Plusy a minusy manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
29.1.14 20:01

@Marlynka u nás se nezměnilo tak nějak nic, akorát kolem svatby jsem byla háklivější na všechny manželovy chyby - pořád jsem si říkala, že to bude sakra už na celej život. Ty pocity jsem měla pár měsíců před svatbou i po. Teď už to je takový klidnější:)

Jinak co tady sleduju na emiminu i vidím v okolí, tak se mi zdá, že pro založení rodiny je lepší se vzít. Ono je to tak trochu známka toho, že se ten chlap chce „usadit“ a ne když otěhotníš, tak si najednou vzpomene, že závazky vlastně nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.1.14 20:01

U nás beze změny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.1.14 20:02

Změna? Vůbec žádná, akorát jsem změnila jméno a stav. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
29.1.14 20:03

U nás se nezměnilo nic. Jsme spolu celkem skoro 14 let, z toho 9 let manželé. Dost nás stmelila snaha o mimino a spousty pokusů IVF, měla jsem v manželovi ohromnou podporu. No a jak přišel synátor, tak je to ještě lepší. Neříkám, že byjsme se občas nepohádali, to zase ne, ale dokážeme spolu nluvit a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.1.14 20:03

Podvádět nás může s prstýnkem i bez.. Já svýho chlapa miluju ale kolikrát mě štve, že bych ho rozkrájela na nudličky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
29.1.14 20:05

Pokud je vztah ok, tak změna nula. Pokud někdo čeká v tomhle směru zázraky, tak bývá zklamaný. U nás to je spíš tak, že to bylo potvrzení toho, že k sobě patříme, takový přirozený následek - oba jsme to tak cítila. Větší odpovědnost tomu vztahu, rodině, majetku atd. Cítila bych se nějak neúplně.

Výhody asi spíš majetkové, pro mě je to výhodnější než pro manžela :-D věří, že jednou, pokud nastane rozvod (snad ne), tak se nezachovám jako mrcha :andel:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
29.1.14 20:06

Jo a mnohem větší nápor na vztah je dítě :mrgreen: to je teprve zkouška

• Citovat
  • Upravit
13714
29.1.14 20:06
@Barakza píše:
@Virginia To rika manzel :mrgreen:

U nás to říkám já. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On chce pokaždý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.1.14 20:07

@LadyLama Čemu nerozumíš? To je věta Bohuše z Dědictví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.1.14 20:08

Já si myslím že svatbou se nic nezmění krom příjmení a doufání toho štastně až do smrti :-) to že se po svatbě už nesnaží..to nastává i po delším vztahu.. po narození dítěte..to se změní hodně.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 20:08

Porad stejny, ale vzpominam si, ze pred svtbou byla pardalka mladsi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.1.14 20:09

Změnilo se akorát tak moje příjmení :mrgreen: Jinak nic…ale my se brali po více jak osmi letech vztahu, takže jsem ani žádný změny neočekávala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.1.14 20:13

Toho bych se nebála, jestli se po svatbě něco mezi váma změní, to je jen na vás :potlesk: ale budete mít společný příjmení, pokud se manželovi něco stane, pak dědíš, máš nárok na vdovské, ale na druhou stranu, pokud nadělá dluhy, odskáčeš to taky, no a rozvod taky něco stojí, pokud v manželsví nabydete majetek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.1.14 20:15

@Marlynka u nás se změnilo hodně - po svatbě jsme spolu začali bydlet. Ale změnilo se to k lepšímu. No a takyvelká změna - máme společné jméno a peníze. Jinak vše při starém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
29.1.14 20:17
@Marlynka píše:
Cekame miminko a ja se chci vdavat, hlavne kvuli tomu, abych nebyla svobodna matka. Ne, ze bych pritele nemilovala, ale tak na to nepotrebuju papir.. A dneska me napadlo, jaky a jestli to prinese zmeny do vztahu. Podelte se se mnou prosim o Vase zkusenosti pred a po svatbe :)

U nás se svatbou nezměnilo nic - byli jsme spolu už dlouho, navíc po ní ještě další dva roky sami, bez dětí, takže jsme jen začali nosit prstýnky a měli stejné jméno.

Spoustu změn přineslo až dítě - svatba prakticky žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí