Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ze zásady nedržím tichou domáctnost
Takže bych se neomlouvala ale fungovala normálně. Svést - proč ne? ![]()
My oba velmi brzy vychladneme, omluvíme se (oba, protože oba víme, že jsme přestřelili, nikdy není hádka o jednom) a je pohoda. Když se hádáme, tak fakt o kravinách, takže není moc co řešit. Sexem nikdy, sex není řešení problémů ![]()
Hadame se opravdu vyjmecne, spis temer vubec,… ale kdyz uz, tak chvile na vychladnuti a kdo ma pocit, ze prestrelil, omluvi se… a pohoda.
Na tvem miste bych se omluvila, nez dolezala s nabidkou sexu
ten muze nasledovat, zejo, ale pokud jsi prestrelila, je omluva namiste.
Možná by se před svatbou měly dělat nějaké testy dospělosti nebo tak něco ![]()
Dospělí se často neumějí omluvit (hlavně že se to vyžaduje po dětech…). Udělám chybu, tak se omluvím.
To není shození se, to je dospělá reakce. Pak by se měl omluvit i ten chlap, pokud tě následně urazil. Ale první krok je na tobě.
Ja se po hadce vzdy chumlackuju. Pockam nejaky cas a jdu se pritulit. Proberem to v klidu a je to
Taky jsem tvrdohlavec, ale kdyz fakt presrelim, coz se stava uplne minimalne
tak se omluvim.. ale je pravda, ze po mne se pak nikdo nevozi
Takze na tvem miste, bych delala jakoze nic a nenapadne ho svedla ![]()
@Berousik píše:
@nikol.ondrášovka chumláčkuju![]()
jo to já taky
To neni k smichu ![]()
Ahoj holky,
O vikendu jsme se s manzelem dost pohadali. Mela jsem priserny tyden a proste jsem na nej vyjela. Bylo to pres, uvedomuju si to. Omlouvat se ale nebudu, jednou jsem to udelala a jeste me pak shazoval a ja skoncila druhy den u doktora se silenymi bolestmi hlavy ( pretazeni, nervy, doporucen klid bez leku).
No a ted premyslim, jak to urovnat, abych se neshodila. Vzhledem k tomu, ze mam celkem chut na sex ( to je fakt vyjimecny stav), rikam si, jestli ho nemam svest a pomilovat se s nim. Ale jak na to, abych se neshodila?
Diky za rady, jak to doma resite po hadce vy.