asi litr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsechny tyhle spotrebice se restartuji vytazenim ze zastrcky aspon na 15 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mama.tata.mimi píše:
Dobrý den / ahoj, nefunguje mi bohužel myčka, po startu se nespustí a když podržím déle tlačítko start/restart, tak se spustí a pouze jakoby odčerpává vodu a za pár vteřin zase nejede. Ví tady někdo, prosím, jak přesně se dělá restart myčky? Drží se pouze tlačítko restart nebo ještě něco jiného? Mají být dvířka při restartu otevřená nebo zavřená? Co dále je třeba udělat? Děkuji mockrát za odpovědi.
Podržíš tlačítko restart, dveře musí být zavřené.
Děláš proplach myčky? cca jednou za měsíc stačí, kup si přípravek na čištění myček, levnější mají v DM. Přípravek dej do myčky podle návodu-bez nádobí, dej na nejvyšší teplotu.
Také můžeš mít špinavé, mastné sítko, nebo zanešená ramena od vodního kamene.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus naklonit, jestli není pod myčkou voda, jestli jo, tak zafungoval aquastop a myčka někde teče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mama.tata.mimi To vypadá na ucaný odpad, taky nám něco podobného dělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se to stalo, když jsem vyndala nádobí ještě, když myčka měla sušit, pak tam dala nové a chtěla spustit. Musela jsem dát vypnout, pak zapnout a taky držet dlouze to tlačítko spuštění. Napoprvé se mi to nezdrařilo, ale na poněkolikáte už jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mama.tata.mimi
co myčka, už myje
tady je to jak klub instalatérů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myčka stále nemyje. Zkoušela jsem to restartovat. Bohužel neúspěšně. Volala jsem na opravu myček. Prý mají plno práce a je jich na to málo. Takže prý nestihnou přijet tento týden, asi přijedou další týden. Takže zatím myji nádobí ručně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mama.tata.mimi a co mas za znacku? Pocet bliknuti je chybova hlaska u mycek bez displeje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://tomas.dobrovolny.eu/…ek-whirpool/
Treba tady jsou chybove hlasky whirlpoolek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit