Odepsala jsem z přítelova mobilu

Anonymní
27.1.14 07:53

cítím se jak idiot

Zdravím, potřebuju druhý pohled na věc a budu ráda za váš názor. Jedna slečna psala mému příteli když jsem byla těhotná, že ho chce v posteli, mě to tenkrát hrozně vytočilo a napsala jsem jí, že ať si dá pohov, že už jedno dítě má a druhé na cestě dál jsem to neřešila. Postupem času jsem přišla na to kdo to je, ona si dala také práci, našla si můj profil na fb a zablokovala si ho, to jsem zjistila tak, že komentovala statusy mého přítele a já viděla pouze jeho monolog, sám mi řekl, že je blbá. K věcy, předevčírem kolem páté ráno znovu psala příteli, on má na sms celou písničku, nevypl si zvonění a vzbudilo mi to děti, šla jsem mu to vypnout a vidím na displeji že mu psala ona.Tak jsem ji opět napsala ať laskavě nepíše v 5 ráno že nám to budí děti nic víc a nic míň a večer mi psal nějaký kluk, tvrdil že je její přítel ať jim nevyhrožuju a podobný plky, že jsou spolu šťasní a věří si a další a další žvásty, já mu odpovídala slušně i jí jsem psala slušně, být sprostá se mi fakt příčí. Ale jsem fakt vytočená, je to známá rozhoďnožka a na její výlevy fakt nejsem zvědavá. Příteli jsem to řekla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.1.14 07:56

A? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 07:56

:mrgreen: neřeš to.. když je blbá, tak jí ani 100 svatých nepomůže.. pro příště nečíst cizí sms, chlap si s tim poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
27.1.14 07:58

A co my s tím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
257
27.1.14 07:59

Ahoj zakladatelko. No co napsat? Nebo poradit? Kašli na ni. Nepiš, nevolej, nereaguj. Soustřeď se na rodinu (i když nenápadně vůči manželovi v pozoru), promluv si s ním. Pokud máš k němu důvěru, jen dobře. Jen si ho víc hlídej(nenápadně). Mám zkušenost, že když jsem se v podobném problému vztekala, řešila to, na danou osobu nadávala, horšilo se to: Podvědomě pokud druhou ženskou pomlouváš, chlap v ní hledá pozitiva. Pokud ženskou chválíš a bereš to s nadhledem, chlap podvědomě vnímá u ní ta negativa. nedokážu to lépe vyjádřit. Zasměj se tomu, řekni dotyčné, že pokud toho nenecháš, mile ráda si odpočineš, že ještě tzen den jí sbalíš všechny děti, manželovi věci a pošleš je k ní na prázdniny a že se jednou týdně vždy přijedeš podívat jak se jim daří. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
27.1.14 07:59

A proc na ni pritel reaguje? Kdyby ji ignoroval, tak ho otravovat snad prestane a at si ji na Fb zablokuje a hotovno, ne?

• Citovat
  • Upravit
13141
27.1.14 08:00

:mrgreen: Na ni nereagujte ani jeden, ono ji to přejde.

No a nebo se bojíš, že ti za ní chlap přece jenom uteče. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.1.14 08:01

Ať je to jak chce, měl by to řešit chlap, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.1.14 08:18
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuju druhý pohled na věc a budu ráda za váš názor. Jedna slečna psala mému příteli když jsem byla těhotná, že ho chce v posteli, mě to tenkrát hrozně vytočilo a napsala jsem jí, že ať si dá pohov, že už jedno dítě má a druhé na cestě dál jsem to neřešila. Postupem času jsem přišla na to kdo to je, ona si dala také práci, našla si můj profil na fb a zablokovala si ho, to jsem zjistila tak, že komentovala statusy mého přítele a já viděla pouze jeho monolog, sám mi řekl, že je blbá. K věcy, předevčírem kolem páté ráno znovu psala příteli, on má na sms celou písničku, nevypl si zvonění a vzbudilo mi to děti, šla jsem mu to vypnout a vidím na displeji že mu psala ona.Tak jsem ji opět napsala ať laskavě nepíše v 5 ráno že nám to budí děti nic víc a nic míň a večer mi psal nějaký kluk, tvrdil že je její přítel ať jim nevyhrožuju a podobný plky, že jsou spolu šťasní a věří si a další a další žvásty, já mu odpovídala slušně i jí jsem psala slušně, být sprostá se mi fakt příčí. Ale jsem fakt vytočená, je to známá rozhoďnožka a na její výlevy fakt nejsem zvědavá. Příteli jsem to řekla.

asi bych nechala chlapa ať si to veřeší on ne? případně s tím jejím přítelem, nejsi jeho máma abys to za něj řešila, dala bych mu jasně najevo, že tohle teda ne, že to navíc teď v noci i vzbudilo děti a ať si to vyřeší, nebo změní číslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.1.14 08:31

Nereaguj na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 08:35

On by to neřešil, ale me stve ze ho nějaká hlupacka uhani. :roll:

• Citovat
  • Upravit
27.1.14 08:42

Anonymni: At ji udá za stolking ono ji to přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
27.1.14 08:45
@Anonymní píše:
On by to neřešil, ale me stve ze ho nějaká hlupacka uhani. :roll:

Ale proc s ni ten kontakt udrzuje? Ja se ji ani nedivim, kdyz ji on nedal jasne najevo svuj nezajem

• Citovat
  • Upravit
6872
27.1.14 09:00

No já bych udělala scénu… :cert:…hlavně by mě zajímalo, kde na něho vzala tel. číslo :think: a co mu jako co píše v 5 ráno!! a chlapa bych rychle srovnala!!! ;)
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.1.14 09:00

Predne, kde neni akce- tam neni reakce. Takze bud ti pritel lze a kontakt s ni ma, anebo je ta dotycna slecna opravdu snaziva provokaterka…Vyresit by to mel on s ni. Osobne se ti divim, ze si tolik v klidu. Zjevne to trva uz nejakou dobu, zvlastni ne? ze by se chlap nechal tak dlouho vys.irat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí