Kult obočí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7205
19.3.24 18:18

Kult obočí

Ahoj devčata. Je tu ještě někdo, kdo má normální nenápadné obočí a žije i tak v pohodě??? 8) připadá mi, že kdo nemá výrazné černé hokejky, super tvar podle poslední módy s pečlivě udělaným špičatým koncem, ten snad ani nemůže mezi lidi, protože je exot :roll: otevřete časopis, vlezete na net, všude reklamy na obočí..tetované, pudrové, takové, makové. O modelkách ani nemluvím. Když jsou někde na videu tak pod tím 90 procent žen píše, jak má příšerné obočí. Mám pocit, že kdo nemá in obočí, bude mít brzy nárok na invalidní důchod. Uf to je doba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9624
19.3.24 18:21

Asi otevírám jiné časopisy, ale žádného podobného kultu jsem si nevšimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15026
19.3.24 18:21

Tuhle módu jsem nikdy nepochopila obočí jak Brežněv, ale snad už to začíná trochu ustupovat, nebo už to nevnimam. Já to nemám, mám svoje obočí vlastní obočí s kterým jsem spokojena. Naštěstí ani moje dospěla dcera tomuhle trendu nepodlehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.3.24 18:35

Mam normalni oboci, v zivote mi nikdo nic nerekl a mohl by to zkusit. Nemam socialni site a co nosi ostatni je mi uplne ukradeny. Neodvozuji svou cenu od toho, jak me hodnoti ostatni, pravdepodobne povrchni jedinci. Na oboci opravdu nestoji svet. Bylo to smesne uz kdyz si ho holily a kreslily tenkou carku. Ted zas tam maj slimaka. Davam tomu rok, maximalne dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16037
19.3.24 18:37

Taky se mi to nelíbí. V práci v jednom oddělení postupně několik žen šlo do stejného salónu. Všechny teď vypadají stejně, obočí jim dalo úplně shodný výraz a mně to přijde hrozný. Prý jde do módy zase užší, tak to půjde zase do extrému a za pár let se bude vytrhávat a malovat tenká čára, a budu taky za exota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
19.3.24 18:44

Mám cely život stejné obočí :D minula mě doba tenkých čárek místo obočí, minula mě doba obočí nakresleneho, tetovaneho i těch brežněvů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
19.3.24 18:44

Taky tuhle módu nechapu. Proč chce mít každý tak mega výrazné obočí, většinou nepřirozeně vytetované, to je mi fakt záhadou. Úplně stejně jako ty umělé řasy typu smetáky na košťata.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.3.24 18:50

Mám svoje obočí, nemaluju se a mám svůj styl. Nikdy mi na to nikdo nic neřekl. Nemám pocit, že bych měla lézt kanálama a jsem velmi spokojená.
Neřeším, co kdo hodnotí a nehodnotí. Současné obočí se mi nelíbí, ale je to každého věc. Asi se pohybuju v jiné bublině, ale ani jedna moje kamarádka obočí ala hokejka nemá. V časopisech a ani na netu jsem si podobných reklam nevšimla. Ale každému se na netu reklamy dost upravují podle jeho preferencí. Takže já aktuálně vidím všude spacáky, protože synátor chce nový spacák na léto a už delší dobu si ho hledá u mě na počítači :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7501
19.3.24 18:54

Mám taky svoje obočí. Tenké tetované se mi nelíbí a ala Břevnov taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.3.24 18:55

@GabinkaCh Každá doba má něco. :) Vem si, jak se kdysi nosily korzety, paruky za Ludvíka XIV atd. :D Dneska je doba umělých řas, obočí… Obočí mám svoje naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.24 19:02

Super téma. Hlavně můj IG si myslí, že pro mě neexistuje nic smysluplnějšího, než sledovat, jak se vykresluje obočí, přitom fakt ne…
Osobně mám svoje, které tužkou dokresluji k mé spokojenosti a respektuji tvar, se kterým jsem se narodila.
Nejvíc ujetý mi přišel trend, kdy se obočí jakoby češe nahoru a ještě geluje.
Je ale pravda, že obočí dělá hodně. Takže když se opravdu hezky, kvalitně a hlavně přirozeně upraví, příp dobarví, může to udělat hezčí výraz, nebo pomůže tomu, že už jenom s řasenkou a zdravickem člověk vypadá upraveně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148084
19.3.24 19:15

Nosím celý život svoje obočí, nikdy jsem s ním nic nevyváděla a žiju. Je tedy fakt, že mám obočí normální, nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7655
19.3.24 19:22

Mám své hodně světlé obočí a nikdy jsem to neřešila. Ani bych ho nechtěla mít nějak výrazné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.3.24 19:22
@GabinkaCh píše: Více

Ale tohle není tvoje první diskuse na tohle téma. Zrovna od tebe tady něco takového bylo. Co tebe k tomu vede, že opakovaně zakládáš diskusi na stejné téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75250
19.3.24 19:28
@Kelsey píše: Více

Uvažuje o tom, že by si nechala obočí udělat, a nemá na to koule, tak jakkoli upravené obočí shodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí