Milujeme léto

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
7.4.24 17:57

My se teprve teď chystáme na procházku se psem. Čekám, až zamíchá pekárna těsto na pizzu (budu dělat děckám rychlé šneky na svačinu, až se vrátíme).
Už nastala doba, že musíme posunout procházky, ať ho nevláčíme na přímé slunko. Na to je moc huňatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
7.4.24 18:05
@Kelsey píše: Více
Že?
Zima v této light verzi mi vyhovovala, mám ráda střídání ročních období a abych si naplno užila jaro a letní pohodu, potřebuju předtím pro kontrast aspoň demo verzi zimy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
7.4.24 19:27

Absolutně miluju!!! Ráno světlo, večer světlo, teplo, sluníčko, ale i klidně déšť. Prostě všechno. Člověk se nemusí trápit s hromadou oblečení. Ráno klepat kosu na zastávce, večer vlastně to samé. Do toho koupání, posezení někde na zahrádce, procházky, sport venku a tak dále. Celkově mám na jaře a v létě mnohem lepší náladu, jsem veselejší a všechno mě nějak víc baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.4.24 20:15

My teda nezijeme zrovna v mistech, kde by bylo leto nejak prijemny, jeden rok nam skoro 50 dni v kuse prselo :lol: ale furt je to lepsi nez zima :mrgreen: minuly rok jsme si s manzelem zavedli tradici, ze si kazde leto vyjedeme nekam na dovcu bez deti, aspon na chvilku, na to se tesim. Deti maji tabor, nejmladsi bude u prarodicu, a pak mame jeste v planu nejake to cestovani a vylety vsichni pospolu. Ceka nas roadtrip po Orkneys, na ktery berem i babicku s dedou, takze bude sranda :lol: Hlavne ze vypadneme z toho denniho kolotoce, skola, krouzky, povinnosti, na to je leto uzasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.4.24 20:19
@alynch píše: Více

Tam je nadherne!!! Ale leto v pravem smyslu si tam moc neuzijes, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
7.4.24 20:26

@Zmatka Nejvíc se těším na kilometry plavání v jezeře a v moři, aniž bych se s někým musela mačkat. Pak na točenou zmrzlinu, vysedávání v zahradě s přáteli dlouho do noci, na to, že člověk může chodit jen v tričku nebo šatech. Na vůni čerstvě posečené trávy a na zeleň všude kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
7.4.24 20:27
@sirikit píše: Více

Za mě každé má něco do sebe a na každém období se dá najít něco hezkýho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
7.4.24 20:29
@MartinaIrena píše: Více

Trnky! Teď kolem cest všude kolem kvetou trnky a božsky voní! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
7.4.24 20:35
@MartinaIrena píše: Více

Na zimě je fajn, že se přez ní dá zalézt ke krbu a poslouchat praskající polena.
Ale jaro-léto-indiánské léto nemá chybu.
Mám posunuté vnímání teplot, pod 16°C je mi zima, 30 - třeba 38 jsem pořád v pohodě, svěží a funguju.
Dobře, 35+ už funguju lépe ve stínu, který prokládám bazénem, ale nezdechám a užívám si. Ještě letní čas k tomu a dlouho světlo, grilovačky… sakra, jdu vyndat z mražáku maso, dopo naložím a večer zahájíme grilovací sezónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
7.4.24 20:38
@sirikit píše: Více

To je ta moje pohádka, co jezdím kolem. Jedeš kilometr jen bílými závěsy jak princezna. Romantika jak blázen. Už teda odkvétají, ale je to každoročně pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
7.4.24 21:00

Mívala jsem ráda zimu, když bylo plno sněhu, do toho svítilo slunce, krásný mrazivý vzduch, to byla nádhera. Ale nynější způsob zimy přijde mi velmi nešťastný. Žádný sníh a ledovka všude že je o strach vylézt z baráku aby se člověk nezmrzačil, s tím ať jdou někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
7.4.24 21:03

Ja miluju i seriky, pravda, to je jarni kytka. Ted tak hezky voni…

A trochu preskocim, ale takovy ten zaver leta, zne, zlatejsi slunce a prodluzujici se stiny, to ma taky neco do sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.4.24 21:27
@Anna766 píše: Více

Ano, to je bohuzel pravda..ale.leto tez, ty dny, kdy jsou fakt vyhne, je jich vice a vice, jakoze ja rada teplo, ale proste vnimas teplo jinak u more s letnim vankem a jinak ve meste..takze na zdejsi klima by mi stacilo bohate tech 30, ale kolikrát na slunci je mnohem vic a to slunce je take takove vic agresivni, aspon mi to tak prijde..my mame vyhodu domku a zahrady, takze kdyz je fakt nesnesitelne, udelame si pohodu doma, pergola zastinovana, stromy davaji tez stin, decka v bazenu se vyradi..je mi lito ale lidi v panelaku..nicmene kdyz nejsou tropicke noci a dny a. proste takove to normalni teple leto, fo je proste parada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí