Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@momi33 píše:
ty brďo, a ty si myslíš, že mě znáš, že bych tě chtěla
to bys musel být jako on
Riakm jen, ze si verim, nevim jak by to dopadlo.
Ale nejspis by me tvuj naivni pohled na svet brzy prestal bavit. ![]()
@JedenTypan píše:
Riakm jen, ze si verim, nevim jak by to dopadlo.Ale nejspis by me tvuj naivni pohled na svet brzy prestal bavit.
a mě tvůj nechutný šovinismus ![]()
jenže já bych asi nehledala partnera, spíš pobavení
takže si můžeš mít pohled jakej chceš ![]()
@JedenTypan píše:
Uplne ve vsem spatne, tak to chodi, kdyz typujes nekoho koho vubec neznas.A verim, ze bys me chtela, ja nejsem blbec, abych sve nazory na manzelstvi apod. vysypal na prvni schuzce.
Ty si veris
Alebo si myslis ze je zenske pokolenie blbejsie nez blbe ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty si verisAlebo si myslis ze je zenske pokolenie blbejsie nez blbe
ne, myslí si, že je nejchytřejší ![]()
@momi33 píše:
a mě tvůj nechutný šovinismus
jenže já bych asi nehledala partnera, spíš pobavenítakže si můžeš mít pohled jakej chceš
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty si verisAlebo si myslis ze je zenske pokolenie blbejsie nez blbe
Ty snad umis cist lidem myslenky v hlave a vedet, co si o cem mysli? Zenska/muz proste nikdy presne nevi co je ten druhej zac a neznaj kazdou jeho myslneku, hrich… ![]()
@momi33 píše:
sakra, já čekala nějaké další moudro
za jeden den uz toho bylo moc, uz tak to asi vetsina zen vubec nepobere.
Zas jindy. ![]()
@JedenTypan píše:škoda, začalo to být zajímavý
za jeden den uz toho bylo moc, uz tak to asi vetsina zen vubec nepobere.Zas jindy.
@JedenTypan píše:
Ty snad umis cist lidem myslenky v hlave a vedet, co si o cem mysli? Zenska/muz proste nikdy presne nevi co je ten druhej zac a neznaj kazdou jeho myslneku, hrich…
Vela sa da odhadnut z toho, co povies. Aspon teda ja som natolko naivna ze verim ze to, co hovoris nie je v rozpore s tym, co si myslis.
@Bábi Zlopočasná píše:
Vela sa da odhadnut z toho, co povies. Aspon teda ja som natolko naivna ze verim ze to, co hovoris nie je v rozpore s tym, co si myslis.
ale no tak, vetsina zen ma uplne priserny odhad charakteru, vsak vetsina diskuzi je tady o tom, ze jejich manzel/pritel je alkoholik, gambler, nevernik… kdyby ty zensky byly tak chytre, tak by si ho asi nevybraly. ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
A otazce manzelstvi se da hlouho uspesne vyhybat, je proste moc brzy, musime se poznat, neco zazit… Navic me prijde i z logickeho hlediska naprosta hlopost zenit se do jednoho roku, jak se obcas stava.
A uz fakt musim dneska bezet, tak zas jindy. ![]()
@JedenTypan píše:
ale no tak, vetsina zen ma uplne priserny odhad charakteru, vsak vetsina diskuzi je tady o tom, ze jejich manzel/pritel je alkoholik, gambler, nevernik… kdyby ty zensky byly tak chytre, tak by si ho asi nevybraly.
Takze som mala pravdu, vychadzas z predpokladu, ze zeny su blbejsie nez blbe ![]()
@JedenTypan píše:
ale no tak, vetsina zen ma uplne priserny odhad charakteru, vsak vetsina diskuzi je tady o tom, ze jejich manzel/pritel je alkoholik, gambler, nevernik… kdyby ty zensky byly tak chytre, tak by si ho asi nevybraly.
no, to asi ne, ale věřím, že kdybych s tebou navázala rozhovor, a ty bys ze sebe vydal ty svoje rozumy, tak bych se určo sebrala a odešla ![]()