Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak jasně že všichni mají už v tomhle věku vrásky. Ale tady ti určitě spousta lidí bude tvrdit, jak vypadají mladistvé a ani jedna vráska. Jsi na emiminu, kde všichni vypadají nejméně o 10 let mladší ![]()
Příspěvek upraven 05.04.24 v 20:14
Mam trochu na cele, protoze ho cely zivot krcim - asi moc casto zvedam oboci
. Jinde moc ne, je to genetika, v rodine vetsina starsich pribuznych vypada dobre a nemaji moc zvrasnene ani to celo. Tatka ma taky vrasky na cele, tak to bude genetika z druhe strany. Celkove myslim ale vypadam spis mladsi, protoze jsem hodne drobna a to celo se da celkem zamaskovat.
Mám kolem očí vrásky od smíchu, a vůbec se za to nestydím
Je mi přesně jako Tobě, zakladatelko!
Začala jsem používat retinol, hyauluron a vitamín C, všechno Francie
aspoň mi mají co lidi dávat k narozeninám a na Vánoce.
Je normální mít vrásky. Byť tady se asi dozvíš opak a půlka uživatelek tě požene má botox a kdo ví co ještě.
Nemít vrásky je nepřirozené. Mě je o pár let víc a kolem očí drobné vrásky mám a kolem rtů též pozoruji drobné vrásky. Celkově úplně normální stav bych řekla ![]()
Já mám pocit, že se mi vrásky dělaly už kolem 25. Ale samozřejmě jen takové malé, nevýrazné. Fakt po 40 nemůžu říct, že jsem bez vrásek. Ale to nejsou jen vrásky. Kůže ztrácí elasticitu, mění se barva, pružnost, gravitace táhne rysy obličeje k zemi…
@teroonka píše: Více
To se vůbec není za co stydět, vrásky od smíchu kolem očí a pusy jsou sexy
Naopak takový ten porcelánový obličej bez jediné vrásky mi u ženských připadá spíš hrůzostrašný, než že by to bylo nějak okouzlující.
Mám pár let po třiceti a mám výrazné vrásky na čele. Jak už tu psala Hobitka, taky to čelo celý život krčím, tak se není co divit ![]()
Já je mám už ve 30
holt úděl těch, co mají suchou pleť. Na cele nemám, ale pod očima jak se porad smeju ![]()
Jasně že mám. A to třeba od 35 používám opravdu drahé oční krémy, nešetřím na nich…
Njn…
Sice jsem dala kategorii pro pobavení, ale jako spíš mě to děsí
Je mi čtyřicet a půl
a u očí mám už trošku vidět vrásky. Začla jsem se konečně občas mazat. Lepší už to stejně nebude. Nehroutim se, ale brala bych aspoň o deset let míň, to nezapírám
Jak jste na tom vy kolem čtyřicítky? Stydím se, proto anonym