Kult obočí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
19.3.24 20:15
@GabinkaCh píše: Více

Nejsem potrefená husa. Mám své obočí. Teda dle kosmetičky nepřirozeně krátké. Takže trochu úprava by byla vhodná. Což jsem si vyzkoušela na plese, když mi trošku dokreslila. Na fotkách byl rozdíl. Udělalo to hezčí tvar obličeje a zvýraznilo oči. A přitom nic extravagantního. Ale sama nejsem ochotná denně dokreslovat. Ovšem první musím nechat odstranit znaménko, které tam znevhodně zavazí. A zas jsem to před jarem nestihla. Už se teď nestihnu objednat. Termín by byl nejdřív květen - červen.
Tahle tvá posedlost a nenávist, že někdo chce mít jinak obočí, než to máš ty. To je do očí bijící. Starej se o své a druhé nechej přece, ať si fungují po svém. Tobě nijak neubližují. Ani ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
19.3.24 20:16

A to já klidne napisu, ze mě se aktuální módní trend líbí výrazně víc, než když se před dvaceti lety obočí škubalo na tenkou linku. 😁 a dobře udělané obočí bych taky chtela, s obličejem to udělá hrozne moc. Jen se mi nechce podstupovat martyrium hledání kvalitního salonu, kde to nezmrví. Takže když jdu z domu, použiju trochu přípravku na obočí, aby bylo tmavší (mám ho hodně světle a tenké vůči barvě vlasů) a jdu. Někdo to vůbec nepotřebuje a někomu to nevadí, rozhodne se nepohybuji ve společnosti, která by řešila, jak to mám já.

Takže bych se spis zamyslela koho mas kolem sebe, ze mas takový pocit. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
19.3.24 20:16
@sirikit píše: Více

Protože můžu třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
19.3.24 20:18
@Kelsey píše: Více

Tahle diskuze je o tom, že obočí je teď velice řešená věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
19.3.24 20:20
@Anna766 píše: Více

možná to blbě popisuji, jednu dobu si to pokoušela dělat dcera, tak jsem viděla, jak to projede hřebínkem proti směru růstu, aby bylo takové rozčepýřené a pak ho zafixuje. Loni to nosilo strašně holek na instagramu a nelíbila se mi ani jedna. Viz foto.

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
19.3.24 20:23

Video pro pobavení, když se nosilo vyškubané obočí: https://www.instagram.com/…CueFntJgJkt/?…

• Citovat
  • Upravit
75582
19.3.24 20:26

Já jsem taky potrefená husa.
Mám hnědým tetováním v barvě mého obočí lehce zvýrazněný tvar, ráno při líčení upravím tužkou a spokojenost.
Ona totiž neexistuje jenom tlustá černá hokejka, nebo obočí vyčesané nahoru - a to jsou právě ta obočí, u kterých si vůbec nevšimneš, že jsou „udělaná“.

Příspěvek upraven 19.03.24 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
19.3.24 20:26

Tak ale nejaka povinnost to resit snad neni, ne? Kazdej at si nosi, co se mu libi a kdyby mel nekdo potrebu mi kafrat do toho, co s jak mam namalovany nebo nenamalovany na obliceji, tak bych na nej asi nevericne zirala a doporucila mu, aby si energii schovaval na reseni svych vlastnich zalezitosti a nezatezoval se hodnocenim me vizaze. Mne se to hokejkove oboci taky nelibi, stejne tak i tetovani a ruzne krouzky a pecicky, obzvlast na nose, to je pro me fakt hnus, ale pomyslim si to sama pro sebe, rozhodne nemam potrebu to nekomu rikat. Tak to taky neres a budes mit klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.3.24 20:30
@tartaletka píše: Více

Haha. Řasenka pobavila. Mám tři. Používám všechny. Každá má své pořadí. Jedna češe řasy po noci. Druhá už dělá tvar a zvýrazní. A třetí řasy trochu protáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
19.3.24 20:37

Zrovna jsem objednaná na hokejku 😁. Svoje obočí mám velmi světlé a celkově mizerné. Barvím si ho hennou, ale drží to chvilku, takže hokejka to jistí 😀.

• Citovat
  • Upravit
10701
19.3.24 20:37

Jsi zaspala 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.3.24 20:44

Tak moje dcera ma zrovna takove huste, hodne tmave, az cerne oboci - ma ho od prirody a ji to slusi, pouze lehce vytrhava…ma si ho oholit, ci co..? Ja mela za mlada taky takove, ted mi ponekud vypelichalo, takze dokresluji hnedou tuzkou, nebo rasenkou na oboci a libi se mi to vic, nez ho mit vybledle a bez tvaru :think: Kazdy at si ho upravuje dle sebe, je mi celkem fuk, jak ho kdo nosi. Ale mne se to libi takhle. Za me je teda nejhorsi ta uplne tenka carka, to se mi nelibi vubec, ale ani tak, bych to u nikoho nekomentovala…treba moje babi nema uz oboci zadne, takze si ho dokresluje tuzkou a ma tam pak takovou tenkou linku prave, ale ona s tim nic jineho delat nechce, takze kazdeho vec.

• Citovat
  • Upravit
5233
19.3.24 20:51

Nejak me to nezajima. Jenom mi prijde pozoruhodne, ze vzdycky frci takovy nejaky trend, ktery zenske kopiruji jak zbesile a pak vypadaji vsechny podobne :mrgreen: Kdyz ma nekdo prachy, cas a energii na to, aby to vrazel do hokejek, smetaku, kaceru a podobne, jak je ctena libost. Me na tohle neuzije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115870
19.3.24 20:51

Já mám svoje krásný přirozený a nehodlám na tom nic měnit i kdybych byla poslední na světě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
19.3.24 20:54
@aiwwa píše: Více

jsem četla: Mám svoje krásný přirození :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie