Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chystáme se na víkend do Mikulova a prosím poradit dobrou restauraci a pár tipů na výlet i v okolí Mikulova. Díky
Google… vyjede ti milion odkazů kam na výlet i do restaurace
Projeď si i diskuse zde, je tady toho mraky ![]()
Za me vinarna Dobry rocnik, restaurace Sojka hned naproti, restaurace u hotelu Galant.Pro nobl zazitek Kafe Fara v Klentnici, rezervace nutna. Vyhla bych se cukrarne-kavarne v podloubi, zakusky umele a vino tzv nedasa:D Zkusenost z lonska.
Když budete v mikulově, tak to je jen kousek do vídně, nádherné památky, nákupy, my tam jezdíme do g3,gerasdorf primark nákupy. zámek mikulov a ještě jeden, název mi vypadl, je tam schodiště ze dřeva, není na nich ani 1 hřebík. jestli jedete s dětmi četla jsem, hatě-zábavný park pro děti merlin.
Super je zámek Lednice a celý areál, kde je i Minaret a Janův hrad. V Mikulově a ve Valticích jsou taky zámky ![]()
V Mikulově je dobrá restaurace, co vlastní vinař Marcinčák, má i dobrá vína. V Lednici je dobrá restaurace ta, jak tam byl Pohlreich ![]()
@MUFICE píše:
V Mikulově je dobrá restaurace, co vlastní vinař Marcinčák, má i dobrá vína. V Lednici je dobrá restaurace ta, jak tam byl Pohlreich
Souhlasim, vina Marcincak jsou fakt dobra
Kousek od Mikulova je Klentnice a vynikající Kafe Fara
, Lednice Hospůdka u KOrunky, popř. Restaurace u Tlustých, ve Valticích např. Valtická rychta, dobrá pizzerie je na náměstí a teď je tam nová restaurace U Kapitána, ta je super
… co se týká výletů, je tam hrozně moc možností Lednice, Valtice, Lednicko - valtický areál je celý krásný, plný památek, Pavlov, Klentnice, ATC Merkur Pasohlávky
, záleží co Vás zajímá
… jinak takový přechod Pálavy je taky super
…
Hezky si to užijte ![]()
Mikulov až tak neznám, ale zámek a náměstí je moc hezké. Kafe Fara v Klentnici je taky fajn. Lednicko-Valtický areál- ve Valticích na zámku je např. Salon vín, probíhají tam řízené degustace, z Valtic do Rakouska je od roku 2013 otevřena Stezka BOSOU NOHOU- vyhledej na netu, je to super. V Lednici zámek a nádherný park, kde je Minaret, můžete na lodičkách dojet k Janohradu,…Jeden víkend je tu málo ![]()
Restaurace v hotelu Templ, super jídlo a milá obsluha. Sojka mě navzdory pozitivnímu hodnocení nenadchla, obsluha byla zpruzelá a neochotná a jídlo nebylo nijak výjimečné.
@Juannna Můžete mi poradit jakou nejkratší cestou a odkud přesně se tam dostaneme? Díky