Plusy a minusy manželství

305
29.1.14 19:50

plusy a minusy manželství

Ahoj,
Cekame miminko a ja se chci vdavat, hlavne kvuli tomu, abych nebyla svobodna matka. Ne, ze bych pritele nemilovala, ale tak na to nepotrebuju papir.. A dneska me napadlo, jaky a jestli to prinese zmeny do vztahu. Podelte se se mnou prosim o Vase zkusenosti pred a po svatbe :)
Preji hezky vecer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10338
29.1.14 19:52

U nás se hodně změnilo k lepšímu, myslím si, jsme se začali tak nějak více vážit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 19:53

Kdybych nebyla vdaná, asi by pro mě bylo jednodušší odejít od manžela :think:. Ale vdaná jsem, navíc s dětmi, takže u něj zůstávám, a on nemá ani páru o tom, že já mám takové myšlenky :oops: :?
Každopádně, dokud u nás bylo všechno OK, tak jsem manželství brala jako super věc. Jen on má asi pocit, že prstýnkem a papírem si mě pojistil :think:

• Citovat
  • Upravit
29.1.14 19:54

@Marlynka u nas beze zmen :) milujeme se porad stejne pred i po svatbe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.1.14 19:56

Do vztahu, pokud funguje, tak svatba nějaké změny nepřinese. Změny ovšem přináší nový občanský zákoník, a to třeba v řešení dluhů a exekucí :think:. A nejlepší je to stejně až po rozvodu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195

Já bych řekla že se toho moc nezmění, krom jména a max společných dluhů.. já jsem svobodná a ráda si přečtu ty plusy. Já jako plus beru příjmení, krásnou svatbu a takový ten pocit že už mám někoho na věky věků :lol:

Jinak si myslim že i po svatbě se vztahy nějak nezmění, sex taky ne, peníze taky ne.. Akorát rozvod je drahý a dělení majetku potom - ale to už je to poslední že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1135

U nas byl vztah mnohem lepsi za svobodna a vim, ze kamoska to tak taky ma. Mam pocit, ze clovek se v manzelstvi uz tak nesnazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.14 19:57

@Marlynka plusy? stejné jméno, za nás společné zdanění manželů /už neexistuje/
mínusy? to, že jsem odpovídala i za dluhy toho juzka, z čehož se vzpamatovávám doteď. Bral mi jako samozřejmost a ztratilo pro něj význam se o mě jakkoliv snažit.

Ale to jsou moje zkušenosti. Už bych se nikdy nevdala. Ale rozhodně neříkám, ať to neděláš ;) :kytka: Jestli chcete, hurá do toho ;)

Příspěvek upraven 29.01.14 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.1.14 19:57

No hlavní plus je, že si můžeš za*ukat i když se ti nechce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.1.14 19:58

U nas se taky nic nezmenilo. To spis s mimcem nastaly zmeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
29.1.14 19:59

Jediné plus je asi změna jména a ten den co jsem si fakt užila. :mrgreen: Jinak je to furt stejný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1101
29.1.14 19:59

U nás je to po svatbě stejně pěkný jako před ní. Kdyby mi neříkali všude novým příjmením, tak změnu neregistruji žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
29.1.14 20:00

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.1.14 20:00