Mám ho pohádce svést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
27.1.14 20:43
@Anonymní píše:
U nas to bohuzel finguje tak, ze chlap nikdy neprizna chybu. Je pravda, ze se umi lepe ovladat nez ja, takze ta, kdo vetsinou prudi, jsem ja.

Nemam rada tichou domacnost, takze driv jsem se vzdy omluvila ( nekdy v kombinaci se sexem). Po poslednim servani ze strany manzela, ze jsem psychopat a mam se lecit, nemam chut se zase kat. Proste si potreboval uzit par minut slavy. Nechci skoncit na neschopence jako posledne.

Sex bez omluvy by treba mohl zafungovat lepe. Bohuzel mi naprosto chybi zenska rafinovanost :)

Na to až tolik rafinovanosti nepotřebuješ..nebudete mít přece sex poprvé ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.1.14 20:44

Já vydržím max 10 - 15 minut být naštvaná a pak se jdu tulit. Nemám ráda být rozhádaná přes noc. To bych opravdu nesnesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
28.1.14 10:56

...

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.14 11:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

O vikendu jsme se s manzelem dost pohadali. Mela jsem priserny tyden a proste jsem na nej vyjela. Bylo to pres, uvedomuju si to. Omlouvat se ale nebudu, jednou jsem to udelala a jeste me pak shazoval a ja skoncila druhy den u doktora se silenymi bolestmi hlavy ( pretazeni, nervy, doporucen klid bez leku).

No a ted premyslim, jak to urovnat, abych se neshodila. Vzhledem k tomu, ze mam celkem chut na sex ( to je fakt vyjimecny stav), rikam si, jestli ho nemam svest a pomilovat se s nim. Ale jak na to, abych se neshodila?

Diky za rady, jak to doma resite po hadce vy.

Pokud vis, ze by ses mela omluvit, tak jsi to mela udelat.
Jestlize Te shazuje za omluvu, tak to utni dotazem, proc to dela.
Ono pro dost lidi neni snadne priznat svoji chybu a omluvit se, tak neni moc fer od kohokoliv, kdyz se mu ten druhy chce omluvit, aby mu to jeste znesnadnoval tim, ze ho bude jakkoliv shazovat.

Hadky se resi ruzne, jelikoz lidi jsou ruzni, ale uplne ze vseho nejhorsi je, kdyz to nekdo resi tichou domacnosti.

Co se tyce toho sexu, tak neni nic lehciho, nez kdyz ho svedes a po sexu polichotis jeho egu, ze to bylo uzasne, nebo neco podobneho a pak jen hned dodas, ze ten sex byl mimo jine i omluva za tu hadku. Pokud Te bude shazovat i v tomto pripade, tak to je idiot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí