Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odejdi od nej, nevim nad cim premejslis tohle fakt nema cenu ![]()
Odešla bych
S takovým chlapem nemáš budoucnost.Je mi to líto, ale je to tak…A sliby, které třeba můžou následovat, že to ukončil a nikdy to neudělá, neposlouchej…A navíc už mu nebudeš nikdy věřit a budeš stále v pozoru..Přeji hodně sil
![]()
Odešla bych ale nejdřív si našetři nějaké peníze a připrav si zázemí nemá cenu utíkat s holým zad.em
On bydlí u mne v baráku a investoval tu peníze do rekonstrukce..
@Anonymní píše:
On bydlí u mne v baráku a investoval tu peníze do rekonstrukce..
pokud od toho nemá doklady, že to platil tak nejspíš nic nezmůže
Když s ní telefonuje, schovává se do sklepa nebo jde se psem
Uhodila jsem na něj, slíbil, že to skončí, ale je to měsíc a podle mě to ještě neudělal.
@Tučňáčci píše:
Zakladatelko,
tak mu sbal věci a ať jde k té své nové ženě…
On nechce odejít
Ona o nás s malým prý neví a vyhodila by ho
Ano, ceka Te naprosto stejny osud…
Je to hnus, ale pkud muzes, rozsekni to co nejdriv, cim driv zacnes znovu, tim lepe pro tebe i prcka.
@Anonymní píše:
Když s ní telefonuje, schovává se do sklepa nebo jde se psemUhodila jsem na něj, slíbil, že to skončí, ale je to měsíc a podle mě to ještě neudělal.
já vím, že to je těžký, ale ono bude čím dál tím hůř, vyhoď ho, at nečekáš a netrápíš se
Ahoj holky,
potřebovala bych od Vás nezávislý pohled na moji situaci.
S přítelem mám malého syna(1,5 let)jsem na MD. Přítel pracuje daleko od domova, jezdí domů jen o víkendech. Před půl rokem jsem našla v jeho telefonu velmi důvěrnou sms od nějaké ženy. Řekl, že je to jen kamarádka, nic s ní nemá, neměla mít nebude. Postupem času začal jezdit domů jen na víkend jednou za 14 dnů. Vymlouval se na práci a že je unavenej. Teď po půl roce jsem zjistila se 100% jistotou, že má nějakou ženu. Pořád lže a zapírá. Slyšela jsem ho s ní i telefonovat. Má už jedno dítě s expřítelkyní o které se nestará, jen platí. Myslíte, že mne čeká podobný osud? Mají to v rodině. Mám odejít?? Pořád jen lže