Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, je mi 23 let, mam pritele a uz spolu bydlime, jsme spolu 3 roky, mam dlouholetou kamaradku, kdyz jsem jeste bydlela s rodici, tak jsme se schazely u nas na kaficko a kecaly.. nyni mam s pritelem prcka a bydlime spolu, takze schuzky probihaji vetsinou u nas. Ma kamaradka je ale proste baba, je nadherna jak zadna jina a ja se ji proste bojim privest domu, zarlim kdykoliv se na ni ten muj usmeje, dokonce mi i rekl, ze se mu libi, ze je roztomila a dela na me narazky, jako kdy zase prijde a tak…Ja jsem taky hezka, nerikam, ze ne, jen proste nemam naladu se kazdy den licit, ani finance na umele nehty, prodluzovani vlasu a solarium.
Mam doma miminko a tak jsem rada, ze doma poklidim, uvarim a hlavne se postram o nej, figuru mam po porodu hezkou, ale neprijdu si pro pritele tak atraktivni… poradte mi, mam opravneni zarlit? Nebo si to je moc beru?
moc si to bereš. když se trochu nalíčíš, tak tím nic nezkazíš přece. hlavně nezačni být protivná a žárlivá, tím to pokazíš 100%
Moc si to bereš
zajdi si na ty nehty vlasy a solárko
namaluj se - je potřeba udělat si čas jen sama na sebe - veř že to hodně pomůže ![]()
Chlap dela v ryze muzskem kolektivu a pres komunikacni chat si casto misto reseni prace posilaji nahotinky(za odmenu a tak)
a jednou tam jeden z nich napsal, ze je sice krasna, ale pochybuje, ze by mu uvarila uvarila gulas s knedlikem, takze je rad za to, co ma doma a takhle bude jen slintat
…musis znat povahu kamaradky a tveho muze..jestli ona je kurvoidni a on by si dal rict, tak ji domu nevod, ale jestli ne, tak bych se niceho nebala…kdyz te bude chlapo chti podvest, tak to stejne udela, akze bud v klidu ![]()
Klid, to, že chlap řekne, že je kamarádka roztomilá a kdy zase přijde, neznamená, že na ní hupne.. moc si to bereš.. dělej dle svého, netřeba být něčí kopie ![]()
@1.zizi píše:
Chlap dela v ryze muzskem kolektivu a pres komunikacni chat si casto misto reseni prace posilaji nahotinky(za odmenu a tak)a jednou tam jeden z nich napsal, ze je sice krasna, ale pochybuje, ze by mu uvarila uvarila gulas s knedlikem, takze je rad za to, co ma doma a takhle bude jen slintat
![]()
…musis znat povahu kamaradky a tveho muze..jestli ona je kurvoidni a on by si dal rict, tak ji domu nevod, ale jestli ne, tak bych se niceho nebala…kdyz te bude chlapo chti podvest, tak to stejne udela, akze bud v klidu
Souhlasím, pokud si chlap bude chtít zapíchat, tak to udělá, ikdyž má doma krásnou ženskou a dítě…
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, je mi 23 let, mam pritele a uz spolu bydlime, jsme spolu 3 roky, mam dlouholetou kamaradku, kdyz jsem jeste bydlela s rodici, tak jsme se schazely u nas na kaficko a kecaly.. nyni mam s pritelem prcka a bydlime spolu, takze schuzky probihaji vetsinou u nas. Ma kamaradka je ale proste baba, je nadherna jak zadna jina a ja se ji proste bojim privest domu, zarlim kdykoliv se na ni ten muj usmeje, dokonce mi i rekl, ze se mu libi, ze je roztomila a dela na me narazky, jako kdy zase prijde a tak…Ja jsem taky hezka, nerikam, ze ne, jen proste nemam naladu se kazdy den licit, ani finance na umele nehty, prodluzovani vlasu a solarium.
Mam doma miminko a tak jsem rada, ze doma poklidim, uvarim a hlavne se postram o nej, figuru mam po porodu hezkou, ale neprijdu si pro pritele tak atraktivni… poradte mi, mam opravneni zarlit? Nebo si to je moc beru?
Hospodyňka jsi asi vzorná, ale možná by ještě chtělo trochu vylepšit vzhled.
Jee, to znam
Taky mam jednu takovou krasnou kamaradku a muj ex z ni byl hotovej. Chvili mi trvalo, nez jsem to prekousla, ale chodila k nam dal. Taky bych se vic venovala sama sobe, budes pak mit lepsi pocit.
Jestli tě to tak užírá tak se s kamarádkou scházej bez přítele
a jinak souhlasím s @1.zizi
No jeji povaha je asi takova, je mila, hodna, chapava, ale v par vecech je oravdu tak trochu jina, je trochu povrchni, ale tomu se nedivim, protoze za ty leta ji to chlapi proste dali do hlavy, to ze je kus.. Zajimaji ji hadriky, liceni.. Je z bohate rodiny, kazdy rok v lete jezdi k mori, v zime na hory. Vzdycky jsem si prala byt jako ona, sice neumi varit a do prace chodi na kratky uvazek, protoze ten jeji jednoduse vydelava 60000 mesicne a na jidlo chodi do restaurace. Ale vim ze to neni vse, jen ji proste tak trochu zavidim, ze je krasna, nemusi hnout brvou a ma da se rict, vse co si preje… Ja svou rodinku miluju, miluju svoje dite a i sveho pritele, ale nekdy bych chtela slyset to, ze jsem pro neho ta jedina. Ale tim, ze mi rika, ze moje kamoska je proste kus a at chodi casteji, tim mi teda moc nenahrava… ![]()
Věnuj se více sobě, namaluj se i na doma, nalakuj si nehty, kup si něco hezkého. Určitě je na tobě něco hezčího, vybral si přece tebe a je s tebou. No a pokud bude přítel pokračovat s narážkami - nemá nějakého fešného kamaráda, o kterém bys doma taky mohla občas básnit?
Prostě jí zavidíš, to je všechno. Takové kamarádství je trošku divné ![]()
@Xverunka píše:
Věnuj se více sobě, namaluj se i na doma, nalakuj si nehty, kup si něco hezkého. Určitě je na tobě něco hezčího, vybral si přece tebe a je s tebou. No a pokud bude přítel pokračovat s narážkami - nemá nějakého fešného kamaráda, o kterém bys doma taky mohla občas básnit?
Jo je fakt, ze jeho kamarad je pekny hasic… ![]()
Ahoj zeny, je mi 23 let, mam pritele a uz spolu bydlime, jsme spolu 3 roky, mam dlouholetou kamaradku, kdyz jsem jeste bydlela s rodici, tak jsme se schazely u nas na kaficko a kecaly.. nyni mam s pritelem prcka a bydlime spolu, takze schuzky probihaji vetsinou u nas. Ma kamaradka je ale proste baba, je nadherna jak zadna jina a ja se ji proste bojim privest domu, zarlim kdykoliv se na ni ten muj usmeje, dokonce mi i rekl, ze se mu libi, ze je roztomila a dela na me narazky, jako kdy zase prijde a tak…
Ja jsem taky hezka, nerikam, ze ne, jen proste nemam naladu se kazdy den licit, ani finance na umele nehty, prodluzovani vlasu a solarium.