Rozhádaní na návštěvu jinam - jedete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
30.1.14 00:34
@jakuve píše:
Jedeme a tim nase nastvani na sebe konci. Ja jsem na nej. vetsinou nas.ana jen z principu (i kdyz ve skutecnosti uz davno nejsem) a on na mne nemluvi spis proto, aby mne nevytocil. znovu. :mrgreen:

anoooooo, take byvam nas.rana z principu, ne doopravdy :lol:.Ale opravnene, to zase jako zadna :cert: :mrgreen:.On nastesti neni detinsky typ, takze pochopi a obejme, rekne ze se na me uz nezlobi(to bych ho nejradeji liskla, proroze vi, ze se zlobim ja a ne on :lol: )…a je dobre, nam oboum.Nebo prijde pred ostatnima s tim, ze jsem jeho megerka, ale nevymenil by me a zas je hracicka. A tak to ma asi byt ve vztahu.Oba se mit radi, vysvetlit, komunikovat, neublizovat si, chapat se, ctit, nepovysovat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
30.1.14 00:35
@Lasotka píše:
Holky zrovna jsme to resili s manzelem. Kdyz se doma pohadate a zrovna mate jet nekam na navstevu, treba k tete, kterou vidite jednou za rok, nebo i jen k mamince na obed. Jedete tam a delate jako by nic? Nebo to zrusite a zustanete doma? Nebo jedete a nebavite se tam spolu? :nevim:

Samozřejmě, že jedeme. „Teta, kterou vidíme jednou za rok“ opravdu nemůže za to, že my dva jsme se zrovna nepohodli… a nikdo, kdo se na nás těší, za to nemůže.

Jen my dva. A my dva jsme dospělí lidé - nepřenášíme naše problémy na děti, nepřenášíme je ani na okolí. Vyřizujeme si je spolu. Když jsme rozhádaní, třeba se spolu bavíme o něco míň, ale rozhodně tím neutrpí někdo, kdo se na nás těšil - na návštěvě se pokud možno v tu chvíli bavíme více s jinými nebo si najdeme jinou činnost (jeden jde na zahrádku s dětmi, druhý zůstane doma s tetičkou, jeden hraje Člověče, nezlob se, druhý tetičce umyje nádobí, atd. atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
30.1.14 06:21

Co to je pohádat se? ;). Jsme 15 roků a pokaždé jsme se domluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 06:35
@-Evka- píše:
Co to je pohádat se? ;). Jsme 15 roků a pokaždé jsme se domluvili.
:kytka:
taky se nehádám tak, aby pak bylo dusno
  • Citovat
  • Upravit
140243
30.1.14 06:43

Jedem a nedáváme na sobě znát, že jsme pohádaní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.14 07:05
@Lasotka píše:
Holky zrovna jsme to resili s manzelem. Kdyz se doma pohadate a zrovna mate jet nekam na navstevu, treba k tete, kterou vidite jednou za rok, nebo i jen k mamince na obed. Jedete tam a delate jako by nic? Nebo to zrusite a zustanete doma? Nebo jedete a nebavite se tam spolu? :nevim:

nehádáme se před návštěvou :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
30.1.14 07:20

No jedem, nic neodvolavame, to by nam bylo trapny.. vetsinou se ten rozhadany opar na navsteve samovolne rozpadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.1.14 07:27

Jedeme. Během cesty se určitě usmíříme a tam jsme jak hrdličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.1.14 07:36

Jedeme a většinou nás to během návštěvy přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.1.14 07:50
@Lasotka píše:
Dekuji za nazory, ja na to mam stejny jako vy, akorat manzel to citi jinak bohuzel…

Třeba mu je trapný jezdit na návštěvu s fialovým monoklem u oka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.1.14 08:01

Hm, ještě jsme nikdy nebyli takhle rozhádaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
30.1.14 08:57

lepší nedávat najevo

Silnější jedinci dokážou dělat jakoby nic a nepřenášet problémy na okolí. Někdy je to dobré i z důvodu, že mnozí příbuzní můžou mít z vašich problémů škodolibou radost. I to je důvod, proč raději nic nedávat najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.1.14 09:38
@jakuve píše:
Jedeme a tim nase nastvani na sebe konci. Ja jsem na nej. vetsinou nas.ana jen z principu (i kdyz ve skutecnosti uz davno nejsem) a on na mne nemluvi spis proto, aby mne nevytocil. znovu. :mrgreen:

Jako bych cetla o nas:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria