Otec mého dítěte - problémový

Anonymní
29.1.14 21:33

otec meho ditete

Ahoj, jdu si k vam pro radu, protoze uz fakt nevim co dal…
Jde o otce meho syna, byli sme spolu pres tri roky, jaks taks to vsechno klapalo ALE bydleli sme u jeho rodicu, jako primo s nima v patre v jedny mistnosti jinak sme meli s nima vse spolecne a samozrejme to nefungovalo. Jeste dodam, ze sme si chteli u nich dodelat podkrovi, ze tam budem bydlet ale ta prace tan by byla alespon na rok.NO a minuli rok v lete sem se hrozne pohadala s jeho rodicema, oni mi nadavali tak hodne kvuli tomu, ze syn mel opruzeny zadek.ano chapu ze jim to treba vadi ale rvat na me pak jeste nadavky ze neumim nic, mam dite kvuli penezum a tak uz na me bylo opravdu moc. Sbalila sem se a odstehovala se synem k mym rodicum. Bydlime ted od sebe tak 15km.od ty doby uz ublinulo par mesicu, parkrat sme byli s nim a se synem spolu, i u nich a slo to. Jenze ja fakt nevim, jestli se k nemu vracet, na jednu stranu me obcas prepadne to, ze mi chybi, ze bych rada byla s nim a se synem dohromady, na druhou stranu prevazujou dny, kdy je mi to jedno a sem rada, ze spolu nejsme. Nevyznam se vubec ve svych pocitech a co vubec chci. Nejlepsi by bylo, kdybychom meli treba vsichni svuj byt a bydleli tam spolu, takhle se mi k nim opravdu nechce, urcited to tam bude to samy co bylo nez se dodela to podkrovi :(,Jinak ale kdyz sme spolu, tak se i dost hadame ale mame i dobry chvilky.Ja fakt nevim holky ja vim ze si to musim rozhodnout sama, ale pomohl by mi i nejakej nazor nekoho jinyho..Moc dekuji a omlouvam se za anonym, nechci aby me nekdo dohledal

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
29.1.14 21:35

Asi takhle, zpátky ne, pokud by byl ochoten se přítel s tebou někam odstěhovat, tak já bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
29.1.14 21:39

Zpátky bych se nevracela. Pokud chcete být s přítelem spolu, tak jedině do vlastního a sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
29.1.14 21:39

Odstehujte se uplne jinam. Klidne do male garsonky ale pryc od rodicu a do sveho. Muze to pomoct i vam dvema. Takhl jste oba ve stresu… Za pokus to rozhodne stoji kdyz mate dite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
29.1.14 21:40

No, jestli je chlap jinak dobrej, měla by ses snažit rodinu spíš tmelit, zkrátka už nejsi sama, ale máš dítě a pro něj by bylo určitě lepší, kdybyste fungovali jako rodina. Ale je jasný, že pokud to zůstane tak jak to je, tak to nebude fungovat. Měl by se teď snažit chlapec, buď udělat to podkroví… a to tak, aby jste byli od rodičů odděleni, nebo by se měl snažit zařídit (spolu s tebou) bydlení někde na neutrální půdě. Ale to záleží taky hodně na tom, jak se k tomu staví ON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
29.1.14 21:42

Zpět k rodičům bych nešla. Zkus se s ním domluvit, možná zkusit společný podnájem.. A jak to vidí on? Nechybíte mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 21:43

No problem je ten, ze on proste nechce nebo spis to podle nej nejde. Pracuje teprv od zari predtim studoval VS, bere zhruba 18 tisic cistyho a ja nemam plat zadny, momentalne jen rodicak. Jenze nechapu jeho logiku, kdybysme bydleli tam u nich tak on by denne dojizdel tak, ze by odjel v 6 rano a prijel v 7 vecer, takze i ja bych byla cely den doma sama, a tam u nich nemam sanci si najit praci bez dojizdeni. Jediny plus tam je, ze tam je babicka a mohla by kdykoliv pohlidat a skolka je ve vesnici.on furt tvrdi, ze pokud nedam nejaky penize na vlastni bydleni tak smula, nemam si vymejslet. A vcera mi napsal, ze sem ho prosila aby se na me v tehotenstvi nevykaslal a az sem si u nich s velkou pomoci jeho rodicu vypiplala dite tak si budu dyktovat podminky, a to sem se jen zminila o tom bytu :( A jeste mi nezapomel rict, ze muzu bejt rada ze me nenecha hnit u maminky a ze me chce zpatky :((

• Citovat
  • Upravit
3931
29.1.14 21:46

Zpátky k jeho rosičům bych být tebou nešla už jen proto že když se do krve pohádáte kvůli takový blbině tak jak chcete řešit vážnější veci?? Pokuď chceš být s ním tak někam, jinam třebas do podnájmu nebo on nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
29.1.14 21:46

Tak nad čím přemejšlíš..pošli ho do háje a najdeš si lepšího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
29.1.14 21:49

Evidentne je pekne zmanipulovany od maminky. Podle me ti bez nej bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
29.1.14 21:49
@Anonymní píše:
No problem je ten, ze on proste nechce nebo spis to podle nej nejde. Pracuje teprv od zari predtim studoval VS, bere zhruba 18 tisic cistyho a ja nemam plat zadny, momentalne jen rodicak. Jenze nechapu jeho logiku, kdybysme bydleli tam u nich tak on by denne dojizdel tak, ze by odjel v 6 rano a prijel v 7 vecer, takze i ja bych byla cely den doma sama, a tam u nich nemam sanci si najit praci bez dojizdeni. Jediny plus tam je, ze tam je babicka a mohla by kdykoliv pohlidat a skolka je ve vesnici.on furt tvrdi, ze pokud nedam nejaky penize na vlastni bydleni tak smula, nemam si vymejslet. A vcera mi napsal, ze sem ho prosila aby se na me v tehotenstvi nevykaslal a az sem si u nich s velkou pomoci jeho rodicu vypiplala dite tak si budu dyktovat podminky, a to sem se jen zminila o tom bytu :( A jeste mi nezapomel rict, ze muzu bejt rada ze me nenecha hnit u maminky a ze me chce zpatky :((

No tak to je síla 8o jak nenechá hnít u mamky? Ty tam hniješ? No pokuď on máí 18 tis. čistýho a ty máš rodičák na 3 roky cž je něco přes 7000 tis tak si myslím že za 25 tis se dá sehnat pronájem a ze zbytku můžete slušně žít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 21:50

Nechce nikam do podnajmu, prej bude vrazet jen do vlastniho, a kdyz mu donesu tak pul mega tak klidne s nama nekam pujde :roll: kdybych nemela dite tak se na nek vykaslu hned ale takhle..furt mi nejak chybi nebo co, rada bych aby sme byli jako rodina pohromade ale asi to stejne nakonec nepujde :((

• Citovat
  • Upravit
14895
29.1.14 21:51

Holka kde máš hrdost proboha..když ti píše nebo říkátohle. myslíš že se do budoucna něco změní? ne..ani když budete jen sami bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
29.1.14 21:52
@klarushka píše:
No tak to je síla 8o jak nenechá hnít u mamky? Ty tam hniješ? No pokuď on máí 18 tis. čistýho a ty máš rodičák na 3 roky cž je něco přes 7000 tis tak si myslím že za 25 tis se dá sehnat pronájem a ze zbytku můžete slušně žít ;)

ne ze bych tu hnila ale je to takova mensi vesnice no. A ja mam rodicak jen do dubna uz, bude mi koncit a tezko rict jestli pak najdu hned nejakou praci :/

ted sem se odhalila, tak co uz no :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
29.1.14 21:54
@Anonymní píše:
Nechce nikam do podnajmu, prej bude vrazet jen do vlastniho, a kdyz mu donesu tak pul mega tak klidne s nama nekam pujde :roll: kdybych nemela dite tak se na nek vykaslu hned ale takhle..furt mi nejak chybi nebo co, rada bych aby sme byli jako rodina pohromade ale asi to stejne nakonec nepujde :((

jak po matce svého syna může chtít půl mega když je na mateřský? 8o vždyť tolik peněz aji mateřská nejni 8o. ježiš to je kus hovězího :zed: Bejt Tebou se na něj vykašlu vždyť chlapů po světě lítá tolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí