Jak z toho ven? Po 9 měsících

Anonymní
13.8.22 12:27

jak z toho ven? Po 9 měsících

Zdravím všechny,
chtěla bych se Vám svěřit s věcí, o které si myslím, že je zde řešena na denním pořádku a zároveň se z toho nějak vypovídat a následně si pročíst Vaše názory.

Jedná se o to, že jsem v prosinci roku 2021 poznala kluka, který mě velmi zaujal. Předtím jsem měla dvouletý vztah, ve kterém se můj bývalý přítel nechoval ke mně vůbec hezky. Ale potom přišel někdo, kdo mi ukázal i tu krásnou stránku mužů. Řekla bych, že jsem se do něj zamilovala na první pohled.
Choval se ke mně velmi úctyhodně, prostě úplný opak mého ex, a to se mi velmi líbilo.
Jenže poté to cca na konci ledna 2022 utl, přestal odepisovat na sms, nezvedal mobily. Ozval se asi po měsíci a dělal jakoby nic. Já byla samozřejmě ráda a proto jsem neřešila minulost a nějak postupem mu odpustila.
Začal mi slibovat hory, doly a potom skutek utek. Vždy když měla být schůzka tak se vymluvil, říkal mi jak mě má rád a zároveň chodil ven s jinými a to stále dokola.
Já blbá jsem mu na to vždy skočila, ale teď jsem to po 7 měsících utla já, jelikož toho mám vážně dost a nemám už na to sílu.
Proto se Vás chci zeptat jak z toho ven? Potřebuji pouze radu, ne kritiku. Jsem vážně smutná a nevím co dál, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
13.8.22 12:43

To mi teda nepřijde jako úctyhodné chování… a to asi bohatě stačí k tomu, aby jsi se přes to přenesla, ne?

Aby s tebou někdo takhle jednal a ty čekala jak poslušný pejsek.. že si vzpomene po měsíci, pískne a ty přiběhneš… to snad ne, co? Hmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.8.22 12:58

No utla si to, to je jedině dobře -opravdu si nezasloužíš aby se k tobě někdo takhle choval.

Prostě projdi rozchodem, to je těžké a bolavé, ale umožní ti to uzavřít věci.

1. nekomunikuj s ním. Prostě nehcceš aby tě znovu ukecal.
2. měj někoho komu můžeš brečet a nebo nadávat - nějaký kamarádka? Nebo alepsoň linka důvěry
3. naplánuj si věci, kterými se zaměstnáš, aby si myslela i na něco jiného - ideálně s lidmi.

No a počkej - nebylo to dlouhé, nebylo to dobré hned po měsíci, brzo ti dojde jak na houby by a díky tomu vzteku na něj se přeneseš dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.8.22 13:00

A jé chronický kurevn. ík. Rada je jenom jedna utnout kontakt, nepsat, nescházet se. Na vše ostatní pomůže jen čas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.8.22 13:04

Meditace

Možná je to blbost, ale mě to ze začátku hodně pomohlo. Našla jsem si na YouTube meditaci na zlomené srdce a relaxovala. Až jsem se cítila, tak jsem přešla na meditaci na zvýšení sebevědomí a hledání lásky. Možná je to náhoda, ale nejlepší chlap na světě mi dnes říká “manželko”. 🙂 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.22 13:21

Nemohla by ses na nej zdrave nas*at…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
13.8.22 13:43
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
chtěla bych se Vám svěřit s věcí, o které si myslím, že je zde řešena na denním pořádku a zároveň se z toho nějak vypovídat a následně si pročíst Vaše názory.Jedná se o to, že jsem v prosinci roku 2021 poznala kluka, který mě velmi zaujal. Předtím jsem měla dvouletý vztah, ve kterém se můj bývalý přítel nechoval ke mně vůbec hezky. Ale potom přišel někdo, kdo mi ukázal i tu krásnou stránku mužů. Řekla bych, že jsem se do něj zamilovala na první pohled.
Choval se ke mně velmi úctyhodně, prostě úplný opak mého ex, a to se mi velmi líbilo.
Jenže poté to cca na konci ledna 2022 utl, přestal odepisovat na sms, nezvedal mobily. Ozval se asi po měsíci a dělal jakoby nic. Já byla samozřejmě ráda a proto jsem neřešila minulost a nějak postupem mu odpustila.
Začal mi slibovat hory, doly a potom skutek utek. Vždy když měla být schůzka tak se vymluvil, říkal mi jak mě má rád a zároveň chodil ven s jinými a to stále dokola.
Já blbá jsem mu na to vždy skočila, ale teď jsem to po 7 měsících utla já, jelikož toho mám vážně dost a nemám už na to sílu.
Proto se Vás chci zeptat jak z toho ven? Potřebuji pouze radu, ne kritiku. Jsem vážně smutná a nevím co dál, děkuji

Takze, presne jeden mesic se choval úctyhodně a od te doby to šlo do kopru, jestli jsem to dobre pochopila :think:

No, s čim chceš vlastne poradit? Udelalas dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42670
13.8.22 13:58

Mně v takové situaci pomáhala kamarádka, no, a dobrý víno :oops: :oops: :oops: Ale ten tvůj borec nebyl žádnej zázrak, toho opravdu litovat nemusíš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
13.8.22 14:58

Jedině dobře, že jsi to utla. Smaž jeho telefonní číslo, ať nemáš nutkání mu psát nebo volat. Pořád si připomínej, jak se k tobě choval ke konci, dělal z tebe bl.bku, hloupou husičku (schválně to tak píšu, ale je to pravda). Že se k tobě ze začátku choval jak princ k princezně byla z jeho strany jen vypočítavost a kalkul. Takže si opakuj, že to není férový člověk. Snaž se co nejvíc zabavit, nějaký koníček, chodit mezi lidi, pokecat s kamarádkami, někomu se moct vybrecet na rameni, věnuj se sama sobě, rozmazluj se - kadeřnice, kosmetika apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.8.22 16:26

Zamestnej hlavu, cti, poslouchej podcasty. Nestoji za to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.8.22 20:30

A co on ti na to rekl, kdyz jsi to utla ted ty? Nevi co chce a hlavne si te nevazi.Ale vi, ze kdyz prijde s prosikem, ty mu odpustis. Odsud posud!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.22 23:45

Udivuje mne jak jsou některé ženské naivní. Ten o tebe nemá absolutně zájem a už má dávnou jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
15.8.22 00:41

Cestovat v čase asi neumíš, tak budeš muset, stejně jako my ostatní smrtelníci, prostě počkat, až to přejde. Instantní recept na to neexistuje. Jo, někteří lidé lepí vztah dalším vztahem, takže nejsou schopni prožít a vůbec pochopit, že to vyléčí čas a nic jiného. NIKDO a nic ti nepomůže, nic tak hrozného se ti nestalo, fakt tě neopustil manžel a nezůstaly ti „na krku“ třeba postižené děti, takže moje rada zní přestaň se litovat a buď tak strašně moc statečná a buď chvíli sama 8o. Je to problém žít chvíli sama za sebe a sama se sebou? Je to velký problém neplout na růžovém obláčku 24/7? Jasně, ty nestojíš o kritiku, ale jen o radu. Já vůbec nekritizuju tvé chování ohledně toho vztahu, to se stává, prostě člověk věří, miluje, doufá, dělá naivní chyby, odpouští, pak si nadává, že odpouštět neměl a tak dále. Ale prosím tě: přestaň být fňukna. Život bohužel není o tom, že pořád jasno a sem tam mráček, je to docela naopak. Dovol si ten luxus být chvíli dospělá a řekni si, že ok, teď se mi stalo něco, co se mi nelíbí a tak si to prostě prožiju se vším všudy a uvidím a získám tu zkušenost, jak jsem to zvládla. Časem. Já se ti omlouvám, že jsem na tebe docela drsná, je to proto, že můj manžel je úplně to samé, ty rysy já prostě poznám už na míle daleko. Je to šílený, jemu je 45 let, on se za život nepohnul právě díky tomu uvažování, jaké máš teď ty. A před nějakými 20 lety by napsal to samé, co ty píšeš teď, to mi věř. Takže moje slohová práce je čistě o tom, aby ses dostala ze své komfortní zóny a někam se posunula, i když se ti to teď nemusí líbit. Protože mi teď klidně můžeš tvrdit, že za 20 let na tom budeš jinak, ale taky nemusíš. Borec s tebou vyběhl, tak co teď. Jsi mladá, jsi zdravá, umíš číst, tak si zapni Google a dozvíš se, že časem to přejde. Prostě si dovol být smutná, nevím, jestli jsi měla princeznovské dětství, ale tohle je život. Žít i blbé dny, na které není návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí