Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Medžika No je mi to celé takové divné, ale myslím, že jsem se mu líbila, takže myslíte, že je to v pohodě, kdyby se ozval až po takové době? Třeba má zkouškové nebo něco, tak nestíhá…
tak mu napiš sms, jak se má, zeptej se ho na zkouškové a uvidíš…
@Medžika píše:
Třeba ještě dá echo, nebo se stydí, když vas do toho dotlačili kamaradi
tohle skupinove stridani partneru stejne nikdy nic dobreho neprinese ![]()
Jinak zakladatelko..nemas zadne zavazky, tak mu napis…nemas co ztratit…uzivej si ![]()
@1.zizi No je to tím hodně zkomplikované, nebýt toho, že jsou kamarádi, chovala bych se jinak, takhle mi to bylo trapné a vlastně mě to v tu chvíli ani nenapadlo o tom uvažovat, dávat tomu nějakou šanci, to až pak později.
@1.zizi Jde mi o to, abych se neztrapnila, že si třeba udělal s kamarádama srandu, bavil se tím a já mu budu ještě psát ![]()
@Anonymní píše:
@1.zizi No je to tím hodně zkomplikované, nebýt toho, že jsou kamarádi, chovala bych se jinak, takhle mi to bylo trapné a vlastně mě to v tu chvíli ani nenapadlo o tom uvažovat, dávat tomu nějakou šanci, to až pak později.
no v tom pripade bud budes muset zkousnout, ze budes mit nalepku ku*vy, ktera je strida a budes si uzivat, nebo si usetris nervy
..musis vedet sama, jestli ti ten chlap za to stoji ci ne ![]()
@Anonymní píše:
@1.zizi Jde mi o to, abych se neztrapnila, že si třeba udělal s kamarádama srandu, bavil se tím a já mu budu ještě psát
prd na kamarady z jejich chleba nejsi ziva ![]()
@1.zizi Takže myslíš, že když bych si s ním něco začala, budu vypadat jako ku*va?
Boože, týden není žádná dlouhá doba. Buď se ozve, nebo ne. jeho smůla.
@1.zizi Jde o to, že mě se původně líbil jiný jeho kamarád(nic jsem s ním ale nikdy neměla) a řekla jsem o tom té známé, která se bojím aby to nevykecala a abych opravdu nevypadala jako ku*va.
@Anonymní píše:
@1.zizi Takže myslíš, že když bych si s ním něco začala, budu vypadat jako ku*va?
nevim no
…musis vedet sama, jaci jsou…ale jak rikam chleba a ani vodu ti nedavaji, tak se na nej vykasli a jestli ti za to ten chlap stoji, tak mu napis…ne nic v tom smyslu, ze se hroutis toho, ze ti nenapsal, ale nejak neutralne…
@Anonymní píše:
@1.zizi Jde o to, že mě se původně líbil jiný jeho kamarád(nic jsem s ním ale nikdy neměla) a řekla jsem o tom té známé, která se bojím aby to nevykecala a abych opravdu nevypadala jako ku*va.
ja si nemyslim, ze byste byli v te parte kamaradi na zivot a na smrt, take bych o nejak neresila ![]()
Ach jo…kolik vám je…tohle je fakt debata
a jak píše @1.zizi střídání partnerů mezi kamarády stojí ve výsledku za prd. Btw @1.zizi z tvé fotky neusnu ![]()