Máte vrásky ve čtyřiceti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
6.4.25 11:29

Já teda vrásky moc nemám, a to mi je 50+. Ale potřebovala bych schodit asi 12 kg. Nejde mi to, tak se chlacholim tím že nemám ty vrásky, až zhubnu, tak je mít určitě budu. Používám teda celý život krémy na obličej, ale nic extra, většinou Avon, mě teda vyhovuje. A nekouřím, kuřačky mají vrásky už brzy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
6.4.25 11:55

Já měla už před 30. V 33 jsem začala s botoxem a v 39 měla první facelift.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
6.4.25 13:30
@Anonymní píše: Více

no tak to buď ráda, nikoho takového jsem tedy nikdy neviděla :lol:, to nemáš vrásky ani kolem očí od smíchu?

• Citovat
  • Upravit
9093
6.4.25 14:01

Stále platí, co jsem psala na straně 2. Zatím nic.
Nevím, proč by mělo být divné, že někdo nemá vrásky nebo cokoli jiného. V tomhle hraje roli jednak genetika, jednak péče o sebe. Nikdy jsem neměla potřebu cigaret, alkoholu, jiných sajrajtů a naštěstí ani léky nijak často. Co na sobě spolehlivě poznám, když málo piju vodu a to je můj celoživotní problém, že je pleť suchá. Takže si musím hlídat tekutiny. Ani šediny nemám. Můj otec se blíží k 70 (za pár let). A šedivý není. Manžel začal šedivět po 30. Ještě nemá 50 let. A je komplet šedivý. U nich je to geneticky v rodině jeho matky. Jeho sestra je šedivá od 28. Od té doby ji znám. Tchýně nevím, ale taky začla mladá. U manžela v rodině jsou vrásky kolem očí. Ale to je zas v rodině manželova otce. Tchýně teda byla na víčka horní i spodní. Nadělila si tehdy k 50. Letos bude mít 73. Má to po tom zákroku furt hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.4.25 14:27

Já na svuj věk - 51 urcite vypadam. I kdyz nevim, jak to zjišťujete, neumim si představit, ze bych se ciziho hloveka ptala stylem: hadej, kolik mi je. Pro mě je duležite, abych měla dobrou fyzičku, a tady vim, ze spoutu třicítek strčim hravě do kapsy, vrásky mi vrásky nedělaji :).

Příspěvek upraven 06.04.25 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
6.4.25 18:29
@Dynamitka píše: Více

Takovych lidi jsem par potkala, co mi vypraveli, jak nemaji vrasky a vypadaji mlade. V duchu jsem se lamala smichy, ale nevyvracela jsem jim to, byli to oproti mne starsi lide, bylo mi 20+. Samozrejme to nebyla uplne pravda. Nikoho uplne bez vrasek 30+ jsem v realu nikdy nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí