Zaujala jsem ho? Má zájem?

Anonymní
12.8.22 20:23

Zaujala jsem ho? Má zájem?

Zdravím,
je to cca 3 týdny zpátky, co se u nás na vesnici konala zábava. V ten večer si ke mně (22 let) přisedl jeden kluk (30 let), pohledný, rozumný, uměl se chovat, no zkrátka udělal na mě dojem. Povídali jsme celý večer až do 3 do rána, kdy akce skončila. Když jsme se rozloučili, tak mi řekl, že mě rád poznal a objal mě. Další den mi napsal, jak se mám po včerejšku, něco málo jsme si napsali, ale nic velkého. Asi týden poté jsem na sociální síti viděla fotku, že byl s nějakou holčinou v restauraci (ségra to nebyla). No a včera mně „lajkl“ fotku a znovu napsal, ale opět to nebylo nic velkolepého :)

Chci se zeptat na váš názor, jestli to může být náznak něčeho nebo nad ním přemýšlím zbytečně :) :D

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
12.8.22 20:30

Napsala bych mu jestli se nechce potkat. Je lepší si rovnou vyjasnit pozice - tedy riskovat případné odmítnutí, než si vysnít nějakou romanci a pak plakat nad tím, že byla vymyšlená.

Stejně tak si nechceš dopisovat se zadaným, který si chce jen psát, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
12.8.22 20:32

Zdenda…Nejsi ty náhodou ze Ščítné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 20:37

@Lykaon ze Ščítné nejsem. Kdo je Zdenda? :)

• Citovat
  • Upravit
4706
12.8.22 20:38
@Lykaon píše:

Ty nemáš o zakladatelce valné mineni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
12.8.22 20:41
@Lykaon píše:

Zdenda v restauraci s holkou jo? Ty jsi blázen, kdo by to platil? :think:
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6856
12.8.22 20:41

Asi ti plno lidí zde napíše, že muž má být lovec a kdyby měl zájem, dávno bys to poznala. Já kdysi měla také takový názor. Ale čím jsem starší, tím víc si všímám a je to pravda, že ženská tomu musí jít naproti. Nic nezkazíš tím, když se mu sama nabídneš a napíšeš, že by sis minulý večer ráda někdy zopakovala a někam s ním zašla. Další krok bych nechala na něm. Alespoň budeš vědět, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 20:48

@vejilka No upřímně, když jsem viděla holčinu, se kterou ještě nedávno chodil, tak na nějaký první krok si vůbec nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
6856
12.8.22 20:53
@Anonymní píše:
@vejilka No upřímně, když jsem viděla holčinu, se kterou ještě nedávno chodil, tak na nějaký první krok si vůbec nevěřím.

Jaký nevěřím? Povídal si s tebou celý večer, kdybys byla pro něj nepřitažlivá, max by prohodil pár zdvořilých vět. My ženy to podle mě moc hrotíme a myslíme si, že se ti tím ztrapníme. On ví těžko, že máš o něj zájem, když nevysíláš žádné signály a necháváš to vše na něm. Na to se ti vykašle. Jsi mladá, co můžeš ztratit? Max tě odmítne, ale budeš vědět, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.8.22 20:55
@Lykaon píše:

Nevím proč, ale hned mě napadl taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.8.22 20:57

@Lykaon ale Zdenda by to tu už psal, že byl s holkou do 3 v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.8.22 20:58
@Anonymní píše:

Jak víš, že ta z fotky není ségra? Jako jooo, je to málo pravděpodobný, ale… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.8.22 21:03
@Anonymní píše:

Tak tím pádem nemá smysl řešit jestli si ho zaujala nebo ne a jedinné co potřebuješ je nefantazírovat o něm a nevymyslet si celý váš budoucí život a barvu výmalby v budoucím dětském pokojíčku.

Tím pádem se otřebuješ zaměstnat čímkoliv jiným, nekontrolovat neustále sítě a prostě počkat.

přijde mi ale smyslulnější se ozvat - buď si ho zaujala a bude rád a nebo ne, odmítne tě a budeš mít klid. Čím komplexnější fantazie si vybuduješ, tím hůř se budeš s příadným odmítnutím smiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
12.8.22 21:06

Tobě je fakt 22 a ne 15 8o?
Takové blbosti jsem řešila naposledy jako puberťačka, to je jak z bravíčka.
Nech tomu volný průběh a uvidíš, z nějakéjo důvodu ti asi psal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 21:08

@Ou Vůbec nepřemýšlím o našem společném životě :D Asi jsem to špatně napsala. Chtěla jsem říct, jestli má smysl na něho třeba čekat nebo tak. Ale určitě nebudu brečet, kdybych zjistila, že z jeho strany je to jen kamarádství, to vůbec ne :)

Jo jinak, @Kockazvysocan se ptala, jak vím, že to nebyla ségra. Ségru od vidění poznám :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky