Kult obočí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
19.3.24 19:31

Mám svoje, ne moc hustý, úplně obyčejný. Občas ho dokreslim hnědou tužkou, tak jednou za čtvrt roku vytrham chlupy co rostou mimo a hotovo. Jde to taky mimo mě. Stejně jako řasy jako smetáky. Pro mě vyhozený prachy. Ale at si každej nosí co chce, je mi to ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
19.3.24 19:44
@Kelsey píše: Více

Přesně, omílá to tady pořád dokola a není schopná pochopit, že existuje i dobře udělané obočí, protože ho na první pohled prostě nepozná. Taková posedlost už..skoro OCD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6609
19.3.24 19:51

Co je to cool obočí?

Nemyslím si, že bych byla sto let za opicemi, ale tohle mě jaksi minulo. Mám své, přirozeně upravené, délka zastřižená, pravda je, že je výrazné a husté. U líčení automaticky lehce přetáhnu stínovou tužkou na obočí, aby se sjednotilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
19.3.24 19:52

Obří černé obočí, umělý řasy a nafouknutá pusa… Aneb jak z normální hezké holky udělat šeredku… Bohužel je to dnes in. Nechápu teda ale chlapy, kteří do toho jdou… Mně je z toho občas smutno, když ty holky vidím. A někdy se i leknu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75452
19.3.24 19:53
@medvidka píše: Více

Hlavně si myslím, že kdo je se sebou, případně svým obočím spokojený, pro toho to není téma. Ať si každej nosí, co chce a vyhovuje mu to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
19.3.24 19:53

Já mám celý život obočí bez zásahu, mám štěstí, že je tenké a souměrné, nemusím nic vytrhávat. No dle dnešních trendů asi málo huňaté, ale nikdy mi nikdo nic neřekl. Ale jinak mám pocit, že obočí bylo vždycky téma, stejně jako střihy vlasů, nebo plnost rtů :nevim: Myslím, že je to vždy o tom, jak je kdo odolný novým trendům. Já jsem osobně dost líná se pořád prohlížet v zrcadle a stresovat se, zda jsem in, takže jedu přirozený vzhled, max si dám řasenku a bb krém a myslím, že z člověka vyzařuje, zda sám sebe umí přijmout. Jinač u toho obočí jsem vůbec nepochopila ten trend toho rozčesaného obočí proti směru růstu, u toho jsem fakt nenašla jediného člověka, který by se mi s tím líbil. Nicméně je to každého věc, řeči bych k nikomu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75452
19.3.24 19:56
@Whitedog píše: Více

8o „Mně je z toho občas smutno…“
Jo? Mně je to úplně jedno.
Všecky tyhle úpravy mají omezenou životnost a pokud se to nedoplní nebo nedobarví, po čase to vypadá, vybledne a oplaskne. Ty holky to tak mají, protože to tak mít chtějí, líbí se jim to, stálo je to nemalé prachy a Tobě do toho nic.
Lítost bych si na Tvém místě šetřila pro týraný pejsky, ti svůj osud nemají moc šancí ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
19.3.24 19:57

Mám svoje. Lehce dokresluji tužkou. A můžu říct že tuhle módu taky nějak nechápu. Nelíbí si mi to.. čím šířší a vyčesanejši tak lepší asi. Mě se to nelíbí ale ať si každý nosí co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
19.3.24 19:59
@sirikit píše: Více

Já si ho opravdu dělat nebudu rejpalo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10654
19.3.24 20:01

A to závidíš ostatním, nebo co?
Mám microblading obočí - hnědé, lehce zvýrazněný můj tvar, žádně uměle vytvořený. Vypadá přirozeně, upraveně…
Kdo je víc? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
19.3.24 20:02
@medvidka píše: Více
Ááá, teď se asi ozvala potrefená husa. Tak co máš? Tlustou černou hokejku? Nebo snad vyčesané nahoru? Ukaž, ráda pochválim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.24 20:03

Jsem blondýna, obočí mám velmi světlé a mám ho celkem málo. Dokresluji ho tužkou na obočí, držím se přirozeného tvaru, ale udělám ho lehce tlustší a tmavší, udělá to opravdu s obličejem divy (ale rozumím, že to nemůže pochopit ten, kdo má přirozeně výrazné obočí a tento problém nikdy neřešil). Nekreslím si “brežněva”, ani si nic nenechávám tetovat, nicméně zvýraznění obočí je pro mě nejdůležitější součást líčení (kolikrát líčím jen to obočí).

• Citovat
  • Upravit
148224
19.3.24 20:04
@tartaletka píše: Více

Rozčesané obočí proti směru růstu? To se dělá? To jsem snad nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17197
19.3.24 20:06

Já mám obočí tetovaný, stejně, jako oční linky a rty… ve rtu výplň, řasy nemám jen proto, že na ně teď prostě nemám čas… ale vlasy si nebarvím… a co jako? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75452
19.3.24 20:11
@GabinkaCh píše: Více

Tak proč to řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...