“Vtipné” otázky našich mužů

Anonymní
28.3.24 14:46

“Vtipné” otázky našich mužů

Dobrý den/Ahoj,
zakládám spíše diskuzi pro pobavení, pokud to máte někdo podobně jako já. Můj muž hodně pracuje, v práci tráví dost času, část roku vůbec není doma, proto se příliš nepodílí na domácích pracích. Když je doma a o něco ho požádám, udělá to. Ale doprovází to spousta otázek, až si tak někdy říkám, jestli to myslí vážně a nechce mě těmi otázkami spis vytočit, nebo odradit od zadávání dalších úkolů.
Třeba včera, prosila jsem ho, at mi nachystá kyblik na mytí podlahy v kuchyni. A on se zcela vážně ptal, co má do toho kyblíku nalít. :mrgreen: Při vaření se mě ptá, kolik má oloupat brambor, jak nakrájet cibuli, atd. Někdy mi až zůstává rozum stát, na co se dokáže zeptat. :mrgreen:
On je teda technický typ, kapacita ve svém oboru, ale tohle jde asi mimo nej.
Máte to někdo podobně? Jaké nejpozoruhodnější dotazy jste od svých poloviček dostaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2447
28.3.24 14:51

Do naší první společné domácnosti přinesl partner spoustu detergentů. Taky jsem se ho ptala jestli mám do kyblíku na vytírání nalít jar, nebo něco jiného :nevim: :mrgreen:
Pořád většinou vaříme společně, jeden přijde s receptem a druhý pomáhá. Tak je přeci zcela normální se zeptat, jak nakrájet cibuli, nebo kolik brambor :nevim: myšlenky číst neumíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.3.24 14:53

Všechny otázky mi přijdou naprosto v pořádku. Taky se na to ptám chlapa.

• Citovat
  • Upravit
10860
28.3.24 14:54

To vareni mi prijde normální. Vzdyt cibule se kraji ruzne podle receptu.
Z brambor muzes mit hlavni jidlo, nebo prilohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.3.24 14:57

Chápu jak to myslíš :D taky se přítel na tyhle věci někdy ptá, ale je to normální kvůli množství, tak to neberu nijak blbě. Nejlepší otázka ale je „Kolik soli?“ Protože to fakt nevím, odpovídám, že prostě pocitově :D jinak na vytírání znal jen vodu nebo jar, tak jsem kroutila hlavou, jak mohl fungovat :D jinak je partner skvělý, dokáže mě zastat v domácnosti naplno, občas se něčemu na co se zeptá zasměju, protože to nechápu, když jindy sám pere, připraví jídlo, uklidí byt atd. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148545
28.3.24 15:01

Jsem nechtěla být protivná, ale co nalít do kýble, nebo kolik oloupat brambor jsou docela normální otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.24 15:07
@Tarena píše: Více

No on prave ví, co se bude varit. Jestli má dělat brambory do polívky nebo jako přílohu, jestli potřebuji cibuli do pomazánky nebo pod guláš. A bydlí tu s námi, vytírat mě viděl, tak předpokládám, že poznal, že tu podlahu nemeju rumem, a čisticí prostředky ví, kde jsou, přečíst a zjistit, který je na podlahu, je otázka půl minuty :think: :nevim: ale pohodlnější je přece zeptat, než přemýšlet :*

• Citovat
  • Upravit
14592
28.3.24 15:11
@mesicnikamen píše: Více

A čemu vadi vytírat vodou s jarem? :think: já tam leju univerzalni čistič nebo čistič na podlahy, když mám, ale kdyby měl někdo jar, nedivila bych se tomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
28.3.24 15:11

Já mám doma asi trochu šikovnějšího manžela. Tyhle otázky nedává. Za to při odchodu z domu se musím držet, abych ho nezabila. :lol: Vždycky se ptá na kombinaci 3 otázek. Někdy na jednu, někdy všechny tři. 1) Neviděla jsi můj mobil. 2) Kde nám klíče? 3) Máš už mou peněženku? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.3.24 15:12
@mesicnikamen píše: Více

Proc by nekdo nemohl fungovat, kdyz vytira vodou s jarem? :think:

• Citovat
  • Upravit
11464
28.3.24 15:13

Máš mě ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.3.24 15:13

@Semtex Jako nevadí, ale pro mě to byla vždy nouzovka, tak jsem se divila, že on to považuje za normální a nebo vytírat tou vodou, tak mi to jen přišlo úsměvné, takové milé no.. stejně jako ty otázky od nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.3.24 15:14

Nechce nějaký muž založit diskuzi o „vtipných“ otázkách žen? Třeba o astrologii tak? Bych si ráda početla

• Citovat
  • Upravit
2447
28.3.24 15:15
@Anonymní píše: Více

A kdyby to udělal podle sebe a nalil jar. Měla bys pak na něj kecy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148545
28.3.24 15:16
@Anonymní píše: Více

Já teď nesmím nic dělat a uklízí a vaří muž nebo děti a to ti řeknu, otázkami mě zaplavovali i v nemocnici a teď už jsem doma a chodí se mě ptát pořád.
Chápu že to naštve někdy, ale zase, lepší když se zeptají, než dělat machry jak ví a pak to stojí za prd, ty výsledky.
Třeba dcera něco pekla, nějaký dezert a přišla s tím, že už půl hodiny šlehá šlehačku, ale šlehačka stále ne a ne zhoustnout. Bodejť by zhoustla, když koupila smetanu na vaření a ne na šlehání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí