Plusy a minusy manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
2.2.14 15:46
@momi33 píše:
ty brďo, a ty si myslíš, že mě znáš, že bych tě chtěla ;)
to bys musel být jako on :*

Riakm jen, ze si verim, nevim jak by to dopadlo. :mrgreen: Ale nejspis by me tvuj naivni pohled na svet brzy prestal bavit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.2.14 15:47
@JedenTypan píše:
Riakm jen, ze si verim, nevim jak by to dopadlo. :mrgreen: Ale nejspis by me tvuj naivni pohled na svet brzy prestal bavit. :mrgreen:

a mě tvůj nechutný šovinismus ;)
jenže já bych asi nehledala partnera, spíš pobavení ;) takže si můžeš mít pohled jakej chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.14 15:53
@JedenTypan píše:
Uplne ve vsem spatne, tak to chodi, kdyz typujes nekoho koho vubec neznas. :mrgreen: A verim, ze bys me chtela, ja nejsem blbec, abych sve nazory na manzelstvi apod. vysypal na prvni schuzce. :mrgreen:

Ty si veris :mrgreen: Alebo si myslis ze je zenske pokolenie blbejsie nez blbe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.2.14 15:54
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty si veris :mrgreen: Alebo si myslis ze je zenske pokolenie blbejsie nez blbe :think:

ne, myslí si, že je nejchytřejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.2.14 15:55
@momi33 píše:
a mě tvůj nechutný šovinismus ;)
jenže já bych asi nehledala partnera, spíš pobavení ;) takže si můžeš mít pohled jakej chceš ;)
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.2.14 15:57
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty si veris :mrgreen: Alebo si myslis ze je zenske pokolenie blbejsie nez blbe :think:

Ty snad umis cist lidem myslenky v hlave a vedet, co si o cem mysli? Zenska/muz proste nikdy presne nevi co je ten druhej zac a neznaj kazdou jeho myslneku, hrich… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.2.14 15:57
@JedenTypan píše: ;)

sakra, já čekala nějaké další moudro :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.2.14 16:02
@momi33 píše:
sakra, já čekala nějaké další moudro :,(

za jeden den uz toho bylo moc, uz tak to asi vetsina zen vubec nepobere. :mrgreen: Zas jindy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
2.2.14 16:03

Svatba má „funkci“ ochrany rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.2.14 16:06
@JedenTypan píše:
za jeden den uz toho bylo moc, uz tak to asi vetsina zen vubec nepobere. :mrgreen: Zas jindy. ;)
škoda, začalo to být zajímavý :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.14 16:07
@JedenTypan píše:
Ty snad umis cist lidem myslenky v hlave a vedet, co si o cem mysli? Zenska/muz proste nikdy presne nevi co je ten druhej zac a neznaj kazdou jeho myslneku, hrich… :think:

Vela sa da odhadnut z toho, co povies. Aspon teda ja som natolko naivna ze verim ze to, co hovoris nie je v rozpore s tym, co si myslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.2.14 16:09
@Bábi Zlopočasná píše:
Vela sa da odhadnut z toho, co povies. Aspon teda ja som natolko naivna ze verim ze to, co hovoris nie je v rozpore s tym, co si myslis.

ale no tak, vetsina zen ma uplne priserny odhad charakteru, vsak vetsina diskuzi je tady o tom, ze jejich manzel/pritel je alkoholik, gambler, nevernik… kdyby ty zensky byly tak chytre, tak by si ho asi nevybraly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.2.14 16:11
@Bábi Zlopočasná píše:

A otazce manzelstvi se da hlouho uspesne vyhybat, je proste moc brzy, musime se poznat, neco zazit… Navic me prijde i z logickeho hlediska naprosta hlopost zenit se do jednoho roku, jak se obcas stava. :think: A uz fakt musim dneska bezet, tak zas jindy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.14 16:11
@JedenTypan píše:
ale no tak, vetsina zen ma uplne priserny odhad charakteru, vsak vetsina diskuzi je tady o tom, ze jejich manzel/pritel je alkoholik, gambler, nevernik… kdyby ty zensky byly tak chytre, tak by si ho asi nevybraly. :mrgreen:

Takze som mala pravdu, vychadzas z predpokladu, ze zeny su blbejsie nez blbe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.2.14 16:12
@JedenTypan píše:
ale no tak, vetsina zen ma uplne priserny odhad charakteru, vsak vetsina diskuzi je tady o tom, ze jejich manzel/pritel je alkoholik, gambler, nevernik… kdyby ty zensky byly tak chytre, tak by si ho asi nevybraly. :mrgreen:

no, to asi ne, ale věřím, že kdybych s tebou navázala rozhovor, a ty bys ze sebe vydal ty svoje rozumy, tak bych se určo sebrala a odešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí