Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě na znamení nezáleží, když se mají 2 lidi rádi a má to fungovat, tak to tak bude.
My to máme s manželem naopak. Já jsem Panna a on Blíženec. Ale jediná možnost jak zjistit jestli o tebe stojí je asi taková, že se ho rovnou nějak nenápadně zeptáš nebo počkáš jestli tě někde nepozve… Ovšem musím ti říct, že pokud tě zajímá i spojení těchto dvou znamení, tak je to občas Itálie. Někdy bychom se nejraději přizabili a jindy se milujeme k zbláznění
Já jsem totiž celkem pedant, perfekcionistka a manžel zase naopak s přehledem ovládá chaos…
A i můj nevlastní bratr, který je také narozen ve znamení Panny, tak je takový pořádný, ovšem je ostýchavý co se vztahů týče… Takže bych spíš řekla, že vše je ve tvých rukou. Za to, že budeš iniciativní ty, nic nedáš. Buď o tebe stojí a ty se to tak dovíš hned nebo nestojí, také se to dovíš hned a navíc si nebudeš dál dělat naděje…
@Zzzuuz píše:
My to máme s manželem naopak. Já jsem Panna a on Blíženec. Ale jediná možnost jak zjistit jestli o tebe stojí je asi taková, že se ho rovnou nějak nenápadně zeptáš nebo počkáš jestli tě někde nepozve… Ovšem musím ti říct, že pokud tě zajímá i spojení těchto dvou znamení, tak je to občas Itálie. Někdy bychom se nejraději přizabili a jindy se milujeme k zblázněníJá jsem totiž celkem pedant, perfekcionistka a manžel zase naopak s přehledem ovládá chaos…
A i můj nevlastní bratr, který je také narozen ve znamení Panny, tak je takový pořádný, ovšem je ostýchavý co se vztahů týče… Takže bych spíš řekla, že vše je ve tvých rukou. Za to, že budeš iniciativní ty, nic nedáš. Buď o tebe stojí a ty se to tak dovíš hned nebo nestojí, také se to dovíš hned a navíc si nebudeš dál dělat naděje…
To jsem iniciativní já. Jednou mi psal, že na něj moc tlačím a 4 dny se neozval. Dokonce mi jednou napsal, když chtěl poslat fotku to víš, že tě mám rád, ale milovat nedokážu. Asi se ještě nedokázal vyrovnat s předchozím vstahem.
@lleennttiillkkaa píše:
Podle mě na znamení nezáleží, když se mají 2 lidi rádi a má to fungovat, tak to tak bude.
Spíš si pořiď pravidla českýho pravopisu nebo ti brzo uteče
pokud teda nejste negramotní oba, v tom případě vám to bude klapat ![]()
@Elessar píše:
Spíš si pořiď pravidla českýho pravopisu nebo ti brzo utečepokud teda nejste negramotní oba, v tom případě vám to bude klapat
Kdyz uz chces byt chytra, tak ceskeho pravopisu ![]()
Blizenec = precitlively, cholericky schizofrenik ![]()
@Elessar píše:
Spíš si pořiď pravidla českýho pravopisu nebo ti brzo utečepokud teda nejste negramotní oba, v tom případě vám to bude klapat
Muzes se pak k nim pridat ![]()
Nevypadá to z jeho strany na nějakou blázni´vou lásku.
A upřímně, zapracuj na tom pravopise, protože jestli mu píšeš s takovými hrubkami jako tady, divím se, že si s tebou ještě píše…
„to víš, že tě mám rád, ale milovat nedokážu“ Ne, nemiluje. ![]()
@Anonymní píše:
„to víš, že tě mám rád, ale milovat nedokážu“ Ne, nemiluje.
Souhlasím. Nemiluje, ale sex by si s tebou dal
Tohle jsou klasické kecy, když si chce chlap ženskou „nechat“ ale láska tam rozhodně není. A taky mám pocit, že tlačíš na pilu, podle těch jeho reakcí.
Už asi dva měsíce jsem šíleně zamilovaná do bývalého kolegi ze zaměstnání.
Kolega už asi měsíc pracuje v zahraničí, tak si píšem. Ani nevím jestli se k sobě vůbec hodíme on je Panna a já Blíženec. Má o mě strach radí mi a někdy se třeba 4 dny neozve. poradily by jste mi jak na muže pannu a jak zjistím jestli o mě stojí děkuji Zdenka.