Ztratil zájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
28.1.14 10:51
@G12 píše:
Vůbec bych se mu neozývala

no zrovna od tebe bych ocekavala jinou odpoved :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1715
28.1.14 10:52
@1.zizi píše:
jenze to vypada na partu jeste skoro nactiletych, kdy se mezi sebou pomlouvaji atd. :nevim:

tak bych to viděla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
28.1.14 10:55

@1.zizi
jo? proč? nejsem zastánce uhánění chlapů, když se neumí ozvat sami :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5455
28.1.14 10:55
@Anonymní píše:
@Apaji Bývalý nemá podle mě důvod říkat mu něco špatného, to spíš jedna známá, která tam taky byla, o tom už jsem taky uvažovala. Ruku do ohně za něho samozřejmě dát nemůžu. Takže já mu rozhodně psát jako první nemám? Už i tohle mě napadlo (ne ho zvát na rande, spíš tak jen nezávazně pokecat), ale asi je to hloupost…

No tak „mám mu psát jako první nebo nemám mu psát jako první“…Každá máme jiné životní zkušenosti. V prvním vztahu jsem byla ponižována, dostala jsem se z toho, ale za cenu, že má nově nabytá hrdost mi způsobila zbytečnou tvrdost (chtěla bych se trochu změkčit, ale už mi to nejde). Už se od toho neoprostím. Manžel je můj druhý partner a líbil se mi od prvního okamžiku, ale nedala jsem to na sobě znát a musel mi zavolat a pozvat mě on. A mám to tak doteď - myslím tu hrdost, ne že mě uhánějí chlapi, každý pokus utnu s tím, že příjdu na kávu i s manželem, protože nesedávám s cizími muži na kávu sama :mrgreen: Jen nejsem schopna ani ochotna se už nikdy podbízet, a to v žádném vztahu - pracovním, vztah se známýma, rodinné vztahy. Vyrostla jsem i z falešných projevů zájmů - pokud se mě známí, kteří se tvářili jako kamarádi, se ani nezeptali po operaci srdce jak se mám, tak já je pozdravím, ale absolutně se nevyptávám jak se mají oni. Nezajímá mě to po 5 letech jejich nezájmu. A přiznám jim i sobě samotné, že se pro mě stali cizí lidé. Nenutím si a do života si nepouštím lidi, se kterýma se nechci stýkat. Ale to je celkově vývoj mé osobnosti od fakulty, kdy jsem byla roztomilá, snadno využitelná holčička, která ochotně plnila přání druhých na člověka, který si k tělu hned tak někoho nepustí. Byla to drsná cesta, ale mám ten luxus, že mám kolem sebe jen ty lidi, které mám ráda a kteří mají rádi mě, umím říkat ne, umím říct pravdu (ve vší slušnosti) lidem do očí a vůbec mě to nekroutí. Ale to jsem já, a ty jsi ty. Navíc jak vidíš na mém příkladu, lidé mění sebe i své názory, ale až postupem času, zkušenostmi…Tvé zkušenosti můžou být zcela jiné než mé, formuje tě jiné prostředí, charaktery, které potkáváš i tvůj vlastní charakter tě navádí jak v které situaci reagovat. Takže tímhle dlouhým elaborátem ti chci říct, že ač bych ti ráda poradila, neumím to, a navíc ti můžu poradit špatně…Už jsem taky udělala v životě chyb jako máku a ještě udělám, no :nevim: Za sebe bych mu jako první nepsala a počkala bych na nějakou společnou akci, abych se mu připomněla. A jeho zájem bych sice opětovala, ale musel by se mi dvořit…rozhodně by to nebylo jako „tak jsem na tebe týden/měsíc kašlal, teď jsem si vzpomněl, že existuješ, vlastně nevypadáš zle, naši nejsou doma, nezajdeš ke mně na víno…?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 11:01
@G12 píše:
@1.zizi
jo? proč? nejsem zastánce uhánění chlapů, když se neumí ozvat sami :mrgreen:

ja bych to nevidela jako uhaneni chlapa, ale at si uziva, dokud nema zadne zavazky..prijde mi, ze holcina je jeste celke mlada, tak proc se upejpat :nevim:…treba je az moc stydlivy…ten muj byl taky abnormalne sydlivy, ale vyznal se prvni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 11:03

@Apaji :potlesk: :palec:… radit tu muzeme do aleluja, ale my ty lidi nezname a nevime, jaci jsou, takze jsou to stejne jen spekulace…

• Citovat
  • Upravit
G12
28.1.14 11:05
@1.zizi píše:
ja bych to nevidela jako uhaneni chlapa, ale at si uziva, dokud nema zadne zavazky..prijde mi, ze holcina je jeste celke mlada, tak proc se upejpat :nevim:…treba je az moc stydlivy…ten muj byl taky abnormalne sydlivy, ale vyznal se prvni :mrgreen:

jo ták. jasně, užívání beru ;) ale stydlivce třeba já osobně ráda nemám. a neberu to jako upejpání, ale když to neumí sám, tak to není pro mě chlap, se kterým bych něco chtěla mít. nevím, jak dalece tohle zakladatelce vadí nebo ne

• Citovat
  • Upravit
Medžika
28.1.14 11:13

Hele, mně to ukazuje v upozornení Vás zmínil 8o to dělá normálně u anonymu? :think: nebo je anonym muž?

• Citovat
  • Upravit
5455
28.1.14 11:14

@Medžika
Mi to dělá u všech anonymů…asi kvůli „ten Anonym“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.1.14 11:30
@Apaji píše:
@Medžika
Mi to dělá u všech anonymů…asi kvůli „ten Anonym“ :mrgreen:

Tak fajn, já si nikdy nevsimla :mrgreen:
Tak jsem byla vystresovaná z toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5455
28.1.14 11:46

@Medžika
No jo, ale taky se může stát, ať anonym nebo neanonym, že ta hezká milá ženská na profilovce je tlustý plešatý šedesátiletý chlap - třeba já :pankac: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.1.14 11:51
@Apaji píše:
@Medžika
No jo, ale taky se může stát, ať anonym nebo neanonym, že ta hezká milá ženská na profilovce je tlustý plešatý šedesátiletý chlap - třeba já :pankac: :mrgreen: :lol:

Tak verim, ze jich tu pár schovaných bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1505
28.1.14 11:55

Číslo na mobil jsi mu dala, takže teď je řada na něm, aby udělal další krok. Rozhodně bych mu nevolala, nesnažila se ho někam zvát…
A pokud dá na pomluvy, tak nestojí za to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.1.14 11:58

@Apaji asi pred mesicem, mi psal/a :nevim:
Nekdo sz a furt se me vyptaval na anal :idea: ja o tom nikde nepsala nic proste mi jen tak prisla sz jak ma rict ze nechce anal a jaké to je, odkud jsem a tak :mrgreen: tak jsem placala nesmysly a pak to doslo na kourení polykání a tak.. :mrgreen: no zasmala jsem se a rekla bych, ze to byl nejaký uchyláček vydávající se za dámu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3509
28.1.14 12:12

A to ja bych mu zas napsala. :mrgreen: At vi na cem je, ne? Ja bych mu napsala: na cos chtel to cislo? :mrgreen: :nevim: Ale tak ja jsem zas extrem, dokazu poslat kamsi kazdyho. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí