Máte vrásky ve čtyřiceti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
5.4.24 20:54

Mám vrásky na čele a taky čárky mezi obočím, ty jsou od mračení a starostí. Taky mám vrásky pod očima a u pusy a ty jsou od smíchu. Jem 40+
A přesto stále vypadám i cítím se mladistvě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2699
5.4.24 20:57
@iila píše: Více

Já bych ještě dodala, že se začnou měnit i rysy v obličeji přímoúměrně změně hormonální hladiny. Prostě se ztrácí takové ty jemnější rysy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
5.4.24 21:01
@modra_vyletni_lod píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.24 21:10
@paní Droběna píše: Více

To je jedna z nejhorších věcí co uklidňují lidi s vráskama…a to, že lidi s vráskama se cítí mladistvě…šíří se to jako mor a pak si všichni přijdou mladí i na pohřbu svých vrstevníků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
5.4.24 21:12

Ja zatim ve 42 ne, ani takovy ty nosoretni ryhy..ale rekla bych ze je to 1)dedicny, jsem po tatovi a ten ma treba ve svych 65 letech porad svoje vlasy dohneda, a tvar ma vrascitou oproti vrstevnikum malo, a 2)mam nadvahu, takze oblicej mam asi vyplneny i tim „tůčkem“ 8),i kdyz vylozeny sele v obliceji nejsem, a 3) nekourim.

Vsimam si, ze zeny kuracky, ze je to na nich prevazne znat a rychlejc se jim ty vrasky delaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.4.24 21:13

Je mi 47, ale jemné vrásky na čele eviduji od svých 30 a pak už to šlo z kopce. Od 35 let botoxuju, využívám estetické zákroky. Mám malé děti, nechci vypadat jak babička, mám prostě komplex mezi 30 letými maminkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.4.24 21:20

Ještě 40 nemám. Ale k tomu číslu jsem se přehoupla. Nee. Zatím nemám. Jediné co mám na čele. Tak jsou 2-3 tečky od neštovic. Deb. l malý jsem se tehdy poškrábala a mám památku. Chystám se, že to nechám laserem vyhladit. Mělo by to jít. Kdysi mi takhle vyčistili stopu, kde jsem měla stehy u oka, kde bylo původně velké, vystouplé znaménko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
5.4.24 21:22
@Anonymní píše: Více

Nemám vrásky, a nemám ani žádnou plastiku. Proste genetika. Jako většina našich „celebrit “.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
5.4.24 21:22
@MartinaIrena píše: Více

To, ze nekdo vypada mladistve neznamena, ze nema zadnou vrasku:). To chce nebyt chtit za kazdou cenu dulezita:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12275
5.4.24 21:23
@MartinaIrena píše: Více

*s miliony na uctech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.4.24 21:24
@Anonymní píše: Více

Já mám pod očima vrásky asi od 5 let. :lol: Ale zas když srovnám, jak má vrásky Miley Cyrus, což je mládě, tak to o moc horší nemám. :nevim:

Čelo tak nějak držím stav od 30 (not great, not terrible, nosoretní mám taky (ale to až posledních pár let, co se víc směju), naštěstí nemám mračivku (ale to není od věku, to mají jen vzteklé ženské). Jo, ale za mega úspěch považuji hladký krk bez jediné vrásky. :palec:

Ale - problém jsou u mě vrásky v dekoltu, to se nějak začíná klubat, když se blbě vyspím, nehydratuju, tak to vypadá děsivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.4.24 21:26

Mám vrásky na čele a kolem pusy, i očí když se směju. a je mi 33. Možná bych jich měla míň, kdybych nekouřila, ale tak co už. Asi to horší nebude, máma je 60+ a moc jich nemá, vesměs ty co mám já. Tak je to asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.4.24 21:29

Ale ono je to vše hodně i o genetice. Jak u šedivění vlasů. Můj muž začal šedivět po třicítce. A do 40 měl komplet šedivo. Přešlo to na vousy a chlupy. Můj otec není v 65 letech ani trochu šedivý. Muž to mají v rodině. Jeho sestra byla šedivá do třiceti. Ani v 50 letech má takovou obstarožní tvář. Ale ona dlouhodobě kouří. Tím si tu pleť dělá víc nepěknou, nezdravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.24 21:29

Nevím, podle mě jsou lidé s vráskami vedlejší, slepá vývojová větev lidstva. Normální je přeci vrásky nemít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
5.4.24 21:34

Tak pred 40 je to jeste pohoda… ve 42-3 mi nikdo nehadal vic jak 35, i kdyz netvrdim, ze jsem nejake vrasky nemela, fakt jsem to nesledovala, ale od tech 44-45 je vide horsi olet, kontury… 50 mi take nikdo nehada teda se spis vzdy kazdy divi, ldyz nekde rikam rodne cislo, ale ja uz to na sobe vidim hodne:(. Ten dojem neni zdaleka jen o vraskach:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí