Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji pěkné nedělní dopolende,
a táži se Vás, jak naučit chlapa jíst pomalu? Nějaké triky? Nápady? Fígle?
Přípravě nedělního oběda věnuju spoustu času a energie, chlap pak zasedne ke stolu a vše spořádá během chvilky. A já mám dvě možnosti, buď jedu v jeho rytmu, sice ho stejně nedoženu, ale nejím pak na konci sama, nebo si jím podle svého rytmu, jsem stále u hlavního jídla a on už hledá v kuchyni dezert…
@Sidsel jinak.. jez dle svého. Taky dojídáme každý jinak.. chlap není pesk abys ho cvičila
..tak ja si poctu ty rady
..muj ex jedl taky jako kyselina, rychlosti sveta. a odnaucit? n
evim nevim
@sophinka1 píše:
Dávej mu to horký a sobě akorát
mně to přijde ideální, když chlap dojí dřív, pošlu ho do kuchyně nastrkat nádobí do myčky a nachystat desert ![]()
Časem se přizpůsobíš a budeš hltat taky
jedinou radu mám nejezte z jednoho pekáče ![]()
Mám opačný problém…jí strááášně pomalu, všechno dojídá studený, páč mu to za tu dobu vychladne. A starší syn to má po něm
!
Já mám opačný problém, můj chlap jí tak pomalu že si jídlo musí minimálně dvakrát ohřát ![]()
Příspěvek upraven 26.01.14 v 13:47
Nechápu, proč to tak hrotíš
Já to do sebe taky nahážu rychle a manžel jí zase podle mého pomalu
A kdyby mě chtěl přeučovat jíst tak, aby se to jemu líbilo, tak ho pošlu do háje. Trochu tolerance by neuškodilo ![]()
@Sidsel
Strašně mě baví tady číst, jaké problémy můžou lidé mít, někdy se fakt zasměju…
Nech ho být, buď ráda že mu chutná… ![]()
Jo a chlap mi vždycky říká, že kdybych u toho tolk nekecala, tak to taky sním rychleji ![]()
@boball píše: Časem se přizpůsobíš a budeš hltat takyjedinou radu mám nejezte z jednoho pekáče
To jsem nevědomě jednu dobu dělala, ale není mi pak dobře, když jím moc rychle.
Xkrát jsem mu to říkala a nic…
Alespoň v neděli by mohl zpomalit.