Ztratil zájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
28.1.14 12:35
@Medžika píše:
@Apaji asi pred mesicem, mi psal/a :nevim:
Nekdo sz a furt se me vyptaval na anal :idea: ja o tom nikde nepsala nic proste mi jen tak prisla sz jak ma rict ze nechce anal a jaké to je, odkud jsem a tak :mrgreen: tak jsem placala nesmysly a pak to doslo na kourení polykání a tak.. :mrgreen: no zasmala jsem se a rekla bych, ze to byl nejaký uchyláček vydávající se za dámu :nevim:

Ježíííš :lol:, bych mu nechala odpovědět chlapa - ten by se vyžil v tom jak si z něho/ní udělat prd*l :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 06:25

Holky můžu mít taky dotaz? Seznámila jsem se s chlapem na jednom večírku, na konci se mě zeptal na číslo. Dala jsem mu ho. Ale neozval se. Přidal si mě jen na Fb do přátel, tak jsem mu napsala, chvilku jsme se psali a konec. Napsala jsem mu s odstupem asi 1,5 měsíce zase já, opět pár zpráv a konec. Teď jedu do města kde on bydlí na víkend, myslíte, že se mu mám ozvat nebo se na to už vyprdnout? Protože kdybych mu nenapsala první, neozve se…

• Citovat
  • Upravit
194
14.2.14 06:32
@Anonymní píše:
Holky můžu mít taky dotaz? Seznámila jsem se s chlapem na jednom večírku, na konci se mě zeptal na číslo. Dala jsem mu ho. Ale neozval se. Přidal si mě jen na Fb do přátel, tak jsem mu napsala, chvilku jsme se psali a konec. Napsala jsem mu s odstupem asi 1,5 měsíce zase já, opět pár zpráv a konec. Teď jedu do města kde on bydlí na víkend, myslíte, že se mu mám ozvat nebo se na to už vyprdnout? Protože kdybych mu nenapsala první, neozve se…

Pokud se za takovou dobu neozval sám, tak podle mě zájem nemá. Pokud fakt moc chceš, tak bych mu jen napsala, jestli by mi nedoporučil nějakou dobrou restauraci v jeho městě nebo něco podobného, když bude chtít, zeptá se sám, jestli se nemůžete potkat, když tam budeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
14.2.14 06:32

Nepis mu :hug: a koukej jinde. uzij si vikend, treba ho nekde potkas a pak uvidis. ale evidentne o tebe zajem nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.2.14 06:34

Asi nepreskocila tak silna jiskra, ale treba by se to dalo jeste nakopnout. Asi bych mu naposled napsala, ze jsem u nej ve meste jestli neco nepodnikneme a pokud by se choval stale stejne uz bych se na nej vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 06:43

Sakra :think: :lol: Já vím, máte pravdu. Ale táák moc bych chtěla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15108
14.2.14 07:50

@Naughty CHlapi jsou natvrdlí, sám by se ozval jen nějakej vlezlík. Normální chlap by z toho vydedukoval, že chce opravdu doporučit restauraci, kam jde bůh ví s kým. Naopak je mu třeba napsat, jsem u vás, chtěla bych si zajít někam sednout, nezajdeš se mnou? Když jí napíše, že něco má, ale třeba příště, je třeba se na to vyprdnout, no a nebo možná napíše, že rád a pak už je to na ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.2.14 08:20

@boball Tak vzhledem k tomu, že ona už se ozvala dvakrát ze své iniciativy, tak bych ho vlezlíkem asi nenazývala… Naopak by mi to přišlo už trošku vlezlé z její strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
14.2.14 08:27

@Naughty No,ale když mu napíše to co jsi jí radila ty, tak se neozve stoprocentně. Lepší je vědět, na čem je, no tak bude za vlezlíka, beztak když zájem nemá, může jí to být fuk. Takové naznačování je u většiny chlapů k ničemu, protože bohužel přemýšlí úplně jinak než my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.14 10:20
@Anonymní píše:
Holky můžu mít taky dotaz? Seznámila jsem se s chlapem na jednom večírku, na konci se mě zeptal na číslo. Dala jsem mu ho. Ale neozval se. Přidal si mě jen na Fb do přátel, tak jsem mu napsala, chvilku jsme se psali a konec. Napsala jsem mu s odstupem asi 1,5 měsíce zase já, opět pár zpráv a konec. Teď jedu do města kde on bydlí na víkend, myslíte, že se mu mám ozvat nebo se na to už vyprdnout? Protože kdybych mu nenapsala první, neozve se…

Už bych se mu neozvala. Pokud to ale nechceš zabalit, vyhoď na FB hlášku, kde strávíš víkend (ne jemu do zpráv ;) ). Buď se chytí nebo to můžeš definitivně nechat plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí