Jak získat druhou šanci?

26.12.22 10:37

Jak získat druhou šanci?

Zdravím, chtěl bych se poradit. Seznamil jsem se s úžasnou holkou. Vše se ubíralo správným směrem. Byl zájem i z její strany. Ale pak jsem to posral…myslim, že jsem moc spěchal. Vyděsil jsem ji. Přestala komunikovat. Jednou jsem ji pak ještě viděl, řekla mi, že se lekla.

Co mám dělat? Chci ji získat zpátky.

Leknutí snad není žádná smrtelná nemoc ne? ;) Da se to nějak překonat? Něco jako druhá šance?

Už je to víc než půl roku, stále na ni denně myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3180
26.12.22 10:39

Půl roku? tak to je konečná a měl by ses s tím smířit ;)
Navíc ani nepíšeš, jakým způsobem si to pos.ral a jak dlouho jste se znali..
Pouč se z toho a jdi dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.12.22 10:40

Nech jí na pokoji, vzpamatuj se a smiř se s tím, že to nevyšlo. Život jde dál, určitě potkáš nějakou jinou. Tahle o tebe evidentně nestojí, tak to respektuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
26.12.22 10:41

No, tak pokud na ni máš kontakt, můžeš ji napsat. Omluvit se, že ji chápeš. A napsat, že na ni furt myslíš. Nějak pěkně to zformulovat.

Jen upozorňuji, že to že na ni furt myslíš, bude nejspíš tím, že sis o nivytvoril nějakou představu, kterou miluješ a zivis ji v sobě.

• Citovat
  • Upravit
Andromeda81
26.12.22 10:44

@Matt 02 @Zwetta
Tak za zkoušku nic nedá. Když uvidí natvrdo, že je definitivní konec, tak se s tím smiri líp, než když sobě bude živit nějakou naději.

Z druhé strany mě se dříve kolikrát stalo, že jsem zájem měla, ale čekala jsem, až se ozve ten druhý. A ten se neozval, protože se bál odmítnutí.

• Citovat
  • Upravit
8660
26.12.22 10:59

Víc než půl roku je dost teda :think: měl jsi bojovat mnohem dříve….
Zkusit to můžeš, záleží, jestli se slečna už za tu dobu neposunula dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.12.22 10:59

Tos půl roce začal plánovat děti nebo jsi jí ukázal svou BDSM mučírnu?

• Citovat
  • Upravit
Tala20
26.12.22 11:07
@Blázínek2 píše: co mám dělat? Chci ji získat zpátky.

Zjisti si zda někoho má. Pokud nemá, nepiš jí ani netelefonuj!!!
Namísto toho investuj do velké kytice růží, vytipuj vhodné místo a tam jí tu kytici musíš dát OSOBNĚ s prosbou o odpuštění.

Znáš některou její kamarádku? Ta by Ti mohla dát informace, a mohla by případně nalákat obět na vhodné místo pod nějakou záminkou.

Příspěvek upraven 26.12.22 v 11:16

• Citovat
  • Upravit
1392
26.12.22 11:12

Jinak získat zpátky je divné označení, nejsi třeba moc majetnicky, třeba se lekla právě toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
26.12.22 11:13
@Janli píše:
Tos půl roce začal plánovat děti nebo jsi jí ukázal svou BDSM mučírnu?

Po půl roce je dost pozdě ne? :mrgreen: myslím mučírnu

• Citovat
  • Upravit
4164
26.12.22 11:15
@Tala20 píše:
Zjisti si zda někoho má. Pokud nemá, nepiš jí ani netelefonuj!!!
Namísto toho investuj do velké kytice růží, vytipuj vhodné místo a tam jí tu kytici musíš dát OSOBNĚ s prosbou o odpuštění.Příspěvek upraven 26.12.22 v 11:13

Jako že by ji po půlroce vyděsil podruhé, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42666
26.12.22 11:16

Půl roku? U mě bys asi šanci neměl… Nejdůležitější je to, proč se vyděsila. A vzhledem k tomu, že nejste v kontaktu, asi bych se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
26.12.22 11:18
@Blázínek2 píše:
Zdravím, chtěl bych se poradit. Seznamil jsem se s úžasnou holkou. Vše se ubíralo správným směrem. Byl zájem i z její strany. Ale pak jsem to posral…myslim, že jsem moc spěchal. Vyděsil jsem ji. Přestala komunikovat. Jednou jsem ji pak ještě viděl, řekla mi, že se lekla.

Co mám dělat? Chci ji získat zpátky.

Leknutí snad není žádná smrtelná nemoc ne? ;) Da se to nějak překonat? Něco jako druhá šance?

Už je to víc než půl roku, stále na ni denně myslím.

Tak jí napiš, třeba pod záminkou přání k novému roku, pokud ti odpoví, tak nezačni hned tlačit na pilu a sypat si popel na hlavu za historické chyby, spíš tak nezávazně pokračuj.
Pokud neodpoví, máš aspoň jasno definitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
26.12.22 11:29
@Tala20 píše:
Znáš některou její kamarádku? Ta by Ti mohla dát informace, a mohla by případně nalákat obět na vhodné místo pod nějakou záminkou.

No, to bych kamarádce teda poděkovala :lol: myslím, že holčina by se za tu dobu už ozvala sama, zakladatel byl asi moc hrr a ona byla ráda, že se ho zbavila. Kolikrát se mi už takhle ozval někdo kvůli kamarádkám, jeden chtěl i adresu. Vždy jsem o tom holkám řekla a týpkovi neposkytla nic. Ve většině případů s nimi nechtěly mít už nic společnýho a myslím, že tohle by bylo stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14002
26.12.22 12:48

Kolik vám je??? Čím přesně si jí vyděsil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová