Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zrovna jsme to resili s manzelem. Kdyz se doma pohadate a zrovna mate jet nekam na navstevu, treba k tete, kterou vidite jednou za rok, nebo i jen k mamince na obed. Jedete tam a delate jako by nic? Nebo to zrusite a zustanete doma? Nebo jedete a nebavite se tam spolu? ![]()
Nikdy se nám za dobu manželství nestalo, že bychom se hádali natolik, že by to zkomplikovalo cestu kamkoli. A pokud už nebyla úplně krásná atmosféra, asi tak 1-2×, tak jsme dělali jakoby nic.
Normálně jdem a nedáme na sobě nic znát. Většinou se tam oba odreagujem a uvolní se atmoška
domů už dorazíme v pohodě
Děláme jako nic, naše nálada a problémy by neměli ničit atmosféru návštěvy. ![]()
Jedem a delame jakoby nic. Ostatni nemusi zajimat nase hadky. A navstevu rovnou rusit, to by musel byt jooo problem, pomalu na rozvod.
Myslím, že dělat někde dusno, nebo odvolávat návštěvu není obecně moc běžné - naše návštěvy k nám normálně jezdí, nehádají se a neodvolávají. Z toho usuzuju, že to tak má skoro každý, že nikde neprudí, natož aby kvůli tomu byli oba doma.
Dekuji za nazory, ja na to mam stejny jako vy, akorat manzel to citi jinak bohuzel…
Tak já dělám jakože nic a přítel nemluví a tváří se ublíženě i na té návštěvě
Je jak malej, nicméně kvůli tomu nic nerušíme a přítel většinou během návštěvy splaskne ![]()
@Lejaa píše:
Normálně jdem a nedáme na sobě nic znát. Většinou se tam oba odreagujem a uvolní se atmoškadomů už dorazíme v pohodě
přesně ![]()
Taky se na návštěvě „přetvařujeme“ z čehož přítel usoudí, že je vše ok a budeme se bavit normálně. Ale nee, odjedeme a já s ním přestávám komunikovat
Samozřejmě, pokud mě nějak hodně naštval ![]()
Jedeme a tim nase nastvani na sebe konci. Ja jsem na nej. vetsinou nas.ana jen z principu (i kdyz ve skutecnosti uz davno nejsem) a on na mne nemluvi spis proto, aby mne nevytocil. znovu. ![]()
@Natálka26 píše:
Děláme jako nic, naše nálada a problémy by neměli ničit atmosféru návštěvy.
@jakuve píše:
Jedeme a tim nase nastvani na sebe konci. Ja jsem na nej. vetsinou nas.ana jen z principu (i kdyz ve skutecnosti uz davno nejsem) a on na mne nemluvi spis proto, aby mne nevytocil. znovu.
Presne ![]()
Kdyz se chytnem, tak mu predem rikam, ze se bude chovat jako vzdy jak, zamilovany, at se neopovazuje hazet rypaky
.Vzdy to bylo ok. Nedokazem se na sebe dlouho zlobit. Jedine kde si na to nehraju jsou nasi a tchanovci, tam klidne oba prijedem s cumakem nabrcenym. U tchanovcu me lituje tchyne(muj je uzasna kopie sveho otce
),u nasich je on ten milovanej chudacek
.Ale mi se nejak vazne nehadame, myslim tim, ze to nejsou hadky pri kterych by jeden druhemu ublizoval, nadaval, ponizova a ja nevim co. Proste jen vymena nazoru a na tom, co k sobe citime to vliv nema. Neohrozuje to nas vztah.Ano,obcas to bylo horsi, ale do rodiny jsme to netahali, resili jen spolu. Popripade na navstevu odjel jeden z nas. A to chlap s holkama, ja doma odpocivala. I tak jsme byli v kontaktu po tel a zajimalo nas, jestli je ten druhy v poradku. Nebyla to sms,,milacku co delas,, ale treba jen,,vse ok?,,…