Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neřeš to.. když je blbá, tak jí ani 100 svatých nepomůže.. pro příště nečíst cizí sms, chlap si s tim poradí ![]()
Ahoj zakladatelko. No co napsat? Nebo poradit? Kašli na ni. Nepiš, nevolej, nereaguj. Soustřeď se na rodinu (i když nenápadně vůči manželovi v pozoru), promluv si s ním. Pokud máš k němu důvěru, jen dobře. Jen si ho víc hlídej(nenápadně). Mám zkušenost, že když jsem se v podobném problému vztekala, řešila to, na danou osobu nadávala, horšilo se to: Podvědomě pokud druhou ženskou pomlouváš, chlap v ní hledá pozitiva. Pokud ženskou chválíš a bereš to s nadhledem, chlap podvědomě vnímá u ní ta negativa. nedokážu to lépe vyjádřit. Zasměj se tomu, řekni dotyčné, že pokud toho nenecháš, mile ráda si odpočineš, že ještě tzen den jí sbalíš všechny děti, manželovi věci a pošleš je k ní na prázdniny a že se jednou týdně vždy přijedeš podívat jak se jim daří. Buď v klidu.
A proc na ni pritel reaguje? Kdyby ji ignoroval, tak ho otravovat snad prestane a at si ji na Fb zablokuje a hotovno, ne?
Na ni nereagujte ani jeden, ono ji to přejde.
No a nebo se bojíš, že ti za ní chlap přece jenom uteče. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuju druhý pohled na věc a budu ráda za váš názor. Jedna slečna psala mému příteli když jsem byla těhotná, že ho chce v posteli, mě to tenkrát hrozně vytočilo a napsala jsem jí, že ať si dá pohov, že už jedno dítě má a druhé na cestě dál jsem to neřešila. Postupem času jsem přišla na to kdo to je, ona si dala také práci, našla si můj profil na fb a zablokovala si ho, to jsem zjistila tak, že komentovala statusy mého přítele a já viděla pouze jeho monolog, sám mi řekl, že je blbá. K věcy, předevčírem kolem páté ráno znovu psala příteli, on má na sms celou písničku, nevypl si zvonění a vzbudilo mi to děti, šla jsem mu to vypnout a vidím na displeji že mu psala ona.Tak jsem ji opět napsala ať laskavě nepíše v 5 ráno že nám to budí děti nic víc a nic míň a večer mi psal nějaký kluk, tvrdil že je její přítel ať jim nevyhrožuju a podobný plky, že jsou spolu šťasní a věří si a další a další žvásty, já mu odpovídala slušně i jí jsem psala slušně, být sprostá se mi fakt příčí. Ale jsem fakt vytočená, je to známá rozhoďnožka a na její výlevy fakt nejsem zvědavá. Příteli jsem to řekla.
asi bych nechala chlapa ať si to veřeší on ne? případně s tím jejím přítelem, nejsi jeho máma abys to za něj řešila, dala bych mu jasně najevo, že tohle teda ne, že to navíc teď v noci i vzbudilo děti a ať si to vyřeší, nebo změní číslo ![]()
@Anonymní píše:
On by to neřešil, ale me stve ze ho nějaká hlupacka uhani.
Ale proc s ni ten kontakt udrzuje? Ja se ji ani nedivim, kdyz ji on nedal jasne najevo svuj nezajem
No já bych udělala scénu…
…hlavně by mě zajímalo, kde na něho vzala tel. číslo
a co mu jako co píše v 5 ráno!! a chlapa bych rychle srovnala!!! ![]()
![]()
Predne, kde neni akce- tam neni reakce. Takze bud ti pritel lze a kontakt s ni ma, anebo je ta dotycna slecna opravdu snaziva provokaterka…Vyresit by to mel on s ni. Osobne se ti divim, ze si tolik v klidu. Zjevne to trva uz nejakou dobu, zvlastni ne? ze by se chlap nechal tak dlouho vys.irat? ![]()
Zdravím, potřebuju druhý pohled na věc a budu ráda za váš názor. Jedna slečna psala mému příteli když jsem byla těhotná, že ho chce v posteli, mě to tenkrát hrozně vytočilo a napsala jsem jí, že ať si dá pohov, že už jedno dítě má a druhé na cestě dál jsem to neřešila. Postupem času jsem přišla na to kdo to je, ona si dala také práci, našla si můj profil na fb a zablokovala si ho, to jsem zjistila tak, že komentovala statusy mého přítele a já viděla pouze jeho monolog, sám mi řekl, že je blbá. K věcy, předevčírem kolem páté ráno znovu psala příteli, on má na sms celou písničku, nevypl si zvonění a vzbudilo mi to děti, šla jsem mu to vypnout a vidím na displeji že mu psala ona.Tak jsem ji opět napsala ať laskavě nepíše v 5 ráno že nám to budí děti nic víc a nic míň a večer mi psal nějaký kluk, tvrdil že je její přítel ať jim nevyhrožuju a podobný plky, že jsou spolu šťasní a věří si a další a další žvásty, já mu odpovídala slušně i jí jsem psala slušně, být sprostá se mi fakt příčí. Ale jsem fakt vytočená, je to známá rozhoďnožka a na její výlevy fakt nejsem zvědavá. Příteli jsem to řekla.