Manžel pořád hulí

Anonymní
26.1.14 22:32

manžel pořád hulí

Ahoj holky jsem už zoufalá, když sem začala s manželem chodit, věděla sem že hulí a taky dost pil. Díky mě přestal pít ale trávu si občas dal. Když to bylo jednou za čas, tak mi to nevadilo, co jsme se ale vzali, je to 5 měsíců, tak hulí opravdu často se svým bratrem, nejhorší je, že mi lže. Tvrdí mi jak jen jednou za čas a že má jen unavené oči z práce… jo jasný, hlavně že sem mu v kapse našla sklo už několikrát, takže ne jen že hulí kdykoliv se z bratrem vidí, ale taky v práci ( chodí tam spolu) Pravidla byla jasná, zkouřenej nikdy nesedne za volant! A co se dnes stalo? nečekaně přijel od bratra vozem a byl zkouřenej! Řekla sem ať mi okamžitě dá klíčky, že s řízením skončil a sklamal mou důvěru. Jsem vážně smutná. Nevím jak to mám řešit. Když sem mu to zakázala tak hulil potajmu a čekal až to z něj vyprchá. Jinak je to vzornej a úžasnej manžel ale ta tráva… Jsem zoufalá, poraďte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
451
26.1.14 22:35

Ježiši… já tohle strašně nesnášim. Nechápu, jak to může někdo svobodně u partnera akceptovat. Přináší to jen potíže. Všechny smažky přináší potíže :roll:. Je mi tě líto… určitě to nebude jednoduchý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.1.14 22:36

Komu není rady, tomu není pomoci. dokud by nevozil mě, nebo moje dítě, vykašlala bych se na to. když jsi už zkusila všechno, jak říkáš. a nebo se s ním rozejít, to by bylo asi nejlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.1.14 22:36

Chodila jsi s huličem, vzala sis huliče, žiješ s huličem. Co chceš za rady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
26.1.14 22:37

Už by měl kufříky před dveřma ;) Nesnáším feťáky :think: :nevim:
Pokud on sám nebude chtít přestat můžeš se stavět třeba na hlavu, ale neuděláš nic…

• Citovat
  • Upravit
Thesis
26.1.14 22:37

Tak věděla jsi do čeho jdeš. Mě by zkusil trávu přitáhnout jednou a měl by sbalené věci…

• Citovat
  • Upravit
2597
26.1.14 22:38

Nemam takove lidi rada, ohrozuji sve okoli. Nemam nic proti tomu, kdyz si dospely clovek zakouri vyjimecne na nejake vetsi akci, ale jen tak do naladky. Tohle bych netolerovala, sbalila bych mu tasku at si vybere, bud ty a rodina nebo trava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.1.14 22:38

Už by byl pryč z mého života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.14 22:39

autorka

Hulí cca 3× za týden. Říkal mi že kdykoliv může přestat a hned po svatbně zase začal… řekla sem mu ať si vybere Marihuana nebo já! už me to fakt nebaví

• Citovat
  • Upravit
Thesis
26.1.14 22:40
@Anonymní píše:
Hulí cca 3× za týden. Říkal mi že kdykoliv může přestat a hned po svatbně zase začal… řekla sem mu ať si vybere Marihuana nebo já! už me to fakt nebaví

3× za týden? No fuj! Udělala jsi dobře a trvej na tom.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
26.1.14 22:41
@Ettelwen píše:
3× za týden? No fuj! Udělala jsi dobře a trvej na tom.

Hnus :poblion: by letěl. Bez diskuzí.

• Citovat
  • Upravit
Thesis
26.1.14 22:41
@Nejhodnější píše:
Hnus :poblion: by letěl. Bez diskuzí.

To jo, trnout jestli nejede náhodou zhulenej domů… Radši sama než s feťákem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.14 22:42

Chápu že máš k němu velké pouto. Ale…tohle nejde jen tak utnout. Pokud do toho člověk spadne tak se to jen a jen prohlubuje. Podle mě by jsi měla odejít. Kde bere peníze na hulení? Pokud nepěstuje sám tak tahle sranda taky něco stojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

autorka

Já ho neberu jako feťáka, to je podle mě silné slovo. Když sme začali hulil jednou za měsíc a asi 3× sem měla i já ale stačilo. Ale to co předvádí teď… :nevim: :nevim: :nevim: nenávidím jeho bratra je to rozmazlenej nezodpovědnej parchant

• Citovat
  • Upravit
20767
@hanka.br. píše:
Chodila jsi s huličem, vzala sis huliče, žiješ s huličem. Co chceš za rady??

Tak, tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria