Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlapi jsou dementi, ja to rikam furt. Po par spolecnych akcich je sirokej. pojem, tak nevim.
Co bylo? Libacka? Sex? NIC? ![]()
@Pincenza Právě, že jsme spolu nespali, bylo to spíš jen takové kamarádské, ale jednou mě zval k sobě, to jsem nešla, zas tak dobře ho neznám…
V dnešní době je to jinak. Prvně sex, a pak se uvidí, jestli spolu budeme ![]()
@Karleon To nevím, možné je všechno, ale pochybuju, protože mě prozváněl, abych měla jeho číslo, navíc, bývalý moje číslo má, takže by si ho mohl sehnat přes něho…
Třeba ještě dá echo, nebo se stydí, když vas do toho dotlačili kamaradi ![]()
@karfice Takže myslíte, že ztratil zájem, protože jsem se s ním neběžela vyspat? To bylo poprvné, co to chtěl, pak už ne a stejně si to číslo vzal, tak nevím…Spíš si myslím, že jsem ho nějak odradila já, protože jsem se chovala tak neurčitě, bylo mi blbé začít si s kamarádem bývalého…
A nebo bývalý chtěl naštvat tebe a před kamarádem na tebe naházel špínu
Důvody mohou být různé od „opravdu ztratil zájem“, přes „linkavost, plachost telefonovat“ a až po „ztrátu čísla, pomluvy apod.“…To je těžko, pravdu tady těžko odhadneme. Buď ho potkáš na jiné akci a normálně si to s ním vyříkáš (ale ne tak: „já jsem ti dala číslo, a ty jsi mi nezavolal, fňuk“), nebo s ním budeš mluvit jako by se nic nestalo a uvidíš podle jeho reakcí (to bych asi zvolila já, rozhodně bych ho neuháněla a nešla bych přes svou hrdost, takže vnucování, vyptávání, kdy už spolu někam půjdem…to fakt za mě nee). Navíc sama píšeš, jestli si myslíme, že se jen bavil - i to je možné a navíc mi to ukazuje, že se s ním neznáš natolik dobře, že by si za jeho opravdový zájem o svou osobu dala ruku do ohně.
@Medžika No je mi to celé takové divné, ale myslím, že jsem se mu líbila, takže myslíte, že je to v pohodě, kdyby se ozval až po takové době? Třeba má zkouškové nebo něco, tak nestíhá…
Ahoj, no pro kluka týden žádná doba, kolik mu je cca. Hlavně mladší kluci tohle neberou jako časový závazek, prostě se možná někdy ozve, až bude nějaká akce. Další možnost je, že uplně ztratil zájem, sejde z očí sejde z mysli, nedostal tě po pár prvních akcích tak už se nenamáhá. Někteří kluci jsou sběratelé čísel.
No a co mu napsat, jestli by nezašel na kafe? A budeš mít hned jasno.
@Anonymní píše:
Ahoj, promiňtě, že řeším, takovou „hloupost“, vím, že máte stokrát horší problémy ve vztahu, ale prostě nemám to s kým probrat, tak mě napadlo napsat tady. Poznala jsme milého kluka, po …jeho kamarád a on ho třeba nechce naštvat? díky
nezlob se, ale tady to dotazy nechápu… ptáš se na emiminu a co čekáš za odpověď… dostane se ti jen spekulací… jdi a zeptej se ho přímo a nemusíš číst spekulace na emiminu
@Apaji Bývalý nemá podle mě důvod říkat mu něco špatného, to spíš jedna známá, která tam taky byla, o tom už jsem taky uvažovala. Ruku do ohně za něho samozřejmě dát nemůžu. Takže já mu rozhodně psát jako první nemám? Už i tohle mě napadlo (ne ho zvát na rande, spíš tak jen nezávazně pokecat), ale asi je to hloupost…
@AdelkaMala Já vím, že to samozřejmě nemůžete vědět, jen prostě, s kámoškama to teď probrat nemůžu a musela jsem to ze sebe dostat.
Ahoj, promiňtě, že řeším, takovou „hloupost“, vím, že máte stokrát horší problémy ve vztahu, ale prostě nemám to s kým probrat, tak mě napadlo napsat tady. Poznala jsme milého kluka, po pár společných akcích, kdy po mě pořád chtěl telefonní číslo a jeho kamarádi mě přemlouvali, abych s ním někam šla, že se mu líbím, jsem mu ho dala a on se vůbec neozval, už je to asi týden. Myslíte, že se tím jen bavil? Nebo by to mohlo být tím, že můj bývalý je jeho kamarád a on ho třeba nechce naštvat? díky