Rozhádaní na návštěvu jinam - jedete?

72
29.1.14 23:27

rozhadani na navstevu

Holky zrovna jsme to resili s manzelem. Kdyz se doma pohadate a zrovna mate jet nekam na navstevu, treba k tete, kterou vidite jednou za rok, nebo i jen k mamince na obed. Jedete tam a delate jako by nic? Nebo to zrusite a zustanete doma? Nebo jedete a nebavite se tam spolu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2660
29.1.14 23:30

Vetsinou jde jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.1.14 23:30

Tak jedem a usmivame se :lol:

• Citovat
  • Upravit
13714
29.1.14 23:31

8o Nikdy se nám za dobu manželství nestalo, že bychom se hádali natolik, že by to zkomplikovalo cestu kamkoli. A pokud už nebyla úplně krásná atmosféra, asi tak 1-2×, tak jsme dělali jakoby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.1.14 23:32

Normálně jdem a nedáme na sobě nic znát. Většinou se tam oba odreagujem a uvolní se atmoška :-) domů už dorazíme v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.1.14 23:32

Děláme jako nic, naše nálada a problémy by neměli ničit atmosféru návštěvy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
29.1.14 23:33

Jedem a delame jakoby nic. Ostatni nemusi zajimat nase hadky. A navstevu rovnou rusit, to by musel byt jooo problem, pomalu na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.1.14 23:33

Myslím, že dělat někde dusno, nebo odvolávat návštěvu není obecně moc běžné - naše návštěvy k nám normálně jezdí, nehádají se a neodvolávají. Z toho usuzuju, že to tak má skoro každý, že nikde neprudí, natož aby kvůli tomu byli oba doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.1.14 23:44

Dekuji za nazory, ja na to mam stejny jako vy, akorat manzel to citi jinak bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.1.14 23:45

Tak já dělám jakože nic a přítel nemluví a tváří se ublíženě i na té návštěvě :cert: Je jak malej, nicméně kvůli tomu nic nerušíme a přítel většinou během návštěvy splaskne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kies
29.1.14 23:47
@Lejaa píše:
Normálně jdem a nedáme na sobě nic znát. Většinou se tam oba odreagujem a uvolní se atmoška :-) domů už dorazíme v pohodě

přesně :palec:

• Citovat
  • Upravit
3487
29.1.14 23:47

Taky se na návštěvě „přetvařujeme“ z čehož přítel usoudí, že je vše ok a budeme se bavit normálně. Ale nee, odjedeme a já s ním přestávám komunikovat :-D Samozřejmě, pokud mě nějak hodně naštval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
30.1.14 00:19

Jedeme a tim nase nastvani na sebe konci. Ja jsem na nej. vetsinou nas.ana jen z principu (i kdyz ve skutecnosti uz davno nejsem) a on na mne nemluvi spis proto, aby mne nevytocil. znovu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.1.14 00:21
@Natálka26 píše:
Děláme jako nic, naše nálada a problémy by neměli ničit atmosféru návštěvy. :)
@jakuve píše:
Jedeme a tim nase nastvani na sebe konci. Ja jsem na nej. vetsinou nas.ana jen z principu (i kdyz ve skutecnosti uz davno nejsem) a on na mne nemluvi spis proto, aby mne nevytocil. znovu. :mrgreen:

Presne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.1.14 00:29

Kdyz se chytnem, tak mu predem rikam, ze se bude chovat jako vzdy jak, zamilovany, at se neopovazuje hazet rypaky :mrgreen:.Vzdy to bylo ok. Nedokazem se na sebe dlouho zlobit. Jedine kde si na to nehraju jsou nasi a tchanovci, tam klidne oba prijedem s cumakem nabrcenym. U tchanovcu me lituje tchyne(muj je uzasna kopie sveho otce :jazyk: ),u nasich je on ten milovanej chudacek :lol:.Ale mi se nejak vazne nehadame, myslim tim, ze to nejsou hadky pri kterych by jeden druhemu ublizoval, nadaval, ponizova a ja nevim co. Proste jen vymena nazoru a na tom, co k sobe citime to vliv nema. Neohrozuje to nas vztah.Ano,obcas to bylo horsi, ale do rodiny jsme to netahali, resili jen spolu. Popripade na navstevu odjel jeden z nas. A to chlap s holkama, ja doma odpocivala. I tak jsme byli v kontaktu po tel a zajimalo nas, jestli je ten druhy v poradku. Nebyla to sms,,milacku co delas,, ale treba jen,,vse ok?,,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí