Milenka - Brno

5
12.1.23 13:51

Milenka - Brno

Zdravím,
hledám milenku z Brna (či blízkého okolí) na diskrétní schůzky. Ženu, která má ve vztahu také nedostatek sexu jako já a která by ráda experimentovala. Jsem ženatý, 2 děti, 38 let, nekuřák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
12.1.23 14:49
@Djoser píše:
Zdravím,
hledám milenku z Brna (či blízkého okolí) na diskrétní schůzky. Ženu, která má ve vztahu také nedostatek sexu jako já a která by ráda experimentovala. Jsem ženatý, 2 děti, 38 let, nekuřák.

Já nevím, ale co tohle nejdřív řešit s manželkou v nějaké párové terapii, než se pustíš do nevěry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.23 15:39

No tak na ženatého, se dvěma dětmi tu budou stát fronty :P To je sen každé ženy, obskakovat dvěma dětem tatínka, zatímco by si místo toho mohl s nimi hrát…bravo :roll: O podvádění jeho ženy nemluvě…to je materiál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
12.1.23 16:01

A co takhle se ve 38 letech nechovat jako kri*pl a být férový k manželce a řešit tento problém s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14979
12.1.23 21:44
@Sova zMedvidkaPu píše:
No tak na ženatého, se dvěma dětmi tu budou stát fronty :P To je sen každé ženy, obskakovat dvěma dětem tatínka, zatímco by si místo toho mohl s nimi hrát…bravo :roll: O podvádění jeho ženy nemluvě…to je materiál 8o

Je tu spousta nevěrných ženských, projeď si diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová