Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Suelinda píše:
Tobě je fakt 22 a ne 15?
Takové blbosti jsem řešila naposledy jako puberťačka, to je jak z bravíčka.
Nech tomu volný průběh a uvidíš, z nějakéjo důvodu ti asi psal
Tak není to nic neobvyklého. Já se v mužích také nevyznám.
@Anonymní píše:
@Ou Vůbec nepřemýšlím o našem společném životěAsi jsem to špatně napsala. Chtěla jsem říct, jestli má smysl na něho třeba čekat nebo tak. Ale určitě nebudu brečet, kdybych zjistila, že z jeho strany je to jen kamarádství, to vůbec ne
Jo jinak, @Kockazvysocan se ptala, jak vím, že to nebyla ségra. Ségru od vidění poznám
Hele, já jsem víc než jednou tak stará a tyhle pocity mám taky. A poprvé v životě, v 46, jsem se rozhodla do toho šlápnout naplno sama za sebe. Snažím se, dávám najevo zájem a nutno podotknout, že on teda taky. Možná proto mi to jde relativně snadno, když vím, že on se chytá a chce. Ale jdi do toho
@Anonymní píše:
@Suelinda Ne, není mi 15.
Jo, však jo. Já se jen ptala na názor, nepotřebuju ho hned uhnat..
Nikdo ti tu nepíše, abys ho uhnala. Ale stačí jen napsat a ne čekat, až napíše on, nebo až něco olajkuje. Zbytečně pak čekáš. Tímto to urychlíš a opravdu na tom není nic špatného. Můj názor je ten, že pokud s tebou prokecal celý večer, cítila ses příjemně, tak se mu líbíš ![]()
Nevim, mne takovy nejaky vlazny zajem nezajem vzdy spolehlive odradi…jen malo chlapu se asi v dnesni dobe umi zakousnout a drzet…zaplatpanbuh za meho, ze drzel a vydrzel
Takze ja bych to nechala na nem…uz tak si myslim, ze dnesni zeny vse muzum extremne usnadnuji…meli by si zase vytahnout koule z pr.dele a byt chlapi
U me, kdo to vzdal predcasne, mel holt smulu a vubec me to nemrzi ![]()
@Zeoli píše:
Zdenda v restauraci s holkou jo? Ty jsi blázen, kdo by to platil?![]()
U Jána? Aj na sekeru… já od tama znám více exotů. Jednu otec prodával za pár piv, nakonec si našla stejně chytrého inženýra. 3 děcka měla a všechna dala sociálce. Utýraly psa. Ona retardovaná, on podobný jaderný fyzik. Stávala na konci dědiny.
@Sonarka píše:
Nevim, mne takovy nejaky vlazny zajem nezajem vzdy spolehlive odradi…jen malo chlapu se asi v dnesni dobe umi zakousnout a drzet…zaplatpanbuh za meho, ze drzel a vydrzelTakze ja bych to nechala na nem…uz tak si myslim, ze dnesni zeny vse muzum extremne usnadnuji…meli by si zase vytahnout koule z pr.dele a byt chlapi
U me, kdo to vzdal predcasne, mel holt smulu a vubec me to nemrzi
Máš naprostou pravdu. Muži už nejsou lovci, co bývali. Hodně vnímám, že se nechávají od žen sbalit. Kdyby žena měla čekat, až se jí chlap sám ozve, osloví nějaký sympaťák, asi by se nedočkala. Nevím čím to je, já se hodně bavím i s chlapama a dost se mi jich přiznalo, že se stydí. Včetně většího flirtování a čekají na velké náznaky od žen. Přitom jsou to i pohledný chlapi
Za mě ne. Chlapi, co mě chtěli, projevovali zájem fakt úplně jinak, nemohla jsem se jich pomalu zbavit.
@vejilka píše:
Máš naprostou pravdu. Muži už nejsou lovci, co bývali. Hodně vnímám, že se nechávají od žen sbalit. Kdyby žena měla čekat, až se jí chlap sám ozve, osloví nějaký sympaťák, asi by se nedočkala. Nevím čím to je, já se hodně bavím i s chlapama a dost se mi jich přiznalo, že se stydí. Včetně většího flirtování a čekají na velké náznaky od žen. Přitom jsou to i pohledný chlapi
Asi to souvisi s emancipaci plus u nich ubytek testosteronu v poslednich desetiletich…oni se mozna mnozi mohou citit s nami na stejne urovni…jakoze rovnopravnost…ale kdyby to bylo jen o te plachosti, tak budiz, to klidne prvni krok udelam…spis mam ale dojem, ze jim celkove posledni dobou chybi takova ta schopnost se pro neco nadchnout, vytycit si cil a drzet se ho…oni spis preskakuji od jedne k druhe, jak se jim to zrovna hodi…
Zadny opravdovy zajem…
Ale je to asi i tim, ze v dnesni dobe seznamek a online sveta, maji zkratka az moc moznosti…a nevedi, co by
Nastesti ne vsichni, jeste se najdou ti skutecni muzi…jeden takovy me pred 3 roky ulovil
Ale posledni dobou vnimam prevahu tehle nerozhodnych, co osciluji od jedne k druhe a porad nevi a je jim to vlastne asi i jedno
Tak takove fakt nebrat ![]()
Tak ja mam treba zkusenost, ze ti, co za to stali, se proste neodhodlali, kdezto ti „lovci“ byli takovi ti, co je neodradi nic a jdou si za svym, ale tim jejich hodnota trochu konci.
Takze zakladatelko, byt tebou, prestala bych spolihat na pitomy pismenka a lajky, ale normalne na rovinu bych mu napsala, ze ten pokec byl fajn a jestli to nechce zopakovat.
A fakt kasli na nejake psani a reseni u kazde zpravy, co tim jako myslel. To nikam nevede.
Hele povídání do rána není jen tak. Prostě bych to trochu nakousl s uvidíš. Třeba: “Hele ten pokec byl moc fajn, nezopakujeme si to zas? Ráda chodím do kavárny XY, mají tam boží věnečky”. Vždyť na tom nic není. Kluci potřebují občas popostrčit ![]()
Jsou dva přístupy žen k těmto situacím. Některé potřebují od začátku být dobývány a přes to nejede vlak. Tím si částečně ulehčí situaci, jenže tím si zužují výběr možných partnerů, protože ne všichni chlapi mají od začátku tah na branku. Pokud si chce výběr naopak rozšířit, tak musí někdy žena sama udělat první krok. Samozřejmě to může a nemusí vyjít. Volba je na tobě.
Půjdu proti proudu, ale kontakt na tebe má a 3 týdny je dost na to pozvat někoho na rande. Není nic špatného na tom, aby holka byla iniciativní, ale po třech týdnech už je to pozdě. Z toho je dost zřejmé, že 3 týdny čekala až se ozve první on, než ho začala uhánět a to už je takové trochu zoufalé. ![]()
@Anonymní píše:
@Silverine247 Já ho ale neuháním. A ani to nemám v plánu
Tak na co se ptáš? Jestli máš na nějakou akci z jeho strany čekat dál? ![]()
@Suelinda Ne, není mi 15.
Jo, však jo. Já se jen ptala na názor, nepotřebuju ho hned uhnat..