Ztratil zájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
28.1.14 10:35
@Anonymní píše:
@Medžika No je mi to celé takové divné, ale myslím, že jsem se mu líbila, takže myslíte, že je to v pohodě, kdyby se ozval až po takové době? Třeba má zkouškové nebo něco, tak nestíhá…

tak mu napiš sms, jak se má, zeptej se ho na zkouškové a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 10:37
@Medžika píše:
Třeba ještě dá echo, nebo se stydí, když vas do toho dotlačili kamaradi :nevim:

tohle skupinove stridani partneru stejne nikdy nic dobreho neprinese :think:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 10:38

Jinak zakladatelko..nemas zadne zavazky, tak mu napis…nemas co ztratit…uzivej si :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 10:39

@1.zizi No je to tím hodně zkomplikované, nebýt toho, že jsou kamarádi, chovala bych se jinak, takhle mi to bylo trapné a vlastně mě to v tu chvíli ani nenapadlo o tom uvažovat, dávat tomu nějakou šanci, to až pak později.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 10:39

@1.zizi Jde mi o to, abych se neztrapnila, že si třeba udělal s kamarádama srandu, bavil se tím a já mu budu ještě psát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 10:42
@Anonymní píše:
@1.zizi No je to tím hodně zkomplikované, nebýt toho, že jsou kamarádi, chovala bych se jinak, takhle mi to bylo trapné a vlastně mě to v tu chvíli ani nenapadlo o tom uvažovat, dávat tomu nějakou šanci, to až pak později.

no v tom pripade bud budes muset zkousnout, ze budes mit nalepku ku*vy, ktera je strida a budes si uzivat, nebo si usetris nervy :nevim:..musis vedet sama, jestli ti ten chlap za to stoji ci ne :palec:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 10:43
@Anonymní píše:
@1.zizi Jde mi o to, abych se neztrapnila, že si třeba udělal s kamarádama srandu, bavil se tím a já mu budu ještě psát :nevim:

prd na kamarady z jejich chleba nejsi ziva ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 10:43

@1.zizi Takže myslíš, že když bych si s ním něco začala, budu vypadat jako ku*va?

• Citovat
  • Upravit
G12
28.1.14 10:44

Boože, týden není žádná dlouhá doba. Buď se ozve, nebo ne. jeho smůla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 10:45

@1.zizi Jde o to, že mě se původně líbil jiný jeho kamarád(nic jsem s ním ale nikdy neměla) a řekla jsem o tom té známé, která se bojím aby to nevykecala a abych opravdu nevypadala jako ku*va.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 10:46
@Anonymní píše:
@1.zizi Takže myslíš, že když bych si s ním něco začala, budu vypadat jako ku*va?

nevim no :think:…musis vedet sama, jaci jsou…ale jak rikam chleba a ani vodu ti nedavaji, tak se na nej vykasli a jestli ti za to ten chlap stoji, tak mu napis…ne nic v tom smyslu, ze se hroutis toho, ze ti nenapsal, ale nejak neutralne…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 10:47
@Anonymní píše:
@1.zizi Jde o to, že mě se původně líbil jiný jeho kamarád(nic jsem s ním ale nikdy neměla) a řekla jsem o tom té známé, která se bojím aby to nevykecala a abych opravdu nevypadala jako ku*va.

ja si nemyslim, ze byste byli v te parte kamaradi na zivot a na smrt, take bych o nejak neresila :palec:

• Citovat
  • Upravit
1715
28.1.14 10:48

Ach jo…kolik vám je…tohle je fakt debata :zed: a jak píše @1.zizi střídání partnerů mezi kamarády stojí ve výsledku za prd. Btw @1.zizi z tvé fotky neusnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
28.1.14 10:49

Vůbec bych se mu neozývala

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 10:50
@Lenule15 píše:
Ach jo…kolik vám je…tohle je fakt debata :zed: a jak píše @1.zizi střídání partnerů mezi kamarády stojí ve výsledku za prd. Btw @1.zizi z tvé fotky neusnu :D

jenze to vypada na partu jeste skoro nactiletych, kdy se mezi sebou pomlouvaji atd. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky