Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melanias vždyť si ho opustila, protože už nechceš další dítě a on chtěl, tak si mu dala volnost, nebo jak si to psala ![]()
No víš, ten kdo chce sex má sex a tu rodinu k tomu, nerozbíjí ji.
Příspěvek upraven 13.08.22 v 19:50
No, tak ses poučila, že není všechno zlato co se třpytí a příště když milenec, tak vrznout, užít si hezké chvilky, max popadnout nějaký dárek a mazat pěkně domů. A pokud na to nemáš, tak se na to úplně vysjat ![]()
Přestaň trollit. Před pár dny jsi psala, žes ho opustila ty protože už nechceš další děti.
Patologicka lharka, pohadkarka a jeste uplne blba. Ty ses terno
.
@Melanias píše:
Mile zeny, ja si tentokrat nejdu pro radu ale jdu vam napsat svou zkusenost, ktera mozna nekomu pomuzeMam manzela, ktereho by si nejspis prala kazda zena a i pres to jsem si nasla milence. Milenec mel presne tech 20 procent, ktere chybeli memu manzelovi - byla mezi nami neskutecna vasen a ja se s nim znovu citila mlade a bezstarostne. Byl zabavny, citila jsem se milovana a myslela jsem si, ze zivot s nim bude prochazka ruzovou zahradou. Zila jsem v iluzi dlouhe 2 roky az jsem jednoho dne manzelovi oznamila, ze jsem zamilovana do nekoho jineho. Muj muz je charakter, takze mi rekl, ze pokud nejsem stastna s nim, tak mi dopreje abych byla stastna s nekym jinym. Odstehovala jsem se, dohodli jsme se na peci o syna, podala jsem zadost o rozvod, vse vypadalo, ze nasemu novemu zacatku nic nebrani. Boze nikdy bych neverila, ze ja muzu byt takova mega krava. Chlapec me totalne okouzlil, zblbnul, zmanipuloval…zbyla ze me troska, ktera neustale jen plakala a nemela zadne sebevedomi. Milenec byl extremne zarlivy, vadilo mu temer vse..ani nejdu popisovat co vsechno se v nasem vztahu stalo, jelikoz samotne mi prijde neskutecne, ze jsem si neco takoveho nechala libit. Jednoho dne jsem si rekla, ze stacilo…ze nenecham znicit zivot sobe a svemu synovi, kteremu jsem uz tak ublizila. Povim vam jen tolik, ze milenec me natolik miloval ( ani nevim, jestli to spis nebyla nejaka posedlost me vlastnit), ze jsem nemohla uz ani vyjit z bytu aniz by on o tom nevedel. Uvedomila jsem si, ze dobrej sex v zivote skutecne nestaci, uvedomila jsem si co vsechno mam ve svem manzelovi a diky bohu, ze me vzal zpet. Prestehovali jsme se, pujdeme do manzelske poradny, jelikoz preci jen je potreba komunikovat a veci resit
Tim bych vam jen chtela rict, ze zadna vasen za rozpad rodiny nestoji
Kdo se do milenců zamilovává, by si neměl žádného pořizovat, obzvlášt když v tom jsou děti…
@karkarka píše:
Přestaň trollit. Před pár dny jsi psala, žes ho opustila ty protože už nechceš další děti.
To se nedivim, vzdyt to prvni nechala exovi
.
@Adelineee píše:
To se nedivim, vzdyt to prvni nechala exovi.
V jedné diskusi píše, že před třemi lety odešla od děcka kvůli milenci a pak ji vzal manžel zpět.
Je to všechno divné, ale možná tam bude pravdivý základ, že je zakl. švihlá… ![]()
@Melanias píše:
Mile zeny, ja si tentokrat nejdu pro radu ale jdu vam napsat svou zkusenost, ktera mozna nekomu pomuzeMam manzela, ktereho by si nejspis prala kazda zena a i pres to jsem si nasla milence. Milenec mel presne tech 20 procent, ktere chybeli memu manzelovi - byla mezi nami neskutecna vasen a ja se s nim znovu citila mlade a bezstarostne. Byl zabavny, citila jsem se milovana a myslela jsem si, ze zivot s nim bude prochazka ruzovou zahradou. Zila jsem v iluzi dlouhe 2 roky az jsem jednoho dne manzelovi oznamila, ze jsem zamilovana do nekoho jineho. Muj muz je charakter, takze mi rekl, ze pokud nejsem stastna s nim, tak mi dopreje abych byla stastna s nekym jinym. Odstehovala jsem se, dohodli jsme se na peci o syna, podala jsem zadost o rozvod, vse vypadalo, ze nasemu novemu zacatku nic nebrani. Boze nikdy bych neverila, ze ja muzu byt takova mega krava. Chlapec me totalne okouzlil, zblbnul, zmanipuloval…zbyla ze me troska, ktera neustale jen plakala a nemela zadne sebevedomi. Milenec byl extremne zarlivy, vadilo mu temer vse..ani nejdu popisovat co vsechno se v nasem vztahu stalo, jelikoz samotne mi prijde neskutecne, ze jsem si neco takoveho nechala libit. Jednoho dne jsem si rekla, ze stacilo…ze nenecham znicit zivot sobe a svemu synovi, kteremu jsem uz tak ublizila. Povim vam jen tolik, ze milenec me natolik miloval ( ani nevim, jestli to spis nebyla nejaka posedlost me vlastnit), ze jsem nemohla uz ani vyjit z bytu aniz by on o tom nevedel. Uvedomila jsem si, ze dobrej sex v zivote skutecne nestaci, uvedomila jsem si co vsechno mam ve svem manzelovi a diky bohu, ze me vzal zpet. Prestehovali jsme se, pujdeme do manzelske poradny, jelikoz preci jen je potreba komunikovat a veci resit
To vím i bez toho, abych to prakticky zkoušela. Klobouk dolů, že to muž ustál. Já už bych ti nevěřila.
@Melanias píše:
moc pěkne jsi to napsala. Já mám také manžela, kterému chybí tech 20%. Taky jsem byla párkrát hodně zamilovaná jinde. Naštestí jsem to ustála a nic se nestalo. Člověk nikdy neví, co ho v životě potká. Tak přeji hodně štestí a at se ti s manželem daří. ![]()
Ahoj, nasypala sis popel na hlavu a teď co? Chceš slyšet, že si za to můžeš sama?
Já se na to dívám tak, že tvoje nevěra ukazuje na fakt, že nejsi dobrá manželka. Něco ti chybí, tak si to vezmeš jinde. Nevím jako povahu má manžel, ale nemysli si, že tohle nebude mít vliv na budoucnost vašeho manželství. Nevěra není chyba. Je to zrada člověka, který nám věří i když nám nedává vše, co chceme.
Jsem zvědavej, jak dlouho vydržíš bez těch 20 procent. Jsi na to dostatečně silná?
Mile zeny, ja si tentokrat nejdu pro radu ale jdu vam napsat svou zkusenost, ktera mozna nekomu pomuze
Mam manzela, ktereho by si nejspis prala kazda zena a i pres to jsem si nasla milence. Milenec mel presne tech 20 procent, ktere chybeli memu manzelovi - byla mezi nami neskutecna vasen a ja se s nim znovu citila mlade a bezstarostne. Byl zabavny, citila jsem se milovana a myslela jsem si, ze zivot s nim bude prochazka ruzovou zahradou. Zila jsem v iluzi dlouhe 2 roky az jsem jednoho dne manzelovi oznamila, ze jsem zamilovana do nekoho jineho. Muj muz je charakter, takze mi rekl, ze pokud nejsem stastna s nim, tak mi dopreje abych byla stastna s nekym jinym. Odstehovala jsem se, dohodli jsme se na peci o syna, podala jsem zadost o rozvod, vse vypadalo, ze nasemu novemu zacatku nic nebrani. Boze nikdy bych neverila, ze ja muzu byt takova mega krava. Chlapec me totalne okouzlil, zblbnul, zmanipuloval…zbyla ze me troska, ktera neustale jen plakala a nemela zadne sebevedomi. Milenec byl extremne zarlivy, vadilo mu temer vse..ani nejdu popisovat co vsechno se v nasem vztahu stalo, jelikoz samotne mi prijde neskutecne, ze jsem si neco takoveho nechala libit. Jednoho dne jsem si rekla, ze stacilo…ze nenecham znicit zivot sobe a svemu synovi, kteremu jsem uz tak ublizila. Povim vam jen tolik, ze milenec me natolik miloval ( ani nevim, jestli to spis nebyla nejaka posedlost me vlastnit), ze jsem nemohla uz ani vyjit z bytu aniz by on o tom nevedel. Uvedomila jsem si, ze dobrej sex v zivote skutecne nestaci, uvedomila jsem si co vsechno mam ve svem manzelovi a diky bohu, ze me vzal zpet. Prestehovali jsme se, pujdeme do manzelske poradny, jelikoz preci jen je potreba komunikovat a veci resit