Mám ho pohádce svést?

Anonymní
27.1.14 20:07

Mam ho svest?

Ahoj holky,

O vikendu jsme se s manzelem dost pohadali. Mela jsem priserny tyden a proste jsem na nej vyjela. Bylo to pres, uvedomuju si to. Omlouvat se ale nebudu, jednou jsem to udelala a jeste me pak shazoval a ja skoncila druhy den u doktora se silenymi bolestmi hlavy ( pretazeni, nervy, doporucen klid bez leku).

No a ted premyslim, jak to urovnat, abych se neshodila. Vzhledem k tomu, ze mam celkem chut na sex ( to je fakt vyjimecny stav), rikam si, jestli ho nemam svest a pomilovat se s nim. Ale jak na to, abych se neshodila?

Diky za rady, jak to doma resite po hadce vy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
27.1.14 20:09

Ze zásady nedržím tichou domáctnost :roll: Takže bych se neomlouvala ale fungovala normálně. Svést - proč ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
27.1.14 20:11

Když je chuť na sex tak není co řešit :palec: :srdce: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716

My oba velmi brzy vychladneme, omluvíme se (oba, protože oba víme, že jsme přestřelili, nikdy není hádka o jednom) a je pohoda. Když se hádáme, tak fakt o kravinách, takže není moc co řešit. Sexem nikdy, sex není řešení problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806

Hadame se opravdu vyjmecne, spis temer vubec,… ale kdyz uz, tak chvile na vychladnuti a kdo ma pocit, ze prestrelil, omluvi se… a pohoda.
Na tvem miste bych se omluvila, nez dolezala s nabidkou sexu :think: ten muze nasledovat, zejo, ale pokud jsi prestrelila, je omluva namiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

To je taky jak z Brava sorry :)

• Citovat
  • Upravit
280
27.1.14 20:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12

Možná by se před svatbou měly dělat nějaké testy dospělosti nebo tak něco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15319

Dospělí se často neumějí omluvit (hlavně že se to vyžaduje po dětech…). Udělám chybu, tak se omluvím. :nevim: To není shození se, to je dospělá reakce. Pak by se měl omluvit i ten chlap, pokud tě následně urazil. Ale první krok je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.1.14 20:14

Ja se po hadce vzdy chumlackuju. Pockam nejaky cas a jdu se pritulit. Proberem to v klidu a je to

• Citovat
  • Upravit
129
27.1.14 20:15

Řešit problémy sexem je super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.14 20:15

@nikol.ondrášovka chumláčkuju :mrgreen: :mrgreen: jo to já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.1.14 20:16

Taky jsem tvrdohlavec, ale kdyz fakt presrelim, coz se stava uplne minimalne :lol: tak se omluvim.. ale je pravda, ze po mne se pak nikdo nevozi :think: Takze na tvem miste, bych delala jakoze nic a nenapadne ho svedla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.1.14 20:17
@Berousik píše:
@nikol.ondrášovka chumláčkuju :mrgreen: :mrgreen: jo to já taky :mrgreen:

To neni k smichu :P

• Citovat
  • Upravit
26716
27.1.14 20:18