Bolest při sexu 4 měsíce po porodu

196
26.1.14 08:57

Bolest při sexu-4měsíce po porodu

Holky prosím jaké máte vy zkušenosti, kdy vás to přestalo bolet? Já už sem z toho docela nešťastná, bolí to tak moc, že kolikrát ani nemůžeme pokračovat a když míň, tak to ‚přetrpim‘ kvůli manželovi ale nic z toho nemám, spíš trauma :( Jsem skoro 4měsice po porodu a dr.mi řekla, že zahojená už sem a žádný problém nevidí… Zkoušíme „to“ měsíc. Ale do úplného konce jsem to ještě nikdy bolestí nevydržela, radši měníme praktiku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1716
26.1.14 09:00

@jamoo ja jsem jizvu citila jeste pul roku po porodu. Postupne se to zlepsovalo, ale do toho pul roku jsem taky trpela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.1.14 09:02

@jamoo
Jooo trpim furt..pol roka po porode..ale kepsi sa to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
26.1.14 09:03

Gel, gel, gel… jakmile přestaneš kojit, bude všechno zase jako dřív ;) akorát bacha, někteří jsou pak v takové euforii, že to zase skončí těhotenstvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.14 09:07

@jamoo lubrikační gel.. bez něj ani nezkoušet.. a neboj, ono se to fakt zlepší… po porodu člověk tolik nemaže a problém je hned.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.1.14 09:37

To jste mě teď trochu uklidnily že nejsem sama, takže asi tak do půl roku vydržet… Kojím tak možná je to tim taky. Já sem si právě připadala jak „hypochondr“ když mi dr. začala říkat jak sem zahojená krásně. Pritom já tu jizvu při „tom“ citim bodat a řezat jak kdyby byla čerstvě rozervaná :( Jo s gelem to je právě ta varianta kdy vydrzim „déle“,nejradši bych do sebe nalila tři tuby asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.1.14 09:40

@jamoo je to fakt, jak holky pisou, ze kojeni ma taky hodne vliv. Rikala mi to i dr, taky jsem to dost resila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
26.1.14 09:42

Měla jsem to taky, pak mi dr poradila, at si koupim Cicatridinu. Jsou to čípky s kyselinou hyaluronovou. Zaváděla jsem cca 3 týdny a opravdu to zázračně pomohlo, můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.1.14 10:39

Tak ono se celkove rika, ze telo se dava do poradku dlouho a trva cely rok, nez se z porodu uplne dostane…u me to teda rok taky trvalo, nez zacalo byt vse ok. :nevim:
a to jsem nekojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
26.1.14 11:44

U me to teda neni idealni ani rok a pul po porodu, furt to trochu citim. mela jsem jen dva male vaginalni stehy, po sestinedeli na prohlidce doktorka zadny problem neshledala. no bolest prvnich par mesicu neskutecna, vetsinou sex nedopadl. taky jsem si rikala, ze to chce cas. po roce od porodu jsem se ale radsi zminila na prohlidce doktorce znovu, tak me poradne prohlidla a zjistili jsme, ze mam zatvrdlou jizvu. poradila mi Cicatridina cipky a masirovat jizvu a opravdu se to vyrazne zlepsilo. lubrikant ovsem stale musime mit pri ruce, bez toho nefunguju :) po druhem porodu uz budu chytrejsi a zacnu to resit driv, je skoda prijit o hezke chvilky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí